Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Tisdagskväll

Publicerad 2023-01-31 21:42:14 i Runningforward.blogg.se,

En hyfsat bra dag. Putsade fönster i sovrummet och i badrummet. Satte lister på duschväggarna. Innan jag fattade hur man skulle göra, det tog så lååång tid och en del svordomar. ATC sen på Actic. 
Åkte sedan till Anki och Magnus, stackars Magnus sprang med mig en runda på Nöbbelövs mosse. Han blev nog svettig bara för att han hade så mycket kläder på sig. 
Satt och pratade med mest Anki sen, det var trevligt. 
Jag och Erika har sedan sett de avsnitt som ligger ute på SVTPLAY Händelser vid vatten. Rätt mörk serie men spännande. 
Sen tittade vi på bilder på Tomas. Älskade, älskade Tomas❤️. 

Tisdagsmorgon 31/1

Publicerad 2023-01-31 08:30:08 i Runningforward.blogg.se,

Ligger i sängen, har allt svårare att komma ur den. Har bokat pass klockan tolv. Ska försöka låta bli att avboka det. Har ingen motivation. Men måste ta mig upp, duscha och kanske putsa några fönster😊. 
Arbete är hälsa och eftersom jag inte jobbar så får jag väl se till att jobba härhemma. 
Denna dager ett liv som Melker i Saltkråkan sa för en massa år sedan. 

Måndagskväll 30 januari

Publicerad 2023-01-30 21:48:48 i Runningforward.blogg.se,

Den här dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Det började ju på morgonen, hade lagt ut den trasiga byrån på Marketplace på Facebook. Trodde knappt han skulle dyka upp så mycket bluffande. Men Steen från Landskrona kom i sin taxi. Jag fick hjälpa honom att bära ner byrån och nästan med våld få in den i taxin. 
Hade tänkt gå till gymmet men valde att gå ner till stan istället. Kollade på Vaccin direkt vilka vaccinationer jag behöver för att åka till Kenya. Det blir dyrt. Valde att ta en stelkrampsbolus och även för rabies, så liten sannolikhet för att få det men det finns en mycket liten risk med lösspringande hundar. Dukoral ska jag dricka och valde även malariatabletter. 
Sen ställdes mitt spinningpass in och Julia hade glömt bort att hon skulle komma så kvällen blev helt annorlunda än vad jag tänkt från början. 
Började putsa fönster, fick sen rycka in och låsa upp för Johanna som låst sig ute. 
Putsade färdigt fönstren när jag kom hem. Avslutade kvällen med att se " Händelser vid vatten" hos Lennart och Erika. 
Hemma nu, ska kanske lyssna på min ljudbok en stund. 


Måndag -ny vecka

Publicerad 2023-01-30 07:17:22 i Runningforward.blogg.se,

La ut en annons på Market Place på Facebook. På den gamla byrån i hallen. Det verkar mest vara bluffare som svarar. Jag har bestämt träff med någon nu på morgonen. Erika kommer hit så jag inte behöver vara ensam. Men är inte säker på om det är en fysisk person. Vilken värld vi lever i. 
Om han är en bluff så åker byrån till Sysav. Klarar inte av att man bara försöker luras. 
Planer för dagen? Julia ville komma och sova över. Har spinning bokad i kvällen. 


Dystraste filmen ever

Publicerad 2023-01-29 08:34:16 i Runningforward.blogg.se,

Igår såg jag tillsammans med Erika en mycket mörk film  (null)
Otroligt skickliga skådespelare, men det fanns ingen glädje, inget hopp, bara mörker. 
Jag ligger kvar i sängen, har pratat en lång stund med Jeanette. Har satt på TV4 Nyhetsmorgon. Hade tänkt springa en runda men har inte lust. Ingen motivation för någonting. Trodde att det kanske skulle bli lättare men just nu ör livet tungt. Vet inte vad jag kan göra för att det ska kännas bättre. Det är väl ett led i sorgeprocessen. Du fattas mig så Tomas ❤️. 
Planer för dagen? Ska passa Belle och Lykke en stund idag. 
Ska plocka fram stickningen igen, så att Arthurs tröja blir klar. 
Fick se bilder på Whatsapp när Arthur sprintade fram.  Dagens mysigaste händelse❤️. 
Nej nu måste jag ta mig upp ur sängen. En ny dag ligger framför mig. Jag måste göra det bästa av den! 


Ser på Netflix

Publicerad 2023-01-28 16:49:20 i Runningforward.blogg.se,

Ser på Netflix och vill att klockan ska bli fem så jag kan gå ner till bion. Förstår att jag måste göra något åt mitt liv. Det var säkert så här tidigare ibland också, att inte veta vad jag ska göra. 
Var på ACT-pass i morse, cyklade till Mätaregränden sen. Efter det har jag fixat lite härhemma och insett hur många saker jag har  har överallt. Hittade ett par ljusstakar som ska hänga i fönstren som jag hade glömt bort att jag hade köpt. Hade egentligen ingenstans där de passade. Jag måste lova mig själv att inte handla fler saker. 
Nu är klockan snart fem…..


Lördag 28 januari

Publicerad 2023-01-28 07:35:58 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade tidigt som vanligt. Kaffe och macka i sängen, ser på Selma ( från 2008) i brist på annat. 
Planer för dagen? ATC-pass med Suzan. Sen ska jag träffa de små töserna. 
Eftermiddag och kväll vet jag inte. Känner att tomheten, sorgen och saknaden har blivit så påtaglig nu. Trodde att det skulle bli lättare, på ett sätt är det det men på ett annat så mycket tyngre. 
Varför skulle det bli så här?



Fredagskväll

Publicerad 2023-01-27 20:56:40 i Runningforward.blogg.se,

Klockan är kvart i nio. Ännu en dag har gått. En helt ok dag. Joggade en för mig långrunda ner om Nöbbelövs mosse. Trodde knappt jag skulle klara det. Gick förstås superlångsamt men ändå. Jag gjorde det! Strålande väder idag soligt men kallt. 
Gick ner till graven sen. Rosorna står fint men är frusna. 
Jag och Erika passade Belle och Lykke sen. Oscar och Johanna åt middag ute på restaurang. 
Jag ser jag en film på Netflix, har druckit en gin och tonic, ätit glass, vi har massor kvar sedan vi firade Arthur och Belle. Därtill lite Fazer mjölkchoklad. 
Jag saknar dig så Tomas❤️


Tidig fredagsmorgon

Publicerad 2023-01-27 08:03:46 i Runningforward.blogg.se,

Sover för lite, men kan inte sova längre. Det är fredag. Det ska bli en fin dag. Måste ut och springa. Har inte bestämt hur långt. Känner inte för att åka till Skrylle heller. Fredagar och Skrylle påminner mig alltid om 14 januari 2022. Men jag har varit därute flera fredagar och det har gått bra. 
Vet att jag mal samma saker om och om igen. Det har varit många tunga dagar från jul och framåt. Har vaknat flera morgnar med en tyngd i bröstet. Saknar att vakna med den lille Arthur som fyrade av sitt leende helt oförställt. 
Så okomplicerat mitt liv var innan detta med Tomas hände. Jag visste verkligen inte vad sorg innebar. Alla mina förväntningar på det liv vi skulle leva. Försöker leva ett så bra liv som möjligt efter det som hänt. Vill försonas med vetskapen att Tomas inte längre finns med mig. Att han fick frid, men tanken att psykvården hade kunnat hjälpa honom gör ont. 
Nej nu till den här dagen. Gå upp ur sängen, bädda, ta på löparkläder och spring! 🏃‍♀️ 
Dagen är inte nattsvart, det finns många ljusa stunder, jag ska fokusera på dem. 
(null)



Torsdag 26/1

Publicerad 2023-01-26 08:28:51 i Runningforward.blogg.se,

La mig sent igår efter att ha skruvat ihop byrån jag beställde från Jysk. Det var inte helt lätt. Problemet nu är att jag har en massa saker över. Varför har man så många saker? Vet att Emelie alltid säger det och vill hjälpa mig att slänga och det är bra men….jag har en del av hennes saker också. Men ibland är det bra att någon hjälper en att sortera bort saker. Har ett mycket stökigt hus just nu. Den gamla byrån står och tar plats. Jag måste städa förrådet. Planer för dagen? Måste städa upp i hallen. Igår tränade jag inte, det måste jag idag. Ska bara övertala kroppen att vilja det. 
(null)

(null)

Onsdag 25 januari

Publicerad 2023-01-25 13:09:58 i Runningforward.blogg.se,

Sitter i soffan, har ätit lunch. Försöker laga "riktig" mat varje dag. Har skrivit färdigt protokollet, ska titta igenom det innan jag skickar in det. 
Har fixat lite annat också, känner att jag har en diger " måste" -lista. 
Bara att nämna: service av bilen, fixa motorn till kåpan över spisen, skruva ihop den nya byrån, kanske träna, boka resan till Holland, kolla gästlägenhet och lokalen. 
Ser på Borgen, antagligen sista säsongen, gillar inte hur den har utvecklats sig. 
Man gillar verkligen inte den människan hon har utvecklats till. Hur skulle jag fördriva kvällarna om jag inte hade TV och ljudbok? 



Trött

Publicerad 2023-01-24 23:27:12 i Runningforward.blogg.se,

Efter att knappt ha tränat har jag nu kört i gång, har gjort någon form av rörelse sedan i fredags. Idag sprang ( joggade, gick) jag på löpbandet i 5 km. I kväll tränade jag i Skrylle med Magnus, vi körde backträning, så kroppen är lite trött nu. 
Lämnade saker till Erikshjälpen idag och köpte lite där. Tänker att det går till något bra. Så nu är balkongen städad, skönt att ha slängd alla döda växter. Livet stannade upp förra året. 
Ser på hotell romantik, vet inte vad jag tycker. Det är lätt att göra sig rolig över äldres kärleksliv. Tänker att jag själv är 68 år, samma ålder som dem som är med i programmet. Fantastisk natur där hotellet ligger. Klockan är mycket, borde lägga mig….
(null)



Tisdag 24 januari

Publicerad 2023-01-24 07:52:20 i Runningforward.blogg.se,

Har börjat lyssna på " En enda önskan " av Nicholas sparks. Det handlar om en kvinna som är döende i malignt melanom. Det är en skönlitterär bok men jag tycker att den är tänkvärd. Hennes första tanke när hon får besked om sin sjukdom är "varför ska just jag drabbas".  Sen tänker hon "varför inte jag"?  
Och det är ju så det är, människor drabbas hela tiden. Den drabbar inte bara andra. Sorgen är så tung att bära. När jag vaknade i morse kände jag mig tom, saknade Tomas, såg honom framför mig och kan inte fatta att han är borta. 
Men jag måste gå upp ur sängen. Idag har jag en hel del saker att fixa. Jag har en lång " att göra lista". Många måsten som ska tas itu med. Jag har en massa tid, jag har ingen motivation. 
(null)





Måndag 23 januari

Publicerad 2023-01-23 08:47:08 i Runningforward.blogg.se,

Råkall vinterdag. Har haft en lugn morgon, låg länge i sängen. Lyssnade på min ljudbok, såg lite på Borgen, pratade med Emelie. 
Sitter framför Tv:n, har ätit frukost, gör ett försök att äta upp mat som håller på att gå ut i datum eller som har gått ut. Det känns fel att slänga mat. Häromdagen städade jag frysen och då slängde jag en del bakverk. Det ska bli nyttigare mat nu. Fast jag unnar mig lite choklad och har en massa glass att äta upp. Men det har blivit ganska mycket vin under jul och nyårshelgerna men tanken är i alla fall: inget vin i veckan. 
Planer för dagen:
- gymmet
- slänga på Sysav ( rensade på balkongen )
- skriva ut protokoll ( ska på styrelsemöte ikväll ) 
-försöka hinna upp till Mätaregränden ( om de vill ha min hjälp)
Som vanligt vaknar jag med saknaden av Tomas. Sorgen hugger tag i en. Hade någon form av mardrömmar i natt, men kommer inte ihåg dem. 
(null)


Söndag 22 januari

Publicerad 2023-01-22 14:53:03 i Runningforward.blogg.se,

Har varit en ganska aktiv dag. Tog mig till Skrylle och släpade mig runt milen. Farten något bättre än snabb gång. Men jag gjorde det! Blev inspirerad av artikeln som Jeanette skickade om den åtti-åriga damen som sprang en mil om dagen och hade gjort det de senaste 15 åren. 
Sen har jag åtminstone gjort ett kort besök i förrådet, ska försöka städa där. Bar ner Emelies vinterjackor, hoppas att hon är hemma och använder dem nästa vinter. 
Var hos Halina och Amir igår på kvällen, idag träffade jag Halina och vi tog en promenad på kyrkogården. 
I går vandrade jag med Anki och Magnus på Frostavallen. En runda på drygt 11 km. 
Så idag har det hittills blivit 14000 steg. 
Är glad att jag har börjat röra på mig. 
Ska upp till Mätaregränden snart och träffa de små sötnosarna, Belle och Lykke. 



Lördag 21 januari

Publicerad 2023-01-21 08:41:56 i Runningforward.blogg.se,

Har sovit hyfsat, vaknat några gånger. Trodde ett ögonblick att Tomas låg där i sängen bredvid mig. Har gjort matsäck, plockat fram mina kläder. Lyssnat på min ljudbok. Ätit frukost. Har en oro i kroppen, känner mig initiativlös. Vill känna energi, ta tag i saker. 
Det kommer kanske, vet att sorgen och saknaden kommer att finnas med mig. Jag vill att den ska finnas med, jag vill påminnas om Tomas. Jag vill inte att han ska blekna bort. Men det är svårt. Vill ju känna glädje igen, det har jag gjort också. Jag har mycket att glädjas åt. Att motstå ett leende från Arthur, det går ju inte….Belle och Lykke❤️. De stora barnbarnen, Julia och Emma sover över ibland. Felix och Ruben i Kenya, vi har inte mycket kontakt, men ibland kommer ett fint meddelande. Och mina barn ❤️
Nu ska jag göra mig klar för den här dagen. 

Ser på hotell Romantik

Publicerad 2023-01-20 20:05:13 i Runningforward.blogg.se,

Dricker vin, ser på hotell Romantik, lite patetiskt. Ensam en fredagkväll , tv-trams och  vin. Är det så här det kommer att vara resten av mitt liv. 
Har anmält mig till PRO. PRO det låter något det! Tror att det som hände med Tomas gjorde mig flera år äldre.
(null)


Eftermiddag 20 januari

Publicerad 2023-01-20 16:21:03 i Runningforward.blogg.se,

Vi gick Skåneleden i Skrylle. Det blev nästan 17 km. Vi hade fint väder mest hela tiden. Det snöade mycket lätt i början sen kom solen fram. På slutet duggade det lite och när jag satt i bilen på väg hem regnade det ordentligt. Stannade till på Willys och handlade. Har ätit sett lite på TV vill att Tomas ska sitta i soffan. Antar att det känns så ensamt också för att Emelie och Arthur åkt. 
(null)

(null)

(null)

20 januari Arthurs födelsedag

Publicerad 2023-01-20 07:32:21 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade tidigt men har nog sovit lite bättre än natten innan. Arthur fyller 1 år. Igår fyllde Felix 20 år. Äldsta och yngsta. 
Idag ska jag träffa Karolina. Vi ska gå en runda i Skrylle. 
Mitt nyårslöfte var ju att försöka träna mera. Det löftet ska jag försöka hålla. Det har inte gått så bra hittills, ska ta nya tag. Men jag behöver också skaffa mig ett annat liv. Har ett hyfsat bra liv, trots den tunga sorgen och saknaden efter Tomas. Men behöver nytänkande, tänker att jag ska gå med i PRO. Försöka äta nyttigare. Utvidga min bekantskapskrets. Har ju några nära bra vänner och en fin familj. Vi får väl se hur det går med allt. Jag måste våga delta i PRO:s aktiviteter. 
Nu ska jag ta mig an den här dagen…..


Torsdagskväll

Publicerad 2023-01-19 19:10:47 i Runningforward.blogg.se,

Känner mig ensammast i världen. Har städat lite, elen är fixad. Julia tittade in i eftermiddag. Körde henne sedan till hennes barnvaktsjobb. Lämnade av Lykke på Mätaregränden. Tänkte först att jag skulle träna men här var rätt stökigt efter Lykkes framfart. 
Så har lyssnat på min ljudbok och plockat saker, tvättat och strukit. Nu sitter jag i soffan ser på Pörni, en serie jag började se med Emelie. 
(null)

19 januari

Publicerad 2023-01-19 09:48:28 i Runningforward.blogg.se,

Ska inte skriva att livet inte innehåller någon glädje. För det gör det ju ändå. Sorgen och saknaden efter Tomas är tung och finns där alltid. Vi har andra problem i familjen som också gör att jag blir ledsen. Vi får se hur de löser sig. Och bara för att pröva mig ännu mera så har en säkring utlöst i elskåpet ute på gården. Gjorde pyrolys på ugnen samtidigt som jag tvättade och diskade. Men spis och kyl och frys fungerar. Inga lampor i hallen eller köket dock. Allt för att förgylla min dag. 
Lilla Lykke är här. Hon är inte riktigt på humör. Hon är ju hemma från dagis för att hon är sjuk så det är kanske inte så konstigt om humöret inte är på topp. 
Väntar på att höra från Emelie, de landar inte förrän senare idag. Igår vid den här tiden så var vi tillsammans, vi gick en långrunda. Idag är det tomt. Tur att Lykke tultar runt här.  
Ja då får vi se vad den här dagen har att erbjuda, har inga större förväntningar…..


17 januari

Publicerad 2023-01-17 11:00:02 i Runningforward.blogg.se,

I lördags var det ett år sedan Tomas avslutade sitt liv. Det har varit tunga dagar. Samtidigt har vi hela tiden varit så många människor så det känns som jag inte hinner sörja. Bra eller dåligt? Vet inte.Jag hinner väl sen, när Emelie och Arthur åker blir det tomt. Då brukar klumpen i bröstet växa sig tung.Efter att ha tillbringat så lång tid tillsammans och sedan inte få träffas förrän till sommaren. Vi har firat Belle och Arthur, 3 resp. 1 år, det gjorde vi på söndagen. Igår gick vi en kort runda med Erika i Torna Hällestad. Vi fikade sedan där. Vi tittade sedan in till Oscar en stund på eftermiddagen. Har inte alls hunnit träna alls, det känns inte bra att vara så här orörlig. Jag mår inte bra av det. Men jg hinner väl träna sedan tänker jag. Måste skärpa mig, måste skaffa ett liv....måste engagera mig mera. hur kunde mitt liv bli så här?

17 januari

Publicerad 2023-01-17 10:59:55 i Runningforward.blogg.se,

I lördags var det ett år sedan Tomas avslutade sitt liv. Det har varit tunga dagar. Samtidigt har vi hela tiden varit så många människor så det känns som jag inte hinner sörja. Bra eller dåligt? Vet inte.Jag hinner väl sen, när Emelie och Arthur åker blir det tomt. Då brukar klumpen i bröstet växa sig tung.Efter att ha tillbringat så lång tid tillsammans och sedan inte få träffas förrän till sommaren. Vi har firat Belle och Arthur, 3 resp. 1 år, det gjorde vi på söndagen. Igår gick vi en kort runda med Erika i Torna Hällestad. Vi fikade sedan där. Vi tittade sedan in till Oscar en stund på eftermiddagen. Har inte alls hunnit träna alls, det känns inte bra att vara så här orörlig. Jag mår inte bra av det. Men jg hinner väl träna sedan tänker jag. Måste skärpa mig, måste skaffa ett liv....måste engagera mig mera. hur kunde mitt liv bli så här?

11 januari

Publicerad 2023-01-11 06:58:54 i Runningforward.blogg.se,

Tidig morgon, har haft svårt att sova i natt. Tänker på Tomas och hur det var vid den här tiden förra året. Tänker på hur det som hände har påverkat hela vår familj. Vi blev skadeskjutna alla, vi är mer eller mindre läkta, vi har sår som inte har läkt. Vi mår inte bra även om vi fungerar i samhället. Utåt sett ser det ut som allt är normalt men inom oss finns sorgen och saknaden. Just nu känns det inte som 2023 ska bli ett så mycket bättre år än 2022. Vill att det ska bli ljusare och lättare…blir det så?

10 januari

Publicerad 2023-01-10 10:12:51 i Runningforward.blogg.se,

Dagarna går, kommer allt närmare den 14 januari, vet inte om det kommer att kännas värre den dagen än vad det känns nu. 
Livet är lika grått som vädret, vädret är så trist. Det positiva i livet nu är de små barnbarnen, ja de stora också förstås. Träffar ganska ofta Julia och Emma. Arthur har ändrat sina sovvanor så han är uppe länge på kvällarna. 
Har inga planer för dagen, kommer inte att bli någon träning 🏋️‍♀️. Känner mest för att lägga mig i sängen och stirra upp i taket. 
Kanske känns det bättre sen……

8 januari

Publicerad 2023-01-08 08:27:12 i Runningforward.blogg.se,

Igår var vi i Malmö och firade Felix i förväg. Han fyller 20 år den 19 januari. 
Det var Jeanettes födelsedag i går också. 
Det var trevligt att träffa Kent och GunMarie. 
Arthur väckte oss kl 7 idag, så det blev en tidig morgon. Planer för idag? Ska passa Arthur medan Emelie är på lägenhetsvisning och sen ska träffa kompisar. Så vi får se vad den här dagen har att erbjuda. 
(null)




6 januari

Publicerad 2023-01-06 13:10:53 i Runningforward.blogg.se,

Belles födelsedag 🎁. Hon fyller 3 år idag. 
Det är regnigt, grått och trist. Snöblandat regn. 
Vi har tvättat, varit och handlat på Willys. Erika åkte med oss. 
En dag för att sitta i soffan och se film. 
(null)

5 januari

Publicerad 2023-01-05 07:21:54 i Runningforward.blogg.se,

Har sovit uselt inatt, vaknat flera gånger. Hade ställt alarmet på halv sju, hade precis lyckats somna igen. Lyssnade på min ljudbok flera gånger inatt, somnade till den. 
Ska cykla till Mätaregränden och passa Lykke, storasyster ska till BVC. Får handla lite på hemvägen. 
Det är en tung period nu men jag gråter inte så mycket, bara tankarna som far runt i huvudet. Varför? Varför? Varför? 
(null)

4 januari

Publicerad 2023-01-04 20:36:13 i Runningforward.blogg.se,

För ett år sedan gick Tomas ner till psykakuten, han kände att han inte klarade av att vara hemma längre. Han mådde så dålig. Dagen hade varit en ganska vanlig dag. Vi hade tränat i Skrylle, Ruben hade sovit över. 
Jag följde med honom ner till akuten, vi hade kontakt under kvällen och han blev inlagd. Dagarna som följde var ibland hoppfulla, men han mådde allt sämre. Men ingen av oss förstod hur dåligt det var, inte att han tio dagar senare skulle avsluta sitt liv. 
Det är fortfarande så ofattbart att det kunde hända. Vi trodde nog alla att det räckte med att vi fanns runt omkring honom med vår kärlek. 
Det har varit en ganska bra dag. Vi, jag, Emelie och Arthur har varit på Mätaregränden. Oscar var hemma idag, Johanna jobbade. Erika kom och gjorde oss sällskap. 
Julia har kommit ikväll, hon ska sova över, vi ska se klart Emily in Paris. 
Vi har ätit lite, jag har satt i mig massor av Dumle, fler blir det nog. Livet går att leva, jag har oftast många omkring mig. Det är när jag är helt ensam som jag inser hur ensam jag är. 
Snart är den här dagen också till ända. Dagarna går, snart är det ett år sedan. Ett år……

Andra dagen på nya året

Publicerad 2023-01-02 08:19:51 i Runningforward.blogg.se,

Ser på norska serien " Julstormen". Ligger i sängen, har druckit kaffe och ätit knäckebröd. 
Vill att livet ska börja kännas bättre. Vill ha kvar sorgen och saknaden, vill aldrig att Tomas ska blekna bort. Vill ha honom vid min sida. Vet att det måste vara i tankarna bara men vill minnas honom som han var innan den sista tiden. Vill minnas den trygga starka Tomas, med sina underfundiga skämt, min klippa, ibland retade jag mig på honom. Han hade ibland ett sätt att reta upp mig, men vad jag saknar även det. Saknar att vakna med honom. Saknar allt med honom. Vi tjafsade ofta men vi var inte ovänner. Vi hade det bra tillsammans upplevde jag det som. 
Snart är serien slut och jag ska kliva upp. Jag ska förhoppningsvis ut och springa. Måste träna mera, det får bli mitt nyårslöfte. Och att jag ska försöka göra 2023 till ett någorlunda bra år. 

Nyårsdagen 2023 på kvällen

Publicerad 2023-01-01 21:13:00 i Runningforward.blogg.se,

Ännu en dag till ända. Oscar lagade pizza till oss. Sen bestämde jag mig för att gå till Anki och Magnus, skulle lämna ett presentkort från vår idrottsförening. så till Vallkärra, de bjöd på kaffe och mandelmussla och vi satt och pratade en stund. gick hem, följde med Erika ner till Tomas grav, vi satt en stund på bänken, tände ett ljus för honom. Ser på Julstormen på Netflix, glad att det finns en massa serier och filmer så att man får tiden att gå. Skulle gå ut med Kristiina i morgon, hon avbokade fredagen, nu kunde hon inte i morgon. Hon var trött fett att ha passat barnbarn, hennes systers man hade dött, främsta skälet var nog att hon ville se ishockey. Känner att nu är det Kristiina som får kontakta mig, hon är ibland mycket svår att förstå sig på. Hon hade själv bestämt måndagen. Hon säger saker som sårar ibland, tänker att hon inte själv är medveten om det. Nog om det. Längtar efter Emelie och lille Arthur.

Nyårsdagen 2023

Publicerad 2023-01-01 12:11:05 i Runningforward.blogg.se,

Grått och trist väder. Ungefär som jag känner mig. Sov inte vid tolvslaget men gick inte upp och tittade på raketer. Var rädd att Lykke skulle vakna. Oscar hämtade mig och Lykke. Lykke och en trött mamma sover nu tillsammans. Jag " pärlar" med Belle. Oscar har lovat att göra pizza 🍕. 
(null)


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela