Min väg från himlen till helvetet och förhoppningsvis tillbaka igen. Kickarna i livet fick jag av mina långa löprundor, intervallträning och spinningpass på gymmet. Styrketräning på morgonen tillhörde rutinen. Drabbades av ett 8 cm stort aortaaneurysm, genomförde en öppen operation och försöker hitta energin tillbaka till livet igen.

Tisdagskväll

Publicerad 2019-08-14 00:00:04 i Allmänt,

Tiden går så fort. Känns som vi bara jobbar med flytten. En blandning av förväntan och fruktan. Eller fruktan är ett starkt ord. Rädsla över hur det kommer att bli. Att vi kommer att tycka att det är för litet. 
Vad  gjorde vi igår då? Någon hämtade orgeln eller rättare sagt vi hjälpte dem att köra hem den  till dem eftersom vi hade hyrt släpvagn för att köra saker till Sysav. Men det känns bra att någon ville ha den. 
Sprang en kort runda i går. Bättre lite än inget. 
Idag då? Gick upp tidigt för att vi skulle prata med en jurist från Avtal24. Det blev inget givande samtal precis. 
Sen kom killen som skulle köpa sängen vi har ute på blocket men han hade inte möjlighet att ta den vilket har lett till att han kommer i morgon ( det regnade för mycket idag för att kunna ta sängen på ett släp) och han får hyra en släpvagn och Tomas hjälper honom att köra hem sängen. 
Några lådor till Erikshjälpen har det också blivit idag. Fatta hur många saker man har. 
I eftermiddag åkte vi till Skrylle och sprang. Vi hade sällskap i 5 km, Tomas och jag, han stannade vid fem och jag fortsatte springa milen. 
Efteråt blev det supergoda Halloumiburgare på Skryllerestaurangen. 
Vi har sagt hejdå till Jeanette och Daniels familj hemma hos Kent och GunMarie i Malmö. Vi fick en underbart vacker bukett av dem.  
De åker i morgon förmiddag till Kenya. Det är så jobbigt när någon reser iväg. 
Dags att sova nu. Ny dag i morgon🙃. 
Halloumiburgare kan rekommenderas!
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela