Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Feelgood dag

Publicerad 2019-11-30 19:56:28 i Allmänt,

Den här dagen har vart lite av en feelgooddag.  Löpning i  Skrylle, därefter Torna Hällestad. 
Gjorde klart det sista av julpyntandet. Gick en promenad upp till Oscar och Johanna, de var inte hemma, men Tomas var där så jag åkte med honom tillbaka. Räddade ett par Pelargoner från en ganska trolig frysdöd senare i vinter från deras växthus. Lagade mat. Drack kaffe. Löst korsord i ICA- kuriren. 
Lyssnat på min ljudbok 
(null)

Världens minsta julmarknad?

Publicerad 2019-11-30 12:59:23 i Allmänt,

Efter Skrylle åkte vi till Torna Hällestads lanthandels julmarknad. Det var nog den minsta julmarknad jag sett. Köpte en julkrans till ytterdörren. Vi köpte också bröd i butiken. Ett grovt matbröd som smakade så gott. När vi kom hem blev det fika. Jag handlade en croissant och Tomas en saffransbulle. Min croissant var jättegod. Solen skiner, det var så länge sedan man såg den. Tror att jag måste ut och gå. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Ändrade planer....

Publicerad 2019-11-30 09:32:01 i Allmänt,

Egentligen skulle Tomas ha varit hos Oscar och bytt till vinterdäck....men de hade lite missuppfattat varandra och nu ska detta inte göras förrän på eftermiddagen. Därför är vi på väg till Skrylle nu. Det är en strålande dag. Solen skiner och det är minusgrader. 

Så trött....

Publicerad 2019-11-29 20:45:57 i Allmänt,

Har ju varit ledig idag. Har inte hunnit så mycket som jag tänkt. Träffade PT:n halv tio. 
Kändes bra att gå igenom olika saker. Känner att jag måste ta mig i kragen och börja träna ordentligt. Sprang på löpbandet sen, 5 km. Massagestolen 15 min, kör extrasoft och tycker att det är för hårt. Avslutade med bastu. Cyklade till Fäladstorget för att hämta ut Rubens paket. Men det gick inte eftersom han stod som förste mottagare, fick sitta i telefonkö både till PostNord och Zalando. Men det hjälpte inte. 
Hade tre kassar julpynt och lite annat  till Erikshjälpen så jag bestämde mig för att åka dit idag då det är stängt och inte en massa folk. Man kan ändå lämna in saker. Sen gjorde jag misstaget att åka till Nova, lön och Black Friday gjorde att det var massor av folk där och trafikkaos. Snabbt därifrån. Hem, slängde skräp, körde ner tomma julpyntslådor till förrådet. Bakade saffransbullar, dammsög lite snabbt. Lagade mat. Efter maten kaffe och nybakade lussebullar. Sen började min big mission: att klä granen. Kändes övermäktigt, men nu är den klädd. Det mesta är klart nu. Vet inte om jag ska sätta upp mer. 
Har lyssnat på min ljudbok medan jag klätt granen. Nu ser Tomas en hemsk maffiafilm som jag inte vill se. 
(null)

(null)



Fredagsmorgon

Publicerad 2019-11-29 07:54:55 i Allmänt,

Sitter i ensamhet i köket. Skall snart iväg och träffa PT:n. Blandade känslor eftersom jag inte har hunnit träna och inte kunnat träna i början av veckan. 
Här, där jag sitter, råder ganska mysig stämning men runt i lägenheten är det massor av lådor. Skall klä granen i eftermiddag   Skall sortera och slänga en del julkulor också. 
Men allt detta går jag ta itu med när jag kommer hem. 
(null)

(null)

Lång dag

Publicerad 2019-11-28 22:54:06 i Allmänt,

En ganska hektisk dag. Klippte mig kl tio på Skult. Gick varvet på Nova, handlade på Apoteket, köpte duschcreme på Bodyshop, tvål på Rituals, två julkulor på Indiska. 
Kunde inte motstå att härma Oscar och Johanna, köpte jultåget på Jula. Köpte några julöl på Systemet, handlade på Kvantum, Besikta därefter, bilen gick igenom utan anmärkning. Släpade hem mina varor. Sen baxade jag upp några lådor med julpynt. 
Lagade mat. Efter maten har jag stressat runt och försökt få plats med julpyntet. Har gjort mig av med en hel del. I morgon skall jag klä granen. 
Har inte lika mycket inbokat i morgon. PT:n kl 9:30, har inte gjort övningarna alls. 
(null)
Tåget som tutar och spelar en låt. 
(null)
Man har satt upp en gran på vårt område. 

Sovmorgon

Publicerad 2019-11-28 07:35:42 i Allmänt,

(null)

Ligger i sängen 🛌. Har satt på TV:n i sovrummet vilket inte händer så ofta. Skall snart ta mig an den här dagen. Skall börja med att byta sängkläderna. 
Sen har jag en lång lista.....



Ledig i morgon🙃

Publicerad 2019-11-27 22:25:58 i Allmänt,

(null)

Känns så skönt att vara ledig imorgon. Har en massa som jag måste göra. Men ändå...
Skall klippa mig kl 10, besikta bilen 12:40. 
Handla mat, ta upp julsaker från förrådet. 
Julpynta härhemma, kanske träna 🏋️‍♀️ 
Tränade 💪 idag, har inte tränat sedan i torsdags då jag antagligen ådrog mig det ryggonda som faktiskt är nästan helt borta nu. Körde en del av styrkeövningarna och sedan spinning med Linda. Blev inte så trött ikväll, köpte en proteindryck när jag kom till Actic och hade en gel från UltraVasan som jag också tog. Tror att det är viktigt att fylla på depåerna eftersom jag går direkt från jobbet till gymmet. 
Har börjat lyssna på en ny ljudbok av Camilla Davidsson, tredje boken i serien om Emma. 
4 lediga dagar framför mig. Kanske inte helt lediga men inget jobb i alla fall. 
Dop på söndag. Och kanske är detta helgen då    vi äntligen blir klara här hemma. 
Skall snart sova....

Tisdagskväll

Publicerad 2019-11-26 21:36:01 i Allmänt,

Klockan är snart halv tio. Efter jobbet idag åkte vi till Skrylle som de flesta tisdagar. Gick med Anki, pannlampa på huvudet. Trevligt att småprata. Grymtningar från vildsvin, men vi såg inga. Bländade av orienterarnas starka lampor emellanåt. Hämtade en bok hos Oscar och Johanna på vägen hem. Hade beställt den från Bokus. Men glömt att ändra adressen. De är snart klara nu med sina renoveringar. Har satt i mig varm chokladmjölk och en massa mackor. Stoppat in tvätt i maskinen.
Hämtade lite flera julsaker i förrådet på vägen upp från bilen. Men det är många lådor kvar. 
Ska försöka lyssna lite på min ljudbok innan jag ska sova. 
(null)

Mår inte bra av oträning...,

Publicerad 2019-11-25 22:09:16 i Allmänt,

Ingen träning i helgen p. g.a. mycket jobb och en besvärlig rygg. Känner att byxorna börjar kännas trånga. Gick direkt hem efter jobbet. Så skönt att vara ledig. Lagade mat för första gången på länge. Vegetariskt pytt. Riktigt gott med hemlagad mat. Sen satte jag upp julgardinerna. Inte så juliga. Vi hämtade upp julgranen från förrådet , den var ny för i år. Lite svårt att hitta en bra plats för den. Blev till sist i köket. Ju äldre jag blir desto tidigare vill jag julpynta.  Att komma hem till ett juligt hem har hög  mysfaktor. Vet ju att i år måste jag troligtvis göra mig av med julsaker eftersom vi har så mycket mindre  plats. 
Till helgen hoppas jag att vi har ett julfint hem. 
(null)
Vardsgsrumsgardinerna 
(null)
Inför kvällens middag 
(null)
Köksgardinerna 

Mindre än en månad till julafton

Publicerad 2019-11-25 06:22:00 i Allmänt,

Igår var det precis en månad till julafton. Vi jobbade hela dagen från 9 på morgonen till 20 på kvällen. Det var förstås mycket väntan, men det blev en dryg dag. 
Tomas hade handlat fetaostsallad på Fäladstorgets pizzeria så det slukade jag när jag kom hem med en god kall julöl. 
Till sist fick vi igång filmen från SFanytime, i lördags när vi hyrde den fick vi inte igång den. Läste på deras hemsida att de hade "störningar". Mycket störigt ( nästan Tomasskämt). Vi såg "lyckligare kan ingen vara" lite småtrevlig film. Klockan blev ganska mycket innan vi kom säng. 
Har fortfarande ont i rygg och ben, inte lika mycket  dock. Har tagit Alvedon och Ibumetin, hoppas att det hjälper jag. Har avbokat spinningen ikväll. Hade tänkt göra mina övningar men det går nog inte. 
En helt ny fräsch måndag ligger framför mig😊. 
(null)


Tur att det finns piller 💊

Publicerad 2019-11-23 16:36:44 i Allmänt,

Livet blev lite lättare efter intag av Ibuprofen. Har inte tordats ta dem eftersom de anses blodförtunnande, men doktorn på jobbet tyckte att det var ok. Vi var inne och jobbade mitt på dagen. Har tagit två stycken och jag känner en förbättring, har fortfarande  ont men rör mig lättare och det smärtar inte lika mycket. Kommer att ta en till när jag går och lägger mig. 
Hemma igen, i soffan, med myskläder på. Har en brasa på TV:n som knastrar fint. Tomas är hos Oscar och hjälper till. 
Halv sju kommer Erika hit. Vi skall  äta lite och se en film 🎞  🎥   Hoppas bara att jag inte blir inringd. Trivs mycket bra här i soffan. 
(null)


Jäkla ryggont

Publicerad 2019-11-23 08:29:09 i Allmänt,

Kändes ganska bra i morse när jag vaknade, men det räckte sedan att jag satte på kaffe, gick på toaletten så var smärtan tillbaka. 
Så det blir soffan för mig idag. Måste jag jobba så går det men jag hoppas att det blir lugnt. 
Blir en lång dag i soffan.......
(null)

Fredag och beredskap hela helgen.

Publicerad 2019-11-22 17:13:14 i Allmänt,

Den här dagen har inte varit någon bra dag. Vaknade i morse att jag hade ont i ljumsken. Sen fick jag även ont baktill i nivå med sacroiliacaleden vänster. Sen blev det ännu värre, det strålade ut smärtor vänster lår utsida. Jag har varit nära att gråta flera gånger. Det har inte funnits något bra läge för benet. Känns som jag har fått det här av övningarna med PT:n i går. 
Cyklade hem, varje tramptag gjorde ont. Bara rakt in och la mig i soffan. Med flera kuddar under benet. Inte smärtfri men ändå en lättnad från smärtan. Mannen i mitt liv har åkt för att köpa halloumiburgare till oss. Tror inte jag lämnar den här soffan, inte på hela kvällen. 
Vet bara inte hur jag ska nå kontrollera till 
TV: n
(null)


Ännu en vanlig dag

Publicerad 2019-11-21 22:13:22 i Allmänt,

De flesta dar i livet är ganska tråkiga vanliga dagar. Eller tråkiga är de kanske inte men det händer samma saker som dagen innan. 

Klockan ringer halv sex
Duschar och äter frukost. 
Är alltid tidig på jobbet nu när jag inte tränar på morgonen
Efter jobbet, idag blev det Ica Fäladstorget för att handla lite. 
Träff med PT:n på gymmetkl18:00. 
Hemma halvåtta. Äter ngt, dricker kaffe. Lägger in tvätt. Läser ICAkuriren. Lyssnar på Spotify. Hänger upp tvätt. 
Sen är det dags att sova. 💤💤

Inget varmvatten i duschen....

Publicerad 2019-11-21 06:12:41 i Allmänt,

Blev bara dusch 🚿 av fötterna och lite till, klarade inte av att duscha i kallt vatten. Borde jag kanske gjort , då hade jag kanske vaknat lite bättre. Kaffet är snart slut och det känns inte som om jag vaknat riktigt. En ganska jobbig dag ligger framför mig men tänker man så, så brukar det inte bli så jobbigt som man befarade. Vi får se....
(null)

Julmusik och lussebullar

Publicerad 2019-11-20 21:37:09 i Allmänt,

Cyklade ner till Malmborgs och hämtade paket direkt efter jobbet. Det var tungt sen att cykla upp till Delphinen. Hann med en del övningar innan spinningen med Linda. Höll än en gång på att somna på spinningcykeln. Cyklade hem, la i tvätt i maskinen. Startade diskmaskinen. Bredde stora runda knäckemackor till dem varm oboy. Satte på julmusik. Efter knäckebrödsorgien ringde jag till Gerd. Vi pratade ganska länge. Öppnade mitt bokpaket, det visade sig vara "Jennys jul" 
 ( har beställt en bok till) den verkar så mysig. 
Chillar i soffan med filt på benen, druckit kaffe med lussebullar. 
Och så låg den andra halvan av mina julgardiner i brevlådan😊. 
Nu är jag så trött, så trött. Livet vart tar du vägen? Dagarna försvinner snabbt. 
(null)


Tur att det finns kaffe ☕️

Publicerad 2019-11-20 06:21:27 i Allmänt,

När klockan ringer vill jag bara krypa ner under täcket. Låg vaken en lång stund i natt. Var så trött när jag väcktes Nu efter några munnar kaffe börjar livet kännas bra igen. Det är mörkt när vi går till jobbet och mörkt när vi går hem. Aldrig något dagsljus. 
Planen idag är gymmet efter jobbet. 
(null)

Tisdag men inget Skrylle

Publicerad 2019-11-19 20:51:45 i Allmänt,

Idag hade vi vår årsavrundning i LLIF. Efter ett kort möte åt vi på Valvet. Trevligt. Vi var många den här gången, 21 St.  Hemma igen mätt och belåten. Ännu en kväll som gått alldeles för fort. Klockan snart nio. Kanske titta på tråkiga nyheter och lyssna lite på min ljudbok. 
(null)

Måndag mesta träningsdagen....

Publicerad 2019-11-18 21:42:16 i Allmänt,

Gick till gymmet efter jobbet. Körde de styrkeövningar jag kom ihåg från mötet med PT:n. Trodde faktiskt att han skulle ha hunnit skicka övningarna. Kom ihåg en del i alla fall. Spinning efteråt. Gick hemifrån strax innan sju i morse, kom hem halvåtta i kväll.  Chokladmjölk och knäckebröd till " Vår tid är nu" ska snart sova är så grymt trött. 
Har satt i mig en hel hög med goda lakritskulor. Tomas hade fått dem av Oscar. Så gooooda😋. Slöar i soffan...
(null)

Slut på helgen..

Publicerad 2019-11-17 20:18:07 i Allmänt,

Den kommer så fort söndagskvällen. Hemma efter restaurangbesöket. Fortsatt med tvätten. Avslutat projekt fotoupphängning för tillfället. Får fortsätta nästa helg. 
Känns som om vi aldrig blir klara. 
Precis sett Solsidan. Packat träningsväskan för morgondagen. 
Redo för måndag....

Bakat lussebullar...

Publicerad 2019-11-17 15:24:58 i Allmänt,

Vaknade tidigt även idag. Så svårt att sova länge. Vi hade redan igår bestämt att vi skulle åka ut till Skrylle och springa. 
På söndagar måste man vara där tidigt. Barnfamiljer invaderar stället, efter kl 11 är parkeringen full. Men missförstå mig rätt, det är bra att de är där, får komma ut i skogen. Men ska man springa vill man helst komma ut lite tidigare. 
Efter Skrylle åkte vi till svärmor som fått en massa kläder av en väninna och frågade om jag ville prova. Hittade några plagg jag ville ha. 
Kom hem bakade lussebullar och snart skall vi ner på stan och äta med Erika och Lennart, samt Niclas och barnen. 
(null)
Så här många stenar satt fast under mina löparskor. 
(null)
Första lussebullsbaket

Snart är alla foton uppe

Publicerad 2019-11-16 21:51:57 i Allmänt,

De har legat i högar våra foton i väntan på att sättas upp. Känns som det är svårt att få fotona att passa ihop och att det skall bli bra. 
Så ikväll har vi tagit krafttag och mer än hälften är uppe. 
Så fortsättning följer...
(null)
Sovrummet 
(null)
Dagens fynd 

En grå novemberdag

Publicerad 2019-11-16 16:35:31 i Allmänt,

Vaknade tidigt. Träffade PT:n på gymmet kl 9. Hoppas få tillbaka motivationen för att springa och träna. Sprang 5 km på löpbandet efteråt. Följde sedan med Tomas och lämnade ett vitrinskåp till Niclas i Kävlinge. 
Vi åkte och lämnade släpvagnen och körde sedan till Erikshjälpen. Men oj så många människor det var där. Smockfullt. Vi hade tänkt fika men man fick nästan panik av alla människor. Så vi åkte snabbt därifrån. Hann dock handla två juliga vinglas, så fina. 
Tomas hade köpt ett häfte av en arbetskamrat, hennes barn sålde det för sin idrottsklubb, jag gillar inte såna alls men tänkte att nu måste vi utnyttja dem. Därför handlade vi på ICA kvantum på Nova. Det visade sig vara en trevlig affär. Tomas använde sitt ekonomiska sinne och vi delade upp vårt köp. Man behövde handla för 600kr för att få rabatten 100kr. Sniket kanske, men nu har vi snart tjänat in kortet. 
Har städat här hemma, vattnat blommorna och sett över fotoröran i sovrummet. Sovrummet blir en "Compact living area". Vill ju ha en del gamla foton uppe. Och saker barnen gjort. 
Lite om gårdagskvällen, trevlig middag med Oscar och Johanna på Mat och Destillat. 
Skall snart laga mat.....

(null)



Så bra man mår av motion...

Publicerad 2019-11-15 17:51:29 i Allmänt,

Ännu en ganska tuff dag på jobbet. Hade verkligen inte Lust att träna 🏋️‍♀️ efter jobbet 
När jag cyklade hem var det regn i luften och det blåste mycket. Men efter gårdagens oträning och den känsla av rastlöshet som jag kände då tänkte jag att jag måste ut. Byltade på mig en massa kläder och gav mig ut. Första biten kändes benen lika ovilliga som vanligt   Men efter ett tag började det kännas nästan skönt. Även i backarna i motvinden. 
Har duschat, sippar på ett glas vin 🍷, tänker på Emelie som fyller 30 år idag, minstingen, hon är en vuxen kvinna. Så långt borta. 
Vi ska gå ut och äta med Oscar och Johanna på Mat o Destillat, Emelies önskan. 
Ska lyssna lite på min ljudbok. Tomas har hittat den sötaste screensavern. 
Det snöar och brasan är tänd, man vill vara där. 
(null)

Gör ingenting alls....

Publicerad 2019-11-14 19:11:13 i Allmänt,

Har beredskap, har inte gjort någonting alls. Lagt i tvätt, plockat ur diskmaskinen, lagat en omelett till mig själv och ätit glass. Sett en film på Youtube från en vandring på Camino de Santiago. Mestadels suttit i soffan och chillat med en filt på benen. 
Lyssnat på min ljudbok av Camilla Davidsson, Spotify på med " 100 bästa julklassikerna"
(null)


Så trött💤💤💤💤

Publicerad 2019-11-13 20:53:54 i Allmänt,

Ännu en ganska jobbig dag på jobbet men det mesta löser sig. Cyklade till gymmet efter jobbet idag. Körde först ett Powerpass med Tanya. Sen spinning med Linda. Blev faktiskt lite stressigt eftersom det bara blev 5 minuter i mellan passen. Jag var så trött på spinningen, jag ville bara att det skulle ta slut. Kändes som jag hade kunnat somna sittande på cykeln. Det gjorde jag nu inte, cyklade hem lagade mat veg. Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Glass och varma bär till efterrätt. Det låg ett paket i vår postbox, mina julgardiner, väldigt litet paket bara... och visade det sig hade jag haft lite hjärnsläpp när jag beställde, det var inte 2-pack, utan bara 1 gardin. Trist men nu har jag beställt 2 gardiner till.  (null)

Tisdag en helt vanlig tisdag

Publicerad 2019-11-12 22:22:50 i Allmänt,

Man har knappast ett spännande liv. Jag går upp när klockan ringer, duschar, äter frukost, pratar med Emelie ❤️ ibland, cyklar till jobbet, slänger soporna på vägen. Jobbar, cyklar hem eller ibland cyklar jag till gymmet istället. Idag åkte vi till Skrylle, jag gick med Anki, Tomas styrketränade. Åt kvällsfika när vi kom hem, jag lyssnade lite på min bok på Nextory. Och snart är det dags att sova igen. 

Borde sova nu....

Publicerad 2019-11-11 22:20:00 i Allmänt,

En lång dag känns det som, mycket att göra på jobbet. Efter jobbet blev det Actic, först löpbandet där jag varvade löpning och gång. 
Efter löpbandet blev det spinning med Hampus. Han har mycket stående cykling så jag tror att det gjorde att jag fick kramp i vadmuskeln. Men kunde fortsätta efter att ha masserat benet. 
Tomas har satt upp min NY City marathon affisch som jag släpade hem när jag sprungit maran 1994. Det var gulligt gjort av honom, tror inte att han gillar den lika mycket som jag. 
(null)

Äntligen måndag 🙃

Publicerad 2019-11-11 06:36:50 i Allmänt,

Peppar mig själv bara. Det är alltid svårt när man vaknar. Varje morgon vill jag vara pensionär men efter kaffet brukar det kännas bättre. Är snart på G till jobbet. Arbete är hälsa ( i de flesta fall) när man inte mår bra på sitt arbete då blir det ju ohälsa istället. Det är inte alltid lätt att byta arbete heller. Ibland är det kanske saker i privatlivet som ställer till det. Jag hoppas på en bra dag. Har föresatsen att gå till gymmet efter jobbet. Där brister jag nu, prioriterar inte träningen och då mår jag inte bra. 
Jag  (null)

Lyssnar på julmusik 🎵🎅

Publicerad 2019-11-10 17:36:09 i Allmänt,

På alla affärer möts man av tända 🌲 och julpynt. Har väl lite blandade känslor, men gillar att det lyser upp. Vi behöver det i mörkret. Gillar det mesta av julmusiken också. Så därför har jag Spotify på med väldigt stämningsfull julmusik på. Galet kanske. 
Vad har vi gjort idag då? Tog det lugnt på morgonen. Sen åkte vi en runda till Nova. Hann med en massa affärer, Team Sportia, Clas Ohlson, Jysk, Media Markt för att hämta ut en present. Vi hann också med Jula, Rusta och Mio. Handlade mat på Fäladstorget. Tomas åkte och hjälpte Oscar. Jag tog mig ut och sprang en runda utan klocka och med ljudbok i öronen. Gick säkert otroligt sakta men ändå jag tog mig ut och sprang, det är en vecka sedan sist. 
Håller på att laga fisksoppa. Och snart är det måndag. 
(null)

Ledig idag så skönt 🙃😊🙃😊

Publicerad 2019-11-10 08:42:22 i Allmänt,

Tänker ofta på hur det kommer att kännas den dag jag slutar med beredskap. Det händer 1 april nästa år. Jag gillar ju det arbetet. Men kanske är det dags. För det känns så skönt att veta att idag är jag FRI. 
En söndag ligger framför mig. Måste springa, men åker inte till Skrylle. De håller på att göra parkeringen större och har skrivit att kom helst med cykel eller buss. Det är fint väder idag. 
Vi skall också försöka städa undan alla små brädbitar och allt sånt som ligger lite här och där. 
Helst sätta upp fotona i sovrummet, hämta fotoalbum i Erika och Lennarts garage. 
Det finns en hel del att göra. 
(null)

Däckat i soffan

Publicerad 2019-11-09 21:39:16 i Allmänt,

Var på jobbet strax innan halv nio, jobbade till tolv. Cyklade ner till stan för att få min andra vaccination för TBE. Härsknade till när flera som kom in efter mig kom in före. Sa till och sköterskan hade ingen riktigt bra förklaring. Cyklade hem lagade  en omelett. Tomas körde ut och köpte en borr eftersom yngste sonen glömt att låna hem borr från jobbet/ tappat bort sin egen i röran hemma hos dem. 
Så nu har vi sängpanel, lampor över matsalsbord och köksö uppsatta. Vi tog en promenad innan maten ner till stan, gick en runda och handlade sen på Malmborgs. Hemma igen lagade jag maten som jag förberett innan. Druckit kaffe, anmält mig till Ecotrail i april , nu har jag två lopp att träna för. Hoppas på att det fortsätter att vara lugnt på beredskapen. 
(null)

(null)
(null)


Lördag idag....

Publicerad 2019-11-09 07:56:51 i Allmänt,

(null)

Igår var jag fast besluten att träna efter jobbet. Men ....efter en jobbig dag på jobbet. Inga pauser alls men tiden gick fort och det kändes bra att vi fixade det. Så jag gick hem och städade. Fick Mail om att vi kunde hämta vår sängpanel på Ilva. Tomas hjälpte Oscar med att måla, men när han var klar så åkte vi till Svågertorp och hämtade sängpanel och lämnade tillbaka en sak på Ikea. Vi klarade allt detta utan att jag blev inringd, har en extra beredskap. Hann laga mat och äta också men precis när jag började tänka på att gå och lägga mig så ringde telefonen. Vi jobbade till strax innan klockan två. Och nu ska vi snart in igen. 
Få se vad mer vi hinner med idag......

Fredagsmorgon

Publicerad 2019-11-08 06:20:39 i Allmänt,

Tiden försvinner bara iväg. Två kvällar har varit upptagna nu, i onsdag var det utbildningsdag på jobbet. I går var vi ute med en kollega som har tjänstledigt ett år. Vi åt på Stäket. Var hemma vid åtta. Men gjorde inte så mycket mer sen. Sjönk ner i soffan och löste korsord och slötittade på TV:n. Idag tar jag träningskläder med. Tänker att jag ska träna efter jobbet, men jag har beredskap så vi får se hur det blir. 
(null)

Morgonstund har guld i mund.....

Publicerad 2019-11-06 06:31:43 i Allmänt,

(null)
30 kr🙃 det blir en ny lott där ligger kanske storvinsten. Fast den största vinsten måste vara att man själv mår bra och att ens familj har det bra. Inga pengar i världen kan ersätta det. Så det ligger en ny fräsch dag framför mig, bara att göra det bästa av den. Någon träning hinns inte med. Beredskap och undervisningskväll på jobbet idag. 

Borde sova💤💤💤

Publicerad 2019-11-05 22:17:42 i Allmänt,

Skulle till tandläkaren idag. Cyklade ner till stan och möttes av beskedet att han var sjuk och att de försökt nå mig. Och mycket riktigt hade jag missade samtal. Hade inte kollat telefonen innan jag flexade ut. Trist..
Efter jobbet Skrylle, gick med Anki med pannlampor i mörkret, trevligt att prata. 
(null)
Frukost i morse. Nu har vi börjat använda köksön.  

Måndag bästa träningsdagen

Publicerad 2019-11-04 21:09:23 i Allmänt,

Saknar Suzans spinningpass på måndagarna förr på Actic. Hon är på Olympen nu. Och det är liksom åt fel håll. 
Gick till gymmet direkt efter jobbet, trodde att spinningen började 17:30. Så var det nu inte den började kl 18:15. Ett litet tag tvekade jag om jag skulle gå dit. Körde 10 min uppvärmning på Crosstrainer sen försökte jag komma ihåg övningarna jag gjorde med PT:n. Var inte hemma förrän strax innan halv åtta. Har sett Vår tid är nu. Ätit mackor, är trött, skall sova snart💤💤💤

Helgen slut

Publicerad 2019-11-03 20:13:53 i Allmänt,

Den går så fort helgen. Vad har vi gjort idag då? Åkte till Skrylle och tog mig runt Skryllemilen. Jagad av Tomas så det gick lite fortare än förra söndagen. 1:0:3:30. 
Sen handlade vi mat. Tomas åkte till Oscar och räfsade i trädgården. Han har svårt att hålla sig borta. Jag fixade lite här hemma, vattnade blommor, förberedde och lagade maten, Oscar och Johanna som ännu inte fått ordning på sitt kök, ville komma och äta. 
Så vi har ätit, jag har sett Solsidan som mest består av reklam känns det som. 
Tänker ofta att Yoga borde vara bra för mig men jag kommer ingenvart. De gånger jag provat har jag aldrig gillat. Och aldrig gått en gång till. Köpte Yogaböcker tidigare i år. Kom igång en del men sen kom sommaren, fällning av träd, flytten och inte bara yogan försvann, resten av träning och löpningen har också minskat jättemycket. Men tror att jag börjar komma tillbaka lite. Hoppas i alla fall. 
Fast den här veckan är också svår. Två kvällar försvinner, onsdag och torsdag. 
Skall snart lägga mig. Ska vara på jobbet innan sju i morgon. 
(null)

Lördagskväll

Publicerad 2019-11-02 17:38:14 i Allmänt,

Känns som en bra dag. Var på ATC i förmiddags. Sen åkte vi till Ekeby möbler. Hade tittat på nätet innan och blivit förtjust i en lampa och de verkade också ha barstolar. 
Nu blev de andra barstolar än de jag såg på nätet. Finare och dyrare förstås. Allt är så dyrt. Vi köpte lampan också den har vi inte kunnat hänga upp eftersom sladden var för kort. Nu är köket så fint. Erika och Lennart kommer i kväll. Vi skall se film 🎞 och äta lite. 
(null)

(null)

(null)

Fredagskväll

Publicerad 2019-11-01 21:12:45 i Allmänt,

Lagade mat när jag kom hem från jobbet. Mannen i mitt liv kom kl sex efter att ha jobbat över. Tiden efter maten har tillbringats i soffan. Löst korsord i ICAKURIREN. 
Läst igenom ett antal artiklar. Lyssnat på musik. Lyssnat på ljudbok. Med andra ord en mycket slö fredag kväll. Har ett pass bokat på Actic i morgon. Hoppas att jag inte avbokar det. Känner mig knappast i form för ett pass. 
(null)
Planer för lördag då? Åka till Ekeby och titta på barstolar och kanske en lampa till matsalsbordet. Och förstås gå på ATCpasset. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela