Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Så var det fredag igen...

Publicerad 2013-05-31 21:28:00 i Allmänt,

Undrar om det inte är så att jag har ett ganska tråkigt liv. Och nu när jag inte kan träna är det förstås ännu värre. F-n jag vill vara frisk och kunna träna. Vardagslivet är ju den tid vi lever mest i.Och om träningsdelen försvinner bort för mig så är det en rolig del av mitt liv som är borta. Final i Let´s dance. Lite småtrevligt är programmet. Har beredskap i kväll och i morgon.
Håller på att läsa en bra bok av en författare som jag inte läst något av tidigare" Norrlandssvårmod" av Therese Söderlind. Så livet är ju inte helt illa fast jag vill kunna TRÄNA.

I morgon skall jag gå till jobbet

Publicerad 2013-05-29 21:59:34 i Allmänt,

Klev upp halv nio. Och har lyckats hålla mig uppe nästan hela dagen. Har gått ett par rundor med Lufsen och även cyklat till affären. Och varit lite i trädgården. Nu på kvällen blev det ett spinningpass och där kände jag ju att jag är lite matt. Men det känns rätt beslut att gå till jobbet i morgon i alla fall. 

Fortfarande sjuk

Publicerad 2013-05-28 21:16:41 i Allmänt,

Jag som nästan aldrig är sjuk. Nu har jag legat mer än 24 timmar i sängen. Gjorde ett försök att gå ut med Lufsen men efter det att jag hade duschat orkade jag inte. Har suttit uppe en stund nu i kväll. Och tittat på barnmorskan i East end på SVTPlay. Jag stannar nog hemma i morgon med. Jag orkar ju inte göra något alls. Nu kräker jag i alla fall inte längre. Och det mesta av illamåendet är borta.

Just nu är livet tungt...

Publicerad 2013-05-27 21:00:52 i Allmänt,

Har ont i benet. Fick dessutom jätteont i magen på jobbet så jag gick hem tidigare. Ligger här i sängen har kräkt och har ont i magen och är illamående, SKIT.

Mors dag

Publicerad 2013-05-26 21:48:36 i Allmänt,

En trevlig dag där vi har träffats alla barn och barnbarn. Och Erika och Oscars kompis Peter. PÅ förmiddagen åkte Tomas och jag ut till Plantagen för att köpa lite blommor. Jag hade j-kla ont i benet. Så det blev ingen långvarig tur. Vi behöver köpa en ny spis så vi tittade in på Media Markt också.
Här är busungarna uppe i trädkojan.

Lördagskväll och lite utpumpad

Publicerad 2013-05-25 21:22:21 i Allmänt,

Har precis sett färdigt Barnmorskan i Eas End på SVTPlay. Hade totalt missat att det hade börjat igen. Vi skall snart lägga oss. Vi har hjälpt Emelie och Mikael med lite flyttstäd idag. De är jätteduktiga på att laga mat och man kan nog säga att det priorietar matlagningen framför städningen. Jag har fortfarande ont i mitt ben. DEt är jäkligt jobbigt och jag hoppas fortfarande att när jag vaknar i morgon är det borta.

Fortfarande ont....

Publicerad 2013-05-24 22:11:00 i Allmänt,

Vakande i morse och hade fortfarande lika ont, just nu genomsyras hela min tillvara av den här smärtan. Bestämde mig för att ändå gå till gymmet. Det var inte alla övningar jag kunde göra fullt ut. Men det kändes bra efteråt. Gjorde en MR på jobbet och jag har ju en massa diskbuktningar, fick en blockad på L5, det hjälpte på ryggsmärtorna men inte underbenet. Försökte gå på Nova, men det klarade jag inte av, det gjorde för ont. Sitter jag ner går det bra. Hoppas att det är bättre i morgon.

Så j-vla ont

Publicerad 2013-05-23 21:56:32 i Allmänt,

Jag har sedan min operation känt av mina ljumskar till och från. Efter Lundaloppet fick jag ont till höger i magen. Jag kände av det när jag sprang i Fuerteventura men det var uthärdligt. På vägen hem på flyget hade jag ordentligt ont i mina ljumskar. I måndags sprang jag 4 varv på Sankt Hans backar, det var tungt men kändes ändå ok. Men i går började det göra ordentligt ont och även idag men mest i höger,jag bestämde mig för att bara jogga igenom 5 km SHE. Det gjorde jag , ett tag tänkte jag bryta för det det smärtade i hela benet. Men sen gick det över och det kändes ganska lätt. Men efteråt, och nu...har tagit 2 alvedon och skall gå och lägga mig. Det här känns som ett bakslag. Snälla, låt mig vara smärtfri i morgon.

Tillbaka i vardagen.

Publicerad 2013-05-20 21:50:14 i Allmänt,

Då är man tillbaka i vardagen. Och så grönt och fint det är i Sverige. Tror aldrig att jag skall åka iväg vid den här tiden igen. Det har hänt så mycket medan vi har varit borta. Det har varit väldigt lugnt på jobbet. I kväll sprang jag SHE banan för att testa om jag orkar springa 4 varv. Det var tufft, och det kommer att bli tufft på torsdag då tävlingen är. Tomas jobbade över till klockan åtta nästan, sen klippte han gräset och sen har vi ätit. Vi behöver åka och handla. Det får jag göra i morgon efter träningen i Skrylle. Nu skall jag fixa tvätten och sen skall jag gå och lägga mig.

18 maj

Publicerad 2013-05-20 21:26:59 i Allmänt,

18 maj och sista dagen och pissvädret fortsätter. Känns som om man nu är glad för lite lätt molnighet bara. Idag hade vi hyrt mountainbikes (istället för i tisdags då vi missade att hämta ut dem, de hade stängt 3 timmar mitt på dagen). En mycket trevlig dansk kille på cykelcentrat visade oss var vi kunde cykla. Vår karta var från förra året så rundorna stämde inte riktigt. Så vi köpte en ny karta. Som tur var tog jag med en extra långärmad tröja. Hade redan två tröjor på mig men var inte för varm. Vi cyklade glatt i väg, och det var riktigt jobbigt, lösgrus, och branta och steniga stigar och vägar. Men ganska skoj. När vi var högst upp på bergsknallarna så brakade ett regn loss, kändes som små hagelkorn. Härlig solsemester verkligen. Tiden blev 2:38:50 ock sträckan blev 23,85 km konstigt va? Nu sitter jag här på altanen och försöker tänka ut var solen kan vara under molntäcket någonstans. Till sist tittade solen fram och hör och häpna himlen var helt blå, eller i alla fall nästan kanske en hel timme, vilket gjorde att jag knappt lämnade solstolen under den tiden. Men vi är ju här för att träna så Tomas stack ut en runda till på mountainbiken och jag sprang det som blivit min vanliga runda. Men idag från motsatt håll. Sen tog vi ett dopp i havet. Det var riktigt skönt, vattnet är faktiskt varmt. Sen packade vi det mesta. Känns lite vemodigt när det är sista dagen på ett ställe, men jag misstänker att Tomas känner lättnad. God mat som vanligt, i kväll hade vi tänkt se hela Eurovision song contest i sportsbaren. Men vi orkade bara 20 låtar och det värsta av allt, när det var Sveriges bidrag så bröt man för reklam så vi fick aldrig höra Robin Stjernberg sjunga. Så nu är vi tillbaka på rummet dricker upp vin och öl som är kvar och slötittar på Eurovision.

17maj

Publicerad 2013-05-20 21:26:09 i Allmänt,

17 maj Fredag I övermorgon åker vi hem. Tiden går himla fort. Vad skall man då säga om den här dagen då? När vi vaknade i morse såg det ganska hoppfullt ut. Men vid frukost var det helt mörkt på himlen. Jag hade sedan tidigare bestämt att gå på cirkelträningspasset kl10.00 så det gjorde jag. Det var en svensk tjej som var ledare för det. Lite mindre tufft än det som jag var på tidigare i veckan. Vi bestämde oss för att köra ut eftersom vi har bilen i 3 dagar. Vårt första stopp var en liten by, Playa de Giniginamar. Det var en besvikelse, svart strand här också. Men en liten del av byn var genuina gamla hus, resten verkade turistiskt nybyggt. Så vi körde vidare mot Costa Calma, parkerade på genomfartsgatan och gick ner till stranden. Det var inte alls så långt. Sen låg vi på stranden en stund. Det blåste jättemycket men det var sol och moln om vartannat. Sen gick vi en ganska lång sträcka längs stranden och Tomas var helt fascinerad av alla nakenbadare. Sen delade vi på en tonfiskpizza och drack varsin god smoothie. Och så var det dags för hemförd. Vi tankade bilen i Gran Tarajal. Innan vi utförde våra träningspass för kvällen blev det lite kaffe på altanen och en stunds läsning. Håller påsatt läsa " Den store Gatsby" känns som om den boken slutar illa. Den kommer snart som film. Tomas gick till styrketräningshallen och jag stack ut och sprang en runda. Tog det mycket lugnt i kväll. Och mobilsurfningen har inte fungerat på hela dagen.

16 maj

Publicerad 2013-05-16 22:05:27 i Allmänt,

16 maj torsdag. Tiden går så fort. Stack ut och sprang en runda direkt efter det att jag hade vaknat. Det blev lite drygt 5 km. Då var det soligt och fint. Vi kunde också sitta ute och äta frukost. En fin morgon. Men ganska snart började det mulna på. Vårt mål idag var Morro Jable. Vi körde genom Costa Calma och här var det riktigt turistiskt, men med väldigt fina planteringar. Vi hade tänkt besöka en botanisk trädgård. Men för att kunna göra detta var man tvungen att lösa inträde till ett zoo för 25 euro per person och sedan ytterligare 5 euro för att komma in i den botaniska trädgården. Och så intresserade var vi inte. Man kunde få åka på kamelsafari för 10 euro, men det lockade inte Tomas alls, så vi körde vidare. Morro Jable är en typisk turistort. Vi gick lite längs affärsgatan, och kanske hade ag köpt en Aloevera kräm till Emelie för att hon är hundvakt. Men en av damerna anföll ig så fort jag kom i närheten av ståndet. Hon slet upp en burk och var beredd att smörja in mig och då flydde jag. Vi gick istället ner till stranden. Ömsom moln, ömsom sol och till sist bara stora mörka moln. Vi delade en vegetarisk pizza och drack varsin öl på en liten strandbar. Pizzan var inget vidare. Sen gick vi en bit längs stranden och sen tillbaka in till stan där vi drack en kopp kaffe innan vi körde hemåt. Vi körde en annan mindre väg hem som jag tyckte var hemsk. Tvära kurvor och stup vid sidorna. Jag är extremt rädd för höjder och även för att åka bil. Väl hemma åt vi lite, tog det lugnt, fortfarande helmulet. Sen sprang vi på stigar och cykelbanan en runda på drygt 7 km. Tomas knä höll hela vägen. Och nu sitter vi här på altanen. Har druckit ett glas rött vin och skall snart gå och äta. Efter maten blev det en liten promenad på de närmsta bergsknallarna.

Onsdag 15 maj

Publicerad 2013-05-15 21:48:30 i Allmänt,

15 maj och nästan en pissdag. När vi vaknade i morse var det kallt och blåsigt. Idag skulle vi hämta hyrbilen som vi trodde var till fullo betald men där rabblade han en massa försäkringar hit och dit. Och eftersom man inte är insatt så tog vi det naturligtvis. Skulle det hända något så är det mycket enklare men jag är helt säker på att vi blev lurade. Och vad hände sen, det regnade inte mycket men det REGNADE och det gör det enligt guiden bara 10 dagar per år. Och det skall regna i morgon med. Och det är inte det värsta det är KALLT. Det är nog varmare hemma i Sverige. Vi körde till Puerto del Rosario som är huvudstaden. Det var ganska trevligt, drack en kopp kaffe och tittade lite i affärer. Sen stannade vi till i Nationalparken där sanden från Sahara blåst in. Vi trodde att vi kunde bada där men det blåste kraftigt och röd flagg var uppsatt. Man kunde inte ens ta upp kameran för att fotografera. Benen blev nästan blästrade av sanden. Men vi gick omkring där och det var ganska häftigt. Resten av bilturen var ingen höjdare. Och hungrig blev jag och ingenstans hittade vi att stanna och äta eller d.v.s. i alla fall inget ställe som tilltalade oss. Så när vi kom hem åt vi knäckebröd med ädelost och lite grönsaker på burk som vi handlade på en supermercado. Goda faktiskt! Öl till detta och kaffe och pissdagen blev lite mindre pissdag. Sen sprang jag en runda på 7,5 km och som avslutning ett dopp i havet. Nu ligger vi på sängen smuttar på rött vin och det är knappt en pissdag längre. Får nog se till att springa i morgon bitti för det skall bli lika dåligt väder i morgon. Men jag ser livet lite ljusare om jag har tränat lite.

Första och andra dagen LAS Playitas

Publicerad 2013-05-14 18:01:00 i Allmänt,

Måndag 13 maj. Tomas är ju lite trögstardad på morgnarna så någon morgonträning blev det inte. En liten kort promenad innan frukost. Frukosten är jättefin och man stoppar i sig en massa mat. Vi begav oss sedan ut på vandring till Gran Tarajal. Gick bättre än vad jag trodde att ta sig upp och att gå uppe på bergskammen. Vi tog en dryckespaus i Gran Tarajal sen hittade vi en annan väg tillbaka och slapp gå cykelbanan hem. Det blev en väldigt trevlig runda. Totalt blev det en mil. Väl hemma handlade vi lite bröd och yoghurt i vår lilla butik på området. Lagade kaffe och tog det lugnt en stund på altanen. Ett dopp i havet hanns med, riktigt skönt i vattnet. Vi bokade mountainbikes till i morgon. Tomas gick till gymmet, jag satte mig att läsa em stund nere vid strandpromenaden. Mitt pass började inte förrän klockan fem. Det var ett cirkelträningspass och det var riktigt skoj. Sen stack jag ut på en kort löprunda drygt 5 km. Bad i havet efteråt. Det blev nästan lite stressigt sen att duscha och hinna föna håret till kvällsbuffen. Lika fin mat som i går men där vi satt var det så kallt på grund av luftkonditioneringen. Så vi satt inte kvar så länge. Vi gick istället en runda i den lilla fiskebyn som ligger precis bakom hotellområdet. Det är en fin liten by med många pittoreska hus. Det hann mörkna under tiden så det var rätt mysigt att se byn lysas upp med gatlyktor med mycket gult sken. Sammanfattningsvis en ganska bra träningsdag. 14 maj Idag är det 7 månader sedan min operation. Och det känns bra. Fortfarande är det dock så att så fort jag känner något konstigt i magen så blir jag orolig. Efter Lundaloppet fick jag ont och det har hängt i några dagar nu. Men jag tycker att det börjar kännas bättre nu. Vår plan för idag var att springa upp till fyren på morgonen. Vi vaknade inte förrän klockan åtta och det var jätteblåsigt ute och alldeles molnigt. Men vi bestämde oss till sist för att ändå springa dit. Vi kom iväg vid halv nio ungefär. Lite imponerande att Tomas ändå gjorde det för han är inte glad för att springa långt och han gillar inte backar. Så vi gav oss i väg, motvind och uppförsbacke. Efter ett tag fick vi medvind men sista biten är otroligt brant. Vet att jag sprang och tänkte att här springer jag och är lyrisk över naturen vi sprang i medan det fanns en stor risk att Tomas svor över backarna och vinden och inte var det minsta lyrisk. Utsikten vid fyren är fantastisk. Vägen ner tillbaka är ju mycket lättare och här blev det först motvind och sedan en härlig medvind. Vi hann dock inte med så mycket frukost en kvart fick vi försöka äta på men vi äter ju snabbt så vi hann få i oss en hel del. Efter den strapatsen tänkte vi att vi chillar lite innan vi hämtar våra cyklar. När vi äntligen kom dit för att hämta dem så visade det sig att de har " lunchstängt" i 3 timmar. Så vi bokade om dem till lördag. Istället gick vi blå rundan. Rundorna är inte helt lätta att hitta. Vi var ute i ung. 2 timmar. Men det var rätt skoj att gå därute på landet, ett och annat hus var det, ofta med en hund som vaktade. Sen har vi tagit det lugnt igen. Ätit lite lunch, handlat karta till morgondagen biltur. Vi tänkte gå ner och bada men just nu blåser det och är mulet så vi vände , fegt. I kväll är det Beatleskväll i sportsbaren.

Första dagen på LAS Playitas.

Publicerad 2013-05-12 22:24:00 i Allmänt,

På väg mot Fuerteventura 12 maj 2013
När klockan ringde 3 inatt kändes det overkligt. Vi kom ganska sent i säng. Vi såg Jakten med Mads Mikkelsen. Jättebra film. Sen är det alltid en massa saker man kommer på i sista stund som skall med. Jag sov knappt alls i natt. Eftersom fönstret alltid är öppet så kommer det in en massa ljud, från folk som går hem sent. Sen låter sänggrannen lite också. Emelie körde oss till Kastrup. Vi hade inte kollat vilken terminal vi skulle till så det blev lite spring tills vi kom rätt. Väl i kön kom vi på att det nog var självincheckning som gällde. Så det fick komma på min lott. Jag kom glatt tillbaka med 2 boardingcard, gick ju snabbt det. Efter en stund råkade jag snegla på de andras väskor i kön. De var alla försedda med klisterremsor med streckkoder. Då insåg jag att det borde jag också ha fått, snabbt tillbaka till incheckningsmaskinen. Och där låg mina remsor.
Vid säkerhetskontrollen pep mina nya fina sommarskor. Fick ta av mig dem och blev dessutom kroppsvisiterad. Men nu sitter vi här på planet. Vi har fått vår frukost. Så fort jag försöker läsa min bok så somnar jag.
Klockan är nu nio på kvällen och vi har krupit i säng. Vi landade i tid. På bussresan från flygplatsen till hotellet berättade Apollos guide att Fuerteventura betyder stark vind. Att det på ön finns ungefärlig lika många getter som människor D.v.s. Ungefär 100.000. Skyltarna som varnar för hjort och kor är avsedda för getterna. Det finns inga kor eller hjortar på ön men Spanien tyckte att det var för dyrt att göra nya skyltar så därför fick det bli de som fanns. Fuerteventura är näst största ö bland Kanarieöarna. Och det regnar bara 10 dagar om året.
Incheckningen till hotellet tog lite tid men vi har fått en jättefin lägenhet med havsutsikt.
Vad har vi då gjort idag. Vi har hunnit med att äta lunch på en restaurang belägen i den lilla fiskebyn. Vi har solat och badat lite och vi har sprungit en runda och vi sprang vilse.
Efter att ha slappat lite blev det kvällsbuffe'n. Och nu ligger vi här i sängen och läser och skriver lite.

Soffan igen...

Publicerad 2013-05-10 20:13:00 i Allmänt,

Klockan är strax efter åtta, efter mat och kaffe befinner jag mig återigen i halvsittande läge i soffan framför TV:n. Ser egentligen inte så mycket på TV men i detta soffläge blir det någon timme varje kväll.
Jag gillar att prova nya ölsorter. Finns en massa goda svenska öl. I kväll blev det dessa två:

Detta står att läsa på den ena ölen:
Cyklade ner till stan för att hämta ut min nummerlapp till Lundaloppet. Men kön var jättelång så jag cyklade hem igen. Det blev 7,5 km, så jag fick lite extra motion, hade tänkt att ta en total vilodag.

Sverige får spö...

Publicerad 2013-05-09 22:13:00 i Allmänt,

Det går inte så bra för Sverige i HockeyVM. Canada leder med 3-0. Har inte kollat alls på hockeyn. Vet att de fick stryk av Schweiz också. Och Frankrike vann över Ryssland.
Det har varit en fantastisk dag idag med. Emelie och jag gick på spinning klockan ett. Vi var inte hemma förrän halv tre och då sken solen. Tyvärr var vi tvugna att åka och handla på Coop till grillningen i kväll. Lennart och Erika var inbjudna och Oscar dök också upp. Vi satt ute och åt trots att klockan var över sex. Kaffet drack vi dock inne i uterummet.
Trädgården exploderar formligen i det fina vädret.
Emelie och Tomas njuter av solen.
Jag har fått bilder från Jeanette och Daniel

Kristi himmelfärdsdag

Publicerad 2013-05-09 08:40:10 i Allmänt,

Klockan är halv nio, sitter i soffan har precis avslutat frukosten bestående av kaffe och en ganska torr brödskiva med ost på, Lufsen ligger bredvid och piper.Har läst Sydsvenska på nätet eftersom det inte kommer någon tidning idag. En hel nästan oplanerad dag ligger framför mig, spinning klockan ett förstås, kanske grillning med Lennart och Erika klockan fem. Skall fixa lite med tvätten först och kanske packa lite till resan. Det mesta är packat.

Ledig i 11 dagar

Publicerad 2013-05-08 22:53:48 i Allmänt,

Det känns skönt att vara ledig så länge. Får några dagar här hemma innan vi åker till Fuerteventura. På lördag är det Lundaloppet. Sprang idag på SHE banan 3 varv, 7:30 fart, kanske lite för lugnt men jag var rädd att ta ut mig. Soligt och fint väder. Cyklade ner så jag hade vätska med mig. På fredag skall jag gå på stan med Emelie. Jag skall nog inte träna alls på fredag. I morgon blir det ett spinningpass mitt på dagen, med Suzan. Hörde precis konstiga ljud ute, det var grannen mitt emot som bankade i sitt garage. Klockan är nästan elva på kvällen. Lite konstigt att bankan så sent. I övrigt har det varit en lugn kväll. Tomas har redan styrt kosan mot sängen. Det skall jag också snart göra.
Jeanette och daniel är i Småland, jag fick den här bilden av dem.

Kort resumé

Publicerad 2013-05-07 22:38:13 i Allmänt,

Kort resumé av den här dagen. Ännu en intensiv och ganska stressig dag. Men trevlig, klubbmästerskap i Skrylle. Årets varmaste dag sa någon att det var. Jag sprang och det kändes ändå rätt bra, tiden var ju inte bra. 26.33 men jag var rätt tung i benen efter gårdagens träning. Efteråt blev det grillning. Hemma sent och jag fick tvätta håret eftersom jag luktade rök. Nu skall jag hoppa över ett måste igen men kanske MÅSTE jag ta ur tvätten om maskinen tvättat klart.

6:e maj

Publicerad 2013-05-06 21:08:59 i Allmänt,

När man tänker att man skall lägga sig tidigt dyker det altid upp en massa saker som man måste göra.
Började dagen med Actic, sen jobbade jag bara förmiddag idag. Handlade till klubbmästerskapet på Willys på vägen hem. Fikade i solen. Gick en runda med Lufsen. Sprang ner till Sankt Hans backar och 2 varv på Extreme-banan och sen hem, det tog en timme det så det gick inte fort. Lagade mat, trodde att Tomas kulle komma hem klockan sex. Det gjorde han nu inte. Så jag fick äta själv innan det var dags för mig att gå till spinningen som började kvart i sju. En intensiv dag, och vi nöter ju inte ut varandra precis, Tomas och jag. Och nu skall jag strunta i några "måsten" och gå och lägga mig och läsa.

Helgen är slut alldeles för snabbt.

Publicerad 2013-05-05 22:25:36 i Allmänt,

Sitter i soffan (halvligger) som vanligt när jag uppdaterar min blogg. Inga hjärnor att rädda idag, d.v.s. lugnt på arbetsfronten. Men för att vara på den säkra sidan gick jag min långpromenad ganska tidigt i morse. Det blev en runda som inkluderade både Klosterängshöjden och Sankt Hans backar. Sen blev det förstås solen ett tag och nu är snart alla trädgårdsmöbler på plats. Mest tack vare Tomas som släpat ut dem. Även idag har jag lagt någon timme på att försöka utrota vintergäck. Emelie har gjort oss sällskap idag, lite trött efter en natts festande i Helsingborg. Så fort det blir varmare tider och trädgårdsarbete så innebär det besök på Sysav, många andra hade nog tänkt som vi att senare på dagen är det nog inte så många. Men det var det. Men det gick ganska fort. Oscar har hjälpt mig med att ställa in min nya pulsklocka så nu är jag kvinna, född 54 och inte 95 och jag har rätt längd och vikt och även tiden stämmer. Ska bara se om jag får den att fungera när jag springer också.Kvällen avslutades med ett besök på Fitness24seven nere i stan och därefter Willys och nu är vi hemma helt utmattade. Fast jag fixade en god proteindryck till oss:
2 bananer, 2 ägg, 2 dl Kesella och Chokladhavredryck. Gott!
och om en liten stund är det jag som går och lägger mig.

En solig och fin dag

Publicerad 2013-05-04 23:27:05 i Allmänt,

Idag har det varit fint hela dagen. Men ändå lite kallt i luften. Har börjat rensa rabatter, eller jag gör ett försök att utrota vintergäck. De håller på att invadera hela trädgården känns det som.
Tomas och Emelie har sprungit hinderbana på Ribban, "Toughest"
Barnet slog fadern, Emelie var någon minut snabbare än Tomas. Har haft beredskap men ännu så länge inget jobb.
Har börjat packa resväskan. Det skall bli skönt att komma iväg, jag hoppas att det blir bra.

En hel lördag framför mig

Publicerad 2013-05-04 08:36:54 i Allmänt,

Om jag inte måste in och jobba idag så har jag massor att göra, massor som jag vill hinna med. Jag ska börja med att ta en promenad. Är fortfarande förkyld så jag vill inte springa. Sen väntar ogräset i rabatter och jag skulle vilja sola lite. Få se hur den här dagen blir.

Har beredskap

Publicerad 2013-05-03 21:44:00 i Allmänt,

Varit hos Niclas som fyller år idag. Inte tränat mer än lite på gymmet i morse. Är fortfarande förkyld. Har precis ätit en hel påse chips. Jag kommer att må dåligt av chipsen det gör jag alltid.Sen bestämmer jag mig för att aldrig mera köpa chips och sen går det kanske ett halvår och sen gör jag det igen. Ett glas vin har jag också druckit men där blir det inte mer. Slötittar på en film. The greatest. Handlar om ett par som förlorar sin son i en trafikolycka. Få se hur den utvecklar sig.
Niclas och Emma

Snörvlar i soffan

Publicerad 2013-05-02 21:26:37 i Allmänt,

Just i detta nu känner jag mig jätteförkyld. Gick till gymmet i morse. Det kändes ok. Tänkte gå en långrunda med Lufsen i kväll men han har nu börjat sina vägringar . Det gör han så fort det börjar bli sommarlikt. Så nu skall det dröja länge innan det blir långpromenader med honom igen.Till hösten kanske? Så jag åkte till Nova och köpte presenter till Niclas som fyller år i morgon. Vi skall åka dit en stund på kvällen. Tror att jag skall lägga mig i badet och softa lite.

Heldag på tivolit

Publicerad 2013-05-01 21:25:00 i Allmänt,

Skönt att ligga i soffan. Det har varit en trevlig dag med familjen Nordström Magnusson på tivolit. Trots att solen sken var det kallt.
känner mig förkyld och skall avboka morgondagens spinningpass.Här är lite bilder från idag />

.
Kommentarer (0)

Sköna maj välkommen!

Publicerad 2013-05-01 08:42:59 i Allmänt,

Hoppas att maj blir skön! Värme kommer vi i alla fall att få lite av när vi åker till Fuerte Ventura den 12 maj. Idag skall vi åka till Köpenhamn. Vädret ser inte alltför lovande ut. Känner mig lite förkyld också, så ingen löpning idag. Det skall bli en långpromenad med Lufsen innan vi ger oss iväg.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela