Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Soffläge i skrivande stund

Publicerad 2021-02-28 19:09:28 i Allmänt,

För att börja med igår. Det blev en månskensvandring utan måne. Eller nästan, vi skymtade den bakom molnen. Anki o Magnus hämtade oss kl 19 för vidare färd mot Fulltofta. Det blev till att använda pannlamporna.  Totalt blev det 11 km. 
Ärtsoppa och punsch. Det var en trevlig runda men jag tyckte synd om Tomas som hade ont i sina knän. Vi var hemma klockan tolv på natten. 
Redan tidigare hade jag bestämt med vandrande pinnarna att gå Gårdlösaleden idag. 
Karolina hämtade mig kl 8. Strax innan 9 var vi i Smedstorp. Det blev samtidigt en geocacherunda. Solen kom så småningom fram, men det blåste lite och var inte lika fint som igår. 
Var hemma vid fyra. När Tomas kom hem från träningen åkte vi till Fäladstorget, åt en pizza och jag drack en stor starköl, den smakade så gott. 
Drack kaffe här hemma, känner mig helt slut mest på grund av 2 nätter med mycket lite sömn. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Lördag och balkonghäng

Publicerad 2021-02-27 15:46:16 i Allmänt,

Såg att jag inte skrivit sedan i onsdags. Det har varit en hektisk vecka. 
I torsdags hade jag två möten. Sen åkte vi och handlade mat på Willys. 
Enda träningen den dagen var lite styrketräning på morgonen innan jobbet. 
I går fredag, styrketräning på morgonen innan jobbet, typ 12 minuter. Mycket att göra på jobbet. Kl fem kom Belle som skulle sova över och sen även Emma som ville hjälpa till att passa Belle. Tomas körde sedan hem Emma. 
Det blev en ganska orolig natt. I alla fall första delen av den. Men Belle vaknade vid sju med ett leende på läpparna. Hon var glad hela tiden. Erika och Lennart kom och åt frukost med oss. 
Vi passade sedan på att gå ut en stund i det superfina vädret. 
Hon somnade snabbt men vaknade efter 45 minuter. Hon hämtades av sin pappa sen och blev väldigt glad att se honom. 
Tänkte springa sen. Tog på mig tights och träningströja, men började sedan vattna blommor, såg att alla orchideer hade fått någon konstig ohyra. Fixade med det. Sen tog jag itu med vårstädning av balkongen. Sen försvann lusten att ge mig ut. Har istället suttit härutepå balkongen i fin sol men ganska blåsigt. Inte helt varmt. 
I kväll ska vi ut och månskensvandra. Med Anki o Magnus. Jag tycker att det ska bli spännande men Tomas är inte lika uppspelt 
Vi får se hur det blir....
(null)


Onsdag

Publicerad 2021-02-24 22:14:51 i Allmänt,

För att summera dagen:
Kort styrketräningspass på morgonen ✔️
Mycket att göra på jobbet, men skoj mesta delen av tiden✔️
Utekväll med Karolina och Kristiina på Spisen. Det började med ett strömavbrott.✔️
Cyklade hem i den varma februarikvällen, 11 grader varmt. ✔️
 Tittade på Aktuellt när jag kom hem. Och nu är det dags att sova💤💤💤

Tisdag och beredskap

Publicerad 2021-02-23 20:35:26 i Allmänt,

Fullt upp på jobbet. I alla fall på förmiddagen. 
Tränade mitt korta pass på morgonen innan jobbet. Har inte blivit någon träning efter det. Cyklade till Oscar och Johanna för att träffa Belle som varit på inskolning på dagis. 
Vi lekte med henne, hon var hur söt som helst. 
Här hemma sen har det blivit soffan för hela slanten. 
Lyssnat färdigt på min ljudbok. Måste då hitta en ny. Det är inte alltid så lätt. Man måste också gilla rösten på den som läser. 
Hoppas nu bara på att vi inte behöver jobba inatt. 
När man tänker efter är det inte mycket som händer i mitt liv. Antagligen ett tråkigt liv om man ser det utifrån. Men antagligen ett ganska vanligt liv. Det kan inte hända " roliga" saker hela tiden. Vet inte hur jag skulle leva det annorlunda, speciellt inte nu i Coronatider. 
(null)


Måndagskväll

Publicerad 2021-02-22 21:10:22 i Allmänt,

Körde mitt korta styrketräningspass på morgonen. Planen var att träffa Belle ikväll men hon var med Johanna i Sjöbo och kom hem först senare på kvällen. Valde därför att stanna hemma. Joggade en runda, skönt att slippa halka runt i snömodd. 
Har sett "tunna blå linjen". Tycker att den är grymt bra. 
Lyssnat på min ljudbok. Ser på Aktuellt. 
(null)


Helgen slut

Publicerad 2021-02-21 19:53:13 i Allmänt,

Soligt och fint väder idag. Vandrade med Dervla och Karolina. Vi gick i Hjularöd. Totalt blev turen nästan 20 km. Rundan är 16 km men vi gick lite extra eftersom vi tog några geocache. 
Lagade vegetarisk "korv stroganoff". Använde mig av " korvar" från Pärssons. Jag tyckte inte om det men Tomas sa att han tyckte att det var gott. 
Arbetsvecka. 
Och en del åtaganden på kvällarna. 
Ska lägga mig tidigt, är trött. 
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


Lördagskväll

Publicerad 2021-02-20 22:37:53 i Allmänt,

Ännu en dag som inte blev som jag tänkt mig. En lugn morgon, efter frukost åkte vi ut till Erikshjälpen, köpte några träleksaker till Belle. Handlade på Willys, åkte för att passa Belle medan föräldrarna tränade. De skulle åka till Sjöbo, men Belle hade feber och var inte pigg alls. Själv blev jag inringd, har inte beredskap men vi vaccinerade oss i går och de som jobbade idag blev sjuka båda två. Så jag var inne och jobbade från tio i tolv till ung åtta på kvällen. Har beredskap till i morgon bitti. Lisa trodde att hon skulle vara frisk då. Jag ska vandra med Karolina och Dervla i morgon. Det ska bli jättefint väder. Så vi hoppas på en fin tur. 
Lagade lite mat när jag kom hem. Har gjort mackor till i morgon och lagt fram mina vandringsleder. Och hoppas förstås att natten blir lugn. 
(null)


Vaccinerad dos 2

Publicerad 2021-02-19 22:17:44 i Allmänt,

Sitter med en ömmande arm. Men glad över att ha gått förmånen att bli vaccinerad. Det känns tryggt och bra. Jag hoppas att många väljer att bli vaccinerade. 
Nu är nästan all snö borta. Och när det väl börjar töa så kan det försvinna snabbt. 
Hämtade Emma i Kävlinge, vi åkte till Oscar och Johanna för att träffa Belle. Belle är så förtjust i Emma. 
Sen åt vi på Fäladens pizzeria, vi fick sitta vid olika bord eftersom vi var fler än fyra. 
Mycket folk på restaurangen. 
Vi körde hem Emma. Sen har kvällen tillbringats i soffan. Lyssnat på min ljudbok och tittat lite på TV. 
(null)

Fredag 19 februari

Publicerad 2021-02-19 07:55:01 i Allmänt,

Vaknade tidigt, körde ett mycket kort pass. 
Slängt sängkläderna i tvättmaskinen. Ska dammsuga... tror jag. Har inte gjort mycket härhemma den här veckan. 
Idag ska jag vaccineras för andra gången. Sen ska jag fika med Gunilla på stan. 
Planen är att hämta Emma och kanske Julia. 
En by dag ligger framför mig får göra det bästa av den. 
(null)


Meningslösa saker

Publicerad 2021-02-18 22:09:27 i Allmänt,

Att spela harpan om och om igen på sin telefon måste vara en ganska meningslös sysselsättning. Det har jag gjort ikväll samtidigt som jag lyssnar på min ljudbok. Jag tycker inte om personen som läser. Gillar inte hennes röst. Det är en bok av Lucy Dillon. Jag brukar gilla hennes böcker. 
Vad har jag gjort mera idag då? Inte så mycket. Åkte till Oscar och Belle ganska tidigt. Johanna jobbade. Blev kvar där hela dagen.  Joggade en halkig runda medan Belle sov, blev helt genomblöt. 
Enkel mat härhemma igen, potatisbullar med rivna morötter. 
(null)

Torsdag 18 februari

Publicerad 2021-02-18 07:49:09 i Allmänt,

Min lediga vecka börjar lida mot sitt slut. Har nog fått lite av Belles förkylning. Svårt att undvika en snorig ettåring. Har känt av det hela veckan utom att känna mig dålig. Har tränat alla dagar hittills. 
Planer för dagen? Vet inte riktigt, känner mig lite låg. Jobbigt när personer i ens närhet mår dåligt. Vädret är trist. Det har börjat töa så smått. Gång och cykelbanor är en isig sörja. 
Så jag får se hur den här dagen artar sig. 
(null)

Kväll onsdag 17 februari

Publicerad 2021-02-17 22:31:07 i Allmänt,

Har hunnit med en massa idag. Ombesiktning av bilen i morse. Handlade underställ i Merinoull på Jula, rea. 
Kollade samlingslokalen och städade lite där. Ska fylla på ett par saker i morgon. Tittade in i gästlägenheten och fyllde på toapapper. 
Tvättade överdraget till en av bäddmadrasserna. Tanken är att jag ska ta alla men det var så jobbigt att dra på det igen så jag spar det till nästa gång jag är ledig. 
Sprang en runda, halt, blött och kallt. Lite styrketräning efteråt. 
Åkte upp till Belle,  vi var ute en stund i det besvärliga vädret. 
När jag kom hem ringde N och berättade att J mådde jättedåligt.  Det åkte in till BUP sen. Vet att de är på väg hem nu. Hoppas att det löser sig. Det gör så ont att veta att en ung människa mår så dåligt. 


Onsdag 17 februari

Publicerad 2021-02-17 07:29:14 i Allmänt,

Kunde som vanligt inte sova på morgonen. 
Ska försöka ta tag i min dag. Först duscha och fixa härhemma, sen bilbesiktningen. 
Ser på TV4 Nyhetsmorgon, Corona, Corona och alla mutationer, det verkar finnas hur många mutationer som helst. 
Borde inte titta på nyheterna, vill som strutsen stoppa huvudet i sanden. 
(null)

Tisdagskväll 16 februari

Publicerad 2021-02-16 22:14:11 i Allmänt,

Skrev en " Att göra lista" för den här veckan. Igår hann jag med en del men idag har det inte blivit något alls. Hjälpte istället till att passa den bedårande Belle som smittat sin far med dagisbaciller. Att passa småbarn i min ålder är ganska påfrestande. Vi gick till Willys, jag och Belle. När vi skulle betala såg jag att jag hade missat semlorna som jag lagt under vagnen. Glömde sedan barnmatsburken. De kom springande efter mig med den. Sen trillade semlorna ned från vagnen på vägen tillbaka. 
Joggade en runda medan Belle sov. 
Sen var vi ute i trädgården, där Oscar byggde en snögubbe och en snölykta. 
Belle var ganska kinkig sedan, hon var också lite snorig. Vi åkte gem vid 18- tiden. ( Tomas kom efter jobbet)
Han åkte till gymmet, jag pkte och handlade på Fäladstorget. 
Orkade sen bara laga till lite Tomatsoppa. 
Har sett " Den tunna blå linjen" och även Aktuellt. Det handlar så mycket om Corona. Nya mutationer, antikroppar eller ej. När ska alla vara vaccinerade. Kommer det att bli bra sen? När ska det ta slut?
Ska sova snart, i morgon ska jag ombesiktiga bilen och kanske hinna med en del måsten. 
(null)



Måndagskväll 15 februari

Publicerad 2021-02-15 21:33:36 i Allmänt,

Sprang/joggade Akademilen 1 varv med avstickare. Fixade lite här hemma. Åkte sedan ut till Nova. Handlade lite nya blommor 🌺 
Och några nya förvaringslådor till mössor, vantar och liknande. 
Plockade också ner julgardinerna. Åkte upp till Oscar och Johanna, gick ut med den söta Belle en stund. Lugn kväll, lyssnat på min ljudbok. 
Känns som vintern börjar försvinna, plusgrader nu. 
(null)

Många och en ledig vecka framför mig😊

Publicerad 2021-02-15 08:13:18 i Allmänt,

Vaknade tidigt, har tittat lite på 
TV 4Nyhetsmorgon. Pratat med Emelie. 
Tänker att jag måste njuta av att jag är ledig även om jag ska fylla den här dagen med en del "måsten". 
Har laddat ner Covd-19 appen. Det verkar seriöst och kanske kan den hjälpa till att kartlägga spridning och upptäcka riskgrupper.
 https://www.covid19app.lu.se/
Få se vad den här dagen har att erbjuda😊. 

Alla ❤️:ans dag

Publicerad 2021-02-14 20:36:49 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

(null)

Fortfarande strålande vinterväder. Åkte till Skrylle och sprang (joggade) 5 km. 
Sen gick Tomas och jag en runda i stan, vi gick  genom stadsparken där man byggt upp ett vinterland med fina skidspår och ett stort snöberg. Häftigt att se. 
Vi gick vidare genom Botaniska trädgården. På många ställen satt personer som haft med sig picknick ut i det fina vädret. 
Har mest chillat här hemma sen. 
Lagat mat, druckit kaffe. Sett nyheterna, äntligen läst ifatt ICAKURIREN. 
Känner mig trött, ska kanske gå och lägga mig
(null)

Lördag 13 februari

Publicerad 2021-02-13 21:39:12 i Allmänt,

Gick upp kl 7. Orkade inte köra mitt korta träningspass. Vi har börjat äta en massa vitaminer i dessa Coronatider. Och nu nyponpulver för att se om det hjälper mot stelhet i lederna. 
(null)

Karolina hämtade upp mig kl 9. Halv tio var vi på parkeringsplatsen i Bökeberg. 
Vi hade så fint väder. Dervla som känner sig hemma i de här trakterna ledde oss utanför leden på små stigar. Vi hann fika 3 gånger. 
15 km blev det. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Karolina släppte av mig på Utsättaregränden så att jag kunde gå till Tomas som var ute med  Belle. Hon var lite förkyld, smittad på dagis troligtvis. 
Åkte sen hem, körde ett av mina korta pass. 
(null)

(null)

Lagade mat, vegetarisk lasagne. Sallad till den. 
Erika och Lennart har varit här på kaffe. Nu chillar vi i soffan. 
Kombucha. Lite speciell smak. 
(null)

2 dagar med mycket lite träning

Publicerad 2021-02-12 21:02:02 i Allmänt,

Sitter i soffan och kan knappt hålla mig vaken. 
Glömde skriva igår. Hade beredskap men behövde inte jobba. Tränade innan jag gick till jobbet. Efter jobbet åkte jag till Oscar. Belle håller på att skolas in och känner sig nog lite otrygg. Hon uppför sig inte riktigt som tidigare. Vi stannade rätt länge. Johanna jobbade sent. Jag åkte till Willys och handlade, kändes som allt var slut här hemma.
(null)

Idag då, körde mitt lilla träningspass på morgonen, den träning som blir av.....
Hade mycket att göra på jobbet. 
Tog bilen till Oscar och Belle, jättefint väder så hon och jag gick ut med pulkan. Tomas dök upp lite senare. Vi var ute en ganska lång stund. När Oscar kom från gymmet åkte Tomas och jag och handlade. Vi åt sedan pajer från Felix och sallad till. Och jag drack ett glas rött vin, underbart gott. Har inte druckit vin sedan nyårsafton. Men det känns bra. 
Hemma nu, ska se på Aktuellt, vet inte om jag vill. Det är bara trista saker. 
I morgon ska jag vandra. 
(null)


Onsdagskväll 10februari

Publicerad 2021-02-10 19:49:50 i Allmänt,

Körde mitt korta styrketräningsprogram på morgonen. Det var en trevlig dag på jobbet. Gick hem, lyssnade på min ljudbok. Var trött när jag kom hem, så jag vilade lite och åt lite innan jag till sist tog mig i kragen och joggade en runda. 
Tomas kom hem tidigt, Belle som han hälsade på ville inte umgås så mycket med honom. 
Dagens middag då? Inte mycket att skryta med, veg. Ärtsoppa i plastrulle. Knäckebröd med smör och ost. 
Sitter i soffan, filt på benen, ser på Rapport. 
Vet inte om jag ska se " den tunna blå linjen" eller lyssna på min ljudbok. Lite tidigt att lägga sig....
(null)

Grymt trött 💤💤💤💤

Publicerad 2021-02-09 21:18:35 i Allmänt,

Är så trött, körde lite styrketräning på morgonen. Efter jobbet gick jag hem, chillade lite. Blev hämtad av Anki och Magnus. Vi gick en mörkervandring i Skrylle. Fick användning av min nya pannlampa. Vibgick drygt 7 km i det vackra vinterlandskapet. 
Har druckit varm choklad och ätit knäckemackor med ost. Men jag är så trött,  ser på Aktuellt. Tycker att jag måste hålla mig någorlunda i form. 
(null)

Äntligen måndag eller....

Publicerad 2021-02-08 20:47:25 i Allmänt,

(null)

Började dagen med ett mycket kort styrketräningspass. Tur det eftersom det inte har blivit någon träning ikväll. Hade planerat att springa ikväll. Men valde att träffa Belle istället. När jag skulle cykla till jobbet i morse så upptäckte jag efter ett tag att jag hade punktering på framdäcket. Fick gå tillbaka med cykeln, lämna hjälmen uppe i lägenheten. Och gå till jobbet istället. 
Helt ok dag på jobbet. 
Åkte från Oscar och Johanna vid halv sju. Tomas handlade på vägen hem, jag åkte hem och fixade mat till oss. Potatisbullar i ugn, rivna morötter och vitkålssallad. 
Det låter lite enkelt men är ganska gott. 
Ser på Husdrömmar, gillar det programmet. 
Precis som i vanliga livet, det blir inte alltid som man tänkt sig. 
Tycker att kvällarna borde vara dubbelt så långa. Vill hinna en massa saker. 


Arbetsvecka framför mig

Publicerad 2021-02-07 21:08:16 i Allmänt,

Hade bestämt oss för att vandra i Hovdala. Blev lite besviken,  var inte så mycket snö som jag tänkt mig. Vi hade tänkt vandra Gullspira öst, men nu blev det Gullspira väst. Drygt 14 km visade min hälsoapp. Det var en jättefin runda. Minus 10 grader när vi startade vandringen. 
Hämtade Emma på vägen hem, åkte till Oscar och Johanna, Emma ville träffa Belle. 
Vi gick ut en runda med Belle, det var -3 men blåste så det kändes mycket kallare. 
Emma följde med oss hem en stund. Niclas hämtade henne halvåtta. Vi har ätit och druckit kaffe. Har suttit och läst en stund. Ser på Aktuellt och snart är det dags att sova. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lördag 6 februari

Publicerad 2021-02-06 23:29:06 i Allmänt,

En ganska intensiv dag. På motionsfronten kanske inte så mycket. Körde jobbets 
" utmaning" på morgonen, sen åkte vi pulka med Niclas och barnen på Sankt Hans backar. Det var ett helt fantastiskt väder. Sol hela tiden. Vi fikade sen här hemma. Jag gick en runda ner till stan. Emma valde att stanna kvar hos oss. Köpte med mig semlor till oss och morotskaka till henne på vägen hem. 
Vi körde henne hem vid femtiden. När vi kom hem slutförde jag utbildning på nätet på vårt nya lab. Blev ganska trött i huvudet av allt nytt. Lagade mat. Sen drack vi kaffe. Såg nyheterna, sen stängde vi av TV:n. Har lyssnat på min ljudbok, Löst korsord och läst ICAKURIREN. 
(null)

(null)

(null)


Corona, Corona, Corona.......

Publicerad 2021-02-06 08:36:42 i Allmänt,

Så trött man är på den här pandemin. Känns ändå som vi får leva länge med den. När ska det ta slut? Jag har ändå fått den första dosen. Det känns bra. Jag hoppas att många vaccinerar sig. 
Sitter som vanligt på lördagsmorgnarna i soffan. Ser på TV 4 Nyhetsmorgon. 
Planer för dagen? Niclas, Emma och Julia kommer hit. Vi ska åka pulka på Sankt Hans backar. Fika här sen. 
Borde träna men det är-10 grader ute. Vet inte om jag vill springa då. Får bli en chillmorgon. 
Bädda sängen, ta ur disken, göra en utbildning på vårt nya lab på jobbet, på nätet. 
(null)


Fin vandring i vinterlandskap ❄️

Publicerad 2021-02-05 22:12:14 i Allmänt,

Gick upp vid sjutiden, tvingade en stel kropp att utföra några styrkeövningar. 
Packade sedan ryggsäcken med mackor och kaffe och extraplagg. Hämtade upp Anki halv tio och sen begav vi oss mot Bökeberg. 
Anki fyllde pensionär idag. Hon hade dagen till ära med sig två bakelser. De åt vi vid vår andra fika. Det blev en fin tur i vinterlandskapet. Två sjöar passeras. Drygt 13 km blev det. 
Sen har vi träffat den söta Belle, tog hämtmat från chop chop som vi åt hos Oscar och Johanna. Handlade på Willys på vägen hem. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Tränat idag med

Publicerad 2021-02-04 22:28:56 i Allmänt,

Tycker att jag kan vara stolt över mig själv. Även idag blev det en joggingtur, Akademilen med en liten avstickare. Halt på sina ställen. Lite styrketräning efteråt. Hämtade Erika sen. Vi handlade på Willys innan vi åkte till Oscar och lilla Belle. Johanna jobbade. 
Cyklade sen ner till stan för att träffa Kristiina, vi delade en pizza och drack ett par öl på Cafe&Le. 
Kallt att cykla hem, dessutom hade växeln frusit fast i 3:an. Det är ju uppför hela vägen hem. Men får väl se det som bonusträning. 
Har tänkt att jag ska ha 2 nyårslöften. 
Det ena är att träna så att jag klarar av Skryllemilen till sommaren. 
Det andra är att inte dricka alkohol hemma      ( om vi inte firar någon) utan bara om jag är ute på restaurang. 
Nej nu ska jag sova💤💤💤

Onsdag 3 februari några timmar senare...

Publicerad 2021-02-03 14:01:27 i Allmänt,

Har varit och tagit mitt prov. Får väl se sen om jag är frisk eller inte. Handlade gott bröd på Malmborgs innan jag cyklade hem. Satte i mig två mackor direkt. 
Sen har jag städat. Dammsugit, torkat av golv, dammat. Fixat lite med tvätten. Ska stryka sen. Varit ute på en lite halkig joggingrunda. Körde några styrkeövningar när jag kom hem. Nu ska jag chilla lite innan jag fortsätter jobba. Tänkte hoppa i Emelies one-piece, men det blev andra mjukisbyxor. Tror inte att jag kommer att lämna lägenheten mer idag. 
Fick en gratis "Kvällsstunden", tänkte först att det kunde vara något för mig. Min mamma hade den tidningen. Men efter att ha tittat i den så tror jag inte att den är intressant. För gammalmodig. De måste nog modernisera den om den ska kunna finnas kvar. 
(null)

Onsdagsmorgon 3 februari

Publicerad 2021-02-03 07:07:19 i Allmänt,

Sitter i soffan. Känns som om jag skulle kunna sova resten av dagen. Får inte äta heller. Ska ta ett blodprov på Vårdcentralen Blomman. Och då ska man vara fastande. En julklapp från Oscar och Emelie, låter konstigt men det är en form av hälsotest på Werlab. Blodprovet analyseras sedan och man får  veta  om man lider brist på något. 
Planer för dagen? 
1.Ska ta itu med protokoll både från Brf och LLIF. 
2. Borde träna 🏋️‍♀️, om allt vill sig väl försöka springa. 
3. Chilla....
4. Höra om Johanna vill ha hjälp med Belle. 
5. Laga mat 
Nu ska jag kolla var Blomman ligger och sedan duscha. Är jättehungrig. 
(null)

Är så trött...

Publicerad 2021-02-02 22:12:41 i Allmänt,

Körde ut till Gastelyckan med bilen. Cyklade hem. Sprang "Akademilenbanan" halt på sina ställen. Körde ett kort styrketräningspass efteråt. Såg att bilen var klar. Så jag cyklade via Malmborgs och hämtade min pannlampa som jag har beställt. 6700kr kostade kalaset. Då var service inräknad och man hade lyckats hitta ännu några fel. Tror inte att vi ska anlita dem fler gånger. 
Körde hem och fixade lite saker. Åkte till Oscar, gick en runda med Belle. Jätteskönt väder. Åkte hem. Har fixat med protokollet från vårt senaste möte i bostadsrättsföreningen. Och även LLIF:s senaste protokoll. 
Anki och Magnus hämtade mig halv sex. Vi gick en trevlig mörkerpromenad. Vi trodde att månen skulle visa sig. Men det gjorde den inte. Vi såg massor av stjärnor. 
Inte så konstigt att månen inte visade sig. Anki googlade:
(null)
Gjorde en snögubbe med Belle. 
(null)




Åldersfenom?

Publicerad 2021-02-02 06:29:06 i Allmänt,

Om det är något jag verkligen tycker är jobbigt nu är när jag har många saker bokade. Speciellt saker som jag själv inte bestämt eller kan råda över. Nu på morgonen ska jag köra ut till Gastelyckan med bilen. Får cykla tillbaka. Det är kallt, det  är  mörkt. Det är halt och jag har ingen lust. Jag får cykla ut och hämta den sedan i eftermiddag. Är det åldern tro? Som gör att jag känner så. Tror inte att det var så när jag var ung. 
Har ingen riktigt bra morgon, trodde inte att det var sant när Tomas väckte mig. Den söta Belle hade dessutom lyckats gömma musen till datorn. Hittade den under soffan. 
Nej nu ska jag ta mig samman, Gastelyckan nästa!

1 februari

Publicerad 2021-02-01 20:27:20 i Allmänt,

För att börja med igår. Det blev lite strul med batteribytet. Det hade inte laddat som det skulle. Så nu får vi åka tillbaka om en månad och se om det fungerar som det ska. 
Vi körde ut till Torna Hällestad och gick en förkortad del av Skåneleden. Fikade vid Dalby stenbrott. Solen var framme en stor del av tiden. 
Sedan kom Oscar, Johanna, Belle och Erika. 
Vi tog hämtpizza från VESPA då får man glass också. 
Belle sov sedan över. Johanna skulle jobba lite extra. Det gick ganska bra med Belle på natten, jag sov dock inte så bra. 
Men vi har haft en bra dag tillsammans, jag och Belle. Vi har åkt pulka, hälsat på Erika. Åkt pulka en gång till. Hon har lekt och varit glad. 
De hämtade henne vid fyratiden. Jag måste säga att det är ganska jobbigt att passa småbarn. Hade migränkänningar ett tag. Stack ut och sprang min runda sen. Lite halt emellanåt, snön som smält, höll på att frysa igen. 
Lagade mischmasch av mat. Bruna bönor i färdig påse, vegetarisk "falukorv" , rivna morötter och en kesoröra med lök och tomater. Keson hade passerat bäst-före-datum för ett tag sedan och måste ätas upp. Keso är typiskt sånt man köper, bra att ha hemma. Och sedan glömmer man att äta den. 
Resten får bli frukost i morgon bitti för mig. 
Sedan har vi chillar i soffan, sett nyheterna, ser på husdrömmar. Tar igen mig efter en jobbig men rolig dag. 
(null)



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela