Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

22:20

Publicerad 2016-01-31 22:26:52 i Allmänt,

Dags att sova skönhetssömnen. 
Helgen slut, har varit en bra helg. I förmiddags sprang jag milen i Skrylle medan Tomas gick med Lufsen. 1.02 stannade klockan på, 2 min bättre än förra helgen😊. Alltid något. Hälsat på hos Oscar och Linda för första gången. Vi blev bjudna på fisksoppa och semlor till kaffet. 
Mycket gott. 
Ett avsnitt av Homeland förstås. 


Liten ångestklump

Publicerad 2016-01-31 09:08:00 i Allmänt,

Den finns där då och då, den lilla ångestklumpen. Ju äldre jag blir, ju oftare. Det är väl för livets förgänglighet, man kan inte se lika långt framåt längre. Man hann aldrig tänka på sådant när barnen var små. Då var det nog mer oron för dem man alltid kände och den oron finns fortfarande kvar trots att alla barnen är vuxna. Jag tänkte på en sak häromdagen, jag dagdrömde ofta förut. Det gör jag aldrig längre. Det känns som det inte finns något att dagdrömma om...Det här låter kanske lite tungt, men jag tror att det är en del av att man blir äldre. Jag känner mig oftast glad. Jag har alltid saker att göra. Jag hinner med att läsa och se på TV och träna. Jag har ett roligt jobb med bra arbetskamrater. Enda orosmolnet där är ledningen som då och då hittar på nya saker.
Nu ligger söndagen framför mig. Det regnar inte..., ser just nu ut som om solen kanske tittar fram.

Ser Homeland....igen.

Publicerad 2016-01-30 19:23:00 i Allmänt,

Lördagskväll. Vi har ätit, god mat, jag har ätit glass förstås. Bara 3 paket kvar nu, tror jag om inget ligger gömt någonstans bakom något annat i frysen. Alla paketen är Nogger, min favoritglass😊.
Nu tittar jag på Homeland.
Och jag sprang förstås, länge och långsamt....

VILL INTE SPRINGA

Publicerad 2016-01-30 14:08:37 i Allmänt,

Vi har varit på stan, fikat på Patisseriet, handlat mat på Coop. Och nu måste jag ut och springa.  Det har nog blivit lite bättre väder. Men min kropp vill inte ut och springa idag. Få se vem som vinner hjärnan eller kroppen. Tror att hjärnan vinner för jag har löparkläderna på och det skulle vara ett för stort nederlag att ta av dem. 

Trist väder☔️

Publicerad 2016-01-30 08:50:17 i Allmänt,

Lördagsmorgon. Frukost avklarad. Inget gott bröd. Allt bröd är slut förutom Tomas rågkusar. 
Vädret. 


Tvätthögen. Skall vikas. Lördagsmorgon innebär också att ta hand om tvätt😠. 
Tränar man mycket så har man också mycket tvätt. 
Tittade i Paolos 100 budord:


Vet inte ens om hans ord kan få ut mig i det här vädret.
 Handla mat måste vi....

Äntligen fredag......

Publicerad 2016-01-29 19:54:33 i Allmänt,

Ja så var då var då arbetsveckan slut. En mycket stressig dag på jobbet. Hade bokat pass kl. 17.00 på Actic. Stressade till detta. Hämtade ut min biljett och gick in i salen, lämnade min biljett och fick panik. Alla platser längst bak var upptagna. Kunde inte tänka mig att tränga mig in längst fram. Det är väldigt trångt också. Så jag gick ut till gymet, körde 30 dåliga minuter på crosstrainern. 15 till på stairmastern. Körde för mesigt. Men jag var för trött. Och skäms för att jag struntade i passet. Men det blir inga fler Functional tonings pass för mig. Har nu lagat mat, ätit glass förstås, sjunkit ner i TV soffan. Ser på Rapport, mest elände som vanligt. Flyktingkrisen fortsätter, vart är världen på väg? Förstår inte varför inte alla kan dela på ansvaret. Och problemen måste lösas i hemländerna.
En helg ligger framför mig, inget planerat. Känns också konstigt. Vi brukar alltid ha något planerat.

Ser på Homeland.

Publicerad 2016-01-28 20:19:00 i Allmänt,

Ännu en vanlig dag....Att ge mig ut och springa idag efter jobbet var inget lätt beslut. Snålblåst och några plusgrader. Men när jag väl kom ut så kändes det ganska ok. Det blev 7 långsamma kilometrar.
Lagade mat av rester och det blev jätte-äckligt. Satte i mig en glasstrut till kaffet. Frysen är full av glasspaket. Tomas åt en massa glass innan han blev "nyttig". Nu äter han inget onyttigt alls. Så det finns ett antal glasspaket som väntar på att ätas upp. Förmodligen av mig😊.

🍷

Publicerad 2016-01-27 20:51:07 i Allmänt,

Vin en onsdagkväll, nyttigt eller onyttigt. Beror på vilken artikel man läser. 
Kändes dock bra efter spinningen. 
Tufft pass med Linda. 
Och nu väntar ett avsnitt Homeland😊


Skönt trött....

Publicerad 2016-01-26 22:03:11 i Allmänt,

Det bästa med att träna är att man är så skönt trött. När jag går ut från gymet efter att ha tränat på morgonen så känns kroppen lättare. Att åka ut till Skrylle på tisdagarna och springa är tungt ibland. Jag måste skynda mig hem för att hinna gå en runda med Lufsen. Och snabbt byta om och packa väskan och kanske äta ett knäckebröd. men så här efteråt så känner man sig nöjd.
Många på jobbet förstår inte att jag orkar träna så mycket. Jag skulle vilja säga hur skulle jag orka om jag inte tränade så mycket😊.

Ännu en vanlig måndag....

Publicerad 2016-01-25 21:13:38 i Allmänt,

Livet består mestadels av vanliga dagar.Mina vardagar ser oftast likadana ut. Styrketräning på morgonen, Vi är samma människor som hänger på låset till gymet 6:30.
Jobbet oftast roligt, trots ledningen som inför än det ena, än det andra.
Efter jobbet väntar en promenad med Lufsen, han fyller 14 år i maj. På promenaden idag träffade vi Smilla en border-collie som också fyller 14 i maj. Men hon går inte i trappor längre. Det gör Lufsen även om han ibland mer eller mindre rasar ned.
Hem för fika, sen spinning på Actic halv sju. Hem ytterligare lite att äta , ett avsnitt av Homeland.
Snart dags att packa träningsväskan för morgondagen. Vet att det inte låter så spännande det här livet.
Och vintern är borta, trist. Jag gillar snön. En fördel dock, cykeln har tinat upp. Det går att växla igen.

Helgen går så fort..

Publicerad 2016-01-24 19:21:26 i Allmänt,

Jag tänker då och då på att pensionsåldern kommer allt närmare. I nuläget känns det som att jag vill jobba längre än 65 men inte heltid.
Men på söndagkväll känner jag ibland: så skönt det hade varit att vara ledig.....
Åkte till Skrylle vid tiotiden och sprang milen. Jag sprang och njöt de första 7 km så jag förstod ju att det gick för sakta. Men jag är så lycklig över att jag kan springa igen. I nuläget är 10 km "långt" för mig så de sista backarna kändes ändå lite jobbiga och jag kände av knät lite. lite.
Vi gick en runda med Lufsen Tomas och jag när han kom hem från gymet. Vi kom hem strax efter fem och det var inte helt mörkt, det är så fantastiskt att man redan märker det så mycket att vi är på väg mot "ljusare tider".

Så har vi ätit, sett färdigt "Eat, Love and Pray". En ganska bra film. Ganska mycket feelgood-film.

Lördagskväll

Publicerad 2016-01-23 22:06:00 i Allmänt,

Handlade på Coop. innan dess ett mycket snabbt varv på Nova. Handlade choklad på Kahls som present till en bekant. Och mannen inhandlade diverse medikamenter till sitt onda knä. Det blev fastlagsbulle på Coop eller rättare sagt två. Varför säljs de i tvåpack? När det finns svaga själar som jag som köper tvåpacken. Jag har inte ens en man som vill ha fastlagsbulle så följden blir att jag sätter i mig båda. 


Lade ner massor av tid på maten idag. Lagade rawketchup, rawmajonnäs och Vegobiffar. Förberedde innan jag gav mig ut på en springrunda.Hade nog inte blivit någon om jag inte läst i boken Paolos 100 budord. Emelies julklapp. Men hon kunde inte ta med den eftersom hon åkte direkt till Warzawa i julas. 
Så det blev en halkig runda på snön. Men gott för själen.
Väl hemkommen fortsatte jag med maten som vi åt när Tomas kom hem från gymmet.


Efter maten krängde jag förstås den andra semlan.😊.
Eat, pray and Love finns nu på Netflix nu så den började vi se, men strax innan tio gav mannen upp så den får vi se färdigt i morgon.

Bästa stunden....

Publicerad 2016-01-23 09:10:17 i Allmänt,

På lördagsmorgonen framför Tv:n och med Sydsvenskan och en stor kopp kaffe och en ostmacka. Fast idag har jag glömt att läsa Sydsvenskan. Har istället suttit och planerat vad jag skall handla. Blev inspirerad av programmet "Vegorätt" som gick på TV i tisdags. Det blev ju ganska sågat. Det var flummigt men recepten verkar vara jättegoda. Så deras vegoburgare blir det. En löprunda måste det helst bli idag också. Och nu skall jag läsa Sydsvenskan, kanske hittar jag några positiva nyheter i alla tragiska, hemska saker som händer i världen. Sen väntar Coop.

Arbetsveckan slut...

Publicerad 2016-01-22 22:42:04 i Allmänt,

Efter jobbet blev det Functional toning på Actic. Vet inte om det är något för mig men skall i alla fall prova några gånger till. Här hemma har det efter maten blivit soffan och Tv tittande, ett avsnitt av Homeland och sista och 3:en avsnittet av Fröken Friman.

När jag cyklade hem efter jobbet så var det lite ljusare. Och jag hade velat ha den riktiga kameran när jag såg månen. 

Jobbat kväll😊

Publicerad 2016-01-22 00:00:39 i Allmänt,

Gick inte upp förrän åtta. Gick en promenad med Lufsen i ett fantastiskt vinterlandskap. 


Började jobba halv tolv. Innan jobbet blev det löpbandet 5 km. Och sen fick jag ont i höger knä. Men jag tror att det samlas vätska i knät vid ansträngning. 
Efter jobbet gick vi som jobbade kväll till Bishops Arms och drack öl. Blev en sen kväll. Hemma halv tolv. Jättehungrig, har ätit 5 knäckebröd och flera nävar valnötter och russin. 

Onsdagskväll och spinningkväll och julen ÄR slut nu= pepparkakorna slut

Publicerad 2016-01-20 21:43:48 i Allmänt,

Gymet på morgonen som vanligt. Tungt att gå dit ibland men man känner sig lättare när man går ut genom dörrarna till gymet. Vet inte vad jag skall säga om jobbet idag. Jag gillar verkligen mitt jobb men idag fick min tilltro på ledningen ännu en knäck. Vad håller man på med? De gör så att man inte trivs lika bra som tidigare. Känner just nu att hade jag varit ung och kunnat byta arbetsgivare hade jag nog tänkt över saken. Men jag har inte så många år kvar nu. Mindre än fyra år om jag inte väljer att jobba kvar längre. Annars en bra kväll. 
Var på Lindas spinning. Ett roligt pass "Actic volym 13". 
Ser på Aktuellt. Det finns så mycket orättvisa i den här världen så man blir mörkrädd. Hur människor i andra länder arbetar under så dåliga arbetsvillkor för att vi skall kunna köpa billiga telefoner och datorer.

Sett på Vegetariskt matprogram

Publicerad 2016-01-19 21:40:00 i Allmänt,

Gymet på morgonen. Trevlig dag på jobbet. Lite kortare runda med Lufsen eftersom jag var lite stressad, han går så sakta och jag har inte så mycket tid på mig att byta om och ta mig till Skrylle. Sprang med Anita, det blev nästan 8 km med fartlek. Bra underlag på 5:an. Bastu efteråt förstås. Såg ett trevligt vegetariskt matlagningsprogramnär jag kom hem från Skrylle: http://www.svt.se/recept/rustika-vegoburgare med rawketchup och rawmajonnäs. Detta skall tillagas till helgen. Men nu är jag grymt trött och det blir snart sängen.

Ingen spinning😂 Fick jobba över.

Publicerad 2016-01-18 19:18:00 i Allmänt,

TV soffan och slö-tittande på TV. Kom hem strax efter sex. Gick en runda med Lufsen när jag kom hem. Har en del "måsten" som jag måste klara av snart. Sover dåligt. Fattar inte varför. Skall nu ta itu med en del av "måstena":

Helgen slut.

Publicerad 2016-01-17 20:59:00 i Allmänt,

Jag har varit ledig i 4 dagar och de har gått så fort. Ochdet är 10 veckor tills nästa gång jag har en sådan långledighet.
Det har varit en bra helg. På förmiddagen sprang vin Skryllemilen, Tomas och jag. Klarade hela rundan utan att knät gjorde ont.
På eftermiddagen gick vi en långrunda med Lufsen nerom dammarna. 


Mestadels soligt. Sen ar jag lagat mat. Läst i min bok "Mitt liv och jag" som jag inte blir riktigt klok på. Och i morgon är det måndag och en ny vecka.....

Världs-snödagen idag.

Publicerad 2016-01-17 09:05:00 i Allmänt,

Och det passar ju bra. Snö även i Skåne och 10 grader kallt.
Frukost framför TV:n som vanligt. Men blev något störd av bilderna på Oxsvans-soppan man tillagade på TV 4. Pressade ner det sista av semmel-tårtan. Blir nog inga fler sådana. I så fall skall man slänga det som blir kvar. Nu har jag ätit den morgon och kväll i dagarna två.
Det blev ett varv på Nova i går. Ett linne och en tröja inhandlades på rean.



Sprang en runda på eftermiddagen i går, lite halkigt blev väl 6 km och det kändes ok. Jag är så glad. 

En runda på myrspåret i det vackra vinterlandskapet. 
Lugn kväll. Lagade rödbetsbiffar och potatisgratäng. 
Sen såg vi en film som det visade sig att vi hade sett tidigare: "Unfaithful" Ingen feelgood-film precis. 
Ser ut att bli en fin dag, få se vad vi kan hitta på.....

Lördag Ett varv på Nova framför mig

Publicerad 2016-01-16 09:58:00 i Allmänt,

Patetiskt eller? Varvet på Nova. Borde strosa runt på stan istället. Så att affärerna finns kvar där och slipper lägga ner. Men det är bekvämt att parkera. Kostar inget. Varmt hela tiden. Det är sju, åtta minus ute. Och man är härligt less på affärer sen....😊
Kanske, kanske gör man något fynd också.....

Dags att lägga sig.

Publicerad 2016-01-15 22:23:55 i Allmänt,

Det blev lite övningar på gymet. Handlade på Willys. Bakade en Semmeltårta:

Besök av Erika och Lennart. Ost och kex och lite annat. Vi tittade på 100 åringen som gick ut genom fönstret...,,,
Helt ok film. 

Fredagsmorgon

Publicerad 2016-01-15 08:49:30 i Allmänt,


Nu är Sysvenskan läst. Kaffet uppdrucket. På radion pratade de om vad man gör med alla pepparkakorna som blivit kvar efter julen. Jag vet: jag äter upp dem. Snart är de i alla fall slut😊. 
Nästa år skall jag inte köpa så många....
Det verkar som varje dag är någon eller någots dag. Idag är det hattens dag och tulpanens dag. Tulpaner har jag på bordet i alla fall. 

Nu ska den här dagen angripas. 
Börjar med tvätthögen:



3 öl senare....

Publicerad 2016-01-14 22:05:08 i Allmänt,

Förhållandevis pigg. Har cyklat hem i ett delvis slirigt underlag. Stäket kan rekommenderas, god pasta, god öl. Vet inte om jag gillade deras Tiramisu lika mycket. Men den gick absolut ner. Kan tänka mig att det var ganska många kalorier där. Efter detta tog jag och K en öl på Arimans. 
Tur att jag hann med att springa en runda på eftermiddagen. Långsamt gick det. Kanske blev det 5 km. Kände av knät på slutet. 
Tog på mina gamla Icebugs. 





Ledig torsdag

Publicerad 2016-01-14 13:18:51 i Allmänt,


Halva dagen har redan gått och mestadels till ganska tråkiga saker. 
Sånt som måste göras. 
Jag måste försöka ta mig ut och springa. Jag velar hela tiden mellan att springa på löpband, inte springa alls eller att halka ute i snön. 
Bara att ta sig in i bilen idag tog en lång stund. Låset kärvade och den var full med is och snö. Det har snöat mycket så hittills har jag skottat två gånger. 
I kväll skall jag träffa två kompisar på Stäket. Redan kl fem så det blir nog tidig kväll😊

Beredskap i kväll igen....

Publicerad 2016-01-13 21:41:04 i Allmänt,

Beredskap men inget jobb.En vanlig dag i mitt liv. Gymet på morgonen. Efter jobbet obligatoriska rundan med Lufsen. Sen blev det spinning med Linda. Och ett avsnitt av Homeland när jag kom hem. Ledig i morgon och på fredag😊.
Känner mig trött. I brist på godis har jag satt i mig russin, mandel och frukt.


Sprang 5 km

Publicerad 2016-01-12 22:05:14 i Allmänt,

Gymet på morgonen. Efter jobbet sedvanlig promenad med Lufs sedan Skrylle. Sprang 5 km. Kändes lite i knät på slutet. Möte hos Sven efteråt. Vi la upp strategin för vårens träningar. 
Blev jätteglad när jag kom hem från jobbet. Den hör buketten stod på bordet. Jag hade verkligen varit en gnällig bitch på morgonen så jag tycker inte att jag har förtjänat den. Men kanske är det så att det är då jag bäst behöver lite kärlek❤️


Måndag och spinning

Publicerad 2016-01-11 21:10:00 i Allmänt,

Det blev en ganska jobbig helg. Blev inringd 3 gånger. Hann i alla fall träna en gång på gymet i går söndag. Kunde springa (springa och springa fick starta i 7 min:s tempo) i 30 min på löpbandet. Det kändes osäkert och stelt i början. Det blev till sist 4,8 km på 30 min. Kanske är knät läkt igen. Körde 15 min på stairmastern efter löpbandet eftersom roddmaskinen var upptagen. Det mesta av julen är nu borta. Känns samtidigt ryt skönt. Men det man saknar mest är nog ljuset från granen.
Idag blev det spinning med Linda. Nytt tufft pass. Sett ett avsnitt av Homeland, tycker inte att det är lika bra längre. Känner mig ganska trött så snart blir det sängen.

Lång dags slut

Publicerad 2016-01-09 20:34:26 i Allmänt,

Lördagskväll, ser på Homeland. Ingen träning idag. Började dagen med att plocka bort julen. Hann kanske halvvägs med detta när min beredskapstelefon ringde. Vi jobbade mellan ett och vart i fem. Känner att jag nu efter mat, kaffe och ett avsnitt Homeland kanske skall fortsätta med mitt "Plocka bort julen".

Grått väder nollgradigt

Publicerad 2016-01-09 08:34:51 i Allmänt,

Jag har nog ett ganska enformigt liv. Jag tänkte först skriva tråkigt. Men jag tycker inte att det är så tråkigt. De flesta dagar är jag nog lycklig. Jag blir deppig över att livet går så fort, jag blir helt förskräckt när jag tänker på att jag är 61 år. Det är jättegammalt!!!! men jag känner mig inte så gammal. Det är lördagsmorgon, jag har beredskap vi har ett hem fullt med saker från yngste sonens lägenhet. En hel del av de sakerna skall till Erikshjälpen eller Sysav idag. Och julen skall bort. Dags att säga hejdå till julen för den här gången. Så jag hoppas att vi hinner med det och att jag inte behöver jobba.

Fredagskväll

Publicerad 2016-01-08 22:15:34 i Allmänt,

Ser på Homeland. Tror att jag är inne på fjärde säsongen. Gymet på morgonen. 
Efter jobbet blev det gymet igen. Crosstrainer 30 min och stairmaster 15 min. Middag hos svärmor sen. 
Hemma vid nio. Och nu sitter jag här i soffan och ser på Homeland. Och dricker Ramlösa. 

Jag är nog galen....

Publicerad 2016-01-06 12:55:05 i Allmänt,

Mitt knä kändes bra när jag gick upp idag. Och genast var det en röst som sa till mig att jag skulle ut och springa. Fast en annan röst skrek LÅT BLI. 
Men...jag tänkte att 7 km blir nog bra. Och vädret är fantastiskt sol och minus 4 grader. Så jag gav mig ut. De första 100 meterna kändes bra. Efter ett par till insåg jag att det här går inte. Men vetskapen om hur dåligt jag skulle må om jag bara vände hem gjorde att jag bestämde mig för att gå en lyktstolpe jogga en. Vilket jag gjorde. Om det var bra eller dåligt kär jag veta i morgon. Men själen mår lite bättre.....😊

Lite kyla på skadar nog inte......

Mycket TV tittande

Publicerad 2016-01-05 22:49:00 i Allmänt,

Vaknade i morse att det var alldeles vitt ute. Fick ganska bråttom, eftersom vi skulle gå Skåneleden idag . Samling kl:10 i Skrylle.
Skottade, fixade matsäck. Vilken underbar dag det blev. Sol hela tiden. Ingen vind. Fikade efteråt på Skrylle-gården. Årets första semla slank ner.
Och ikväll har vi slöat framför TV:N sett två avsnitt av Homeland. Och medan Tomas lyssnade på musik såg jag andra avsnittet av Fröken Frimans krig på SVT play.

Måndag och snart slut på julen.

Publicerad 2016-01-04 08:57:00 i Allmänt,

Har semester idag, vet inte varför jag tog måndag tisdag också men jag trodde nog att Kongo-familjen skulle vara hemma lite längre.Men det är rätt skönt att sova lite längre. Fast jag har alldeles för mycket tid att tänka på de som reser den långa vägen idag. Så fort man börjar tänka kommer den där tunga känslan upp. Jag får väl försöka driva bort den med att hålla mig sysselsatt. Tänkte först att jag skulle plocka bort julen, men det lyste så fint härnere när jag klev upp så den får nog stanna till helgen. Kallt idag med. Planer för dagen? Gå med Lufsen, stryka, vika tvätt, dammsuga kanske, gå till gymet. Jag har diskhanddukar som legat mer än i ett halvår i väntan på att strykas. Den dagen har kommit idag, tror jag.

Varit på gymet.....

Publicerad 2016-01-03 14:34:45 i Allmänt,

Styrketräning, crosstrainer och roddmaskin. Massagestolen och bastu efteråt. Nu ligger jag i soffan ser på ett program om Sven- Ingvars. 
Har satt i mig en laxmacka, pepparkakor och öppnat toffifeasken. Snart har jag satt i mig halva. 



3 januari

Publicerad 2016-01-03 09:20:31 i Allmänt,

När jag såg Sydsvenskan som låg på köksbordet och det stod söndag på den så tänkte jag att det var fel. Men jag har varit ledig så mycket nu så jag har kommit vilse bland dagarna. Tomas jobbar extra idag! 
Det är en kall och klar vintermorgon. 
Dagen som ligger framför mig kommer mestadels att bestå av fixande här hemma. Gymet. Handla mat på Willys. 
I kväll åker vi och säger hejdå till de som än en gång åker iväg. Och klumpen i bröstet ger sig tillkänna. I morgon får jag väl städa mycket så att jag håller tankarna i schack. Sen kommer vardagen så småningom tillbaka. Jag tror att man skall vara glad för vardagen. Bara man inte glömmer bort att det är där man lever mesta tiden. 


Klumpen i bröstet

Publicerad 2016-01-02 17:09:23 i Allmänt,

Den där hemska känslan, den hårda klumpen i bröstet. Den tunga känslan när man vet att det dröjer tills man träffas igen. Fast det är inte förrän på måndag de åker. I kväll skall vi träffas och ha trevligt och fira F som snart fyller tonåring. 
Har tränat på gymet idag. På min och Emelies marathonträning står 1:15 långpass. Fick bli en blandning av löpband ( gång) stairmaster, crosstrainer och roddmaskin. Jag vill så gärna kunna springa!!!

Nyårsdagen 2016

Publicerad 2016-01-01 22:13:00 i Allmänt,

Nytt år, nya föresatser. Vi har haft en bra dag. Det blev en lugn nyårsafton. I dag åkte vi till Måkläppen tillsammans med Jeanette, Daniel och barnen. Det var dimmigt värre på morgonen och i början på vår promenad men dimman lättade, solen tittade fram och det var så fantastiskt fint. Rundan blev ungefär en mil. Och dit vill jag flera gånger. Vi fick muta barnen lite med pizza efteråt på Fäladstorget, men det var det värt. Och deras pizzor är goda!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela