Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Tisdagskväll 30/11

Publicerad 2021-11-30 21:53:40 i Allmänt,

Hemma igen efter promenad i Skrylle med Anki och Magnus. Fin vandring i Skrylleskogen med ett tunt snötäcke. 
Riktigt busväder när jag cyklade till jobbet i morse. Lite snö fanns kvar i Lund när jag cyklade hem från jobbet. 
Åkte med Anki och Magnus ut till Skrylle, skönt att slippa köra ut i halkan. 
Sett på Aktuellt, ska snart lägga mig. 
(null)


Morgonpepp

Publicerad 2021-11-30 06:27:14 i Allmänt,

Morgonpepp till mig själv. Du är bra nog. Gör bara ditt bästa! Håll dina tankar under kontroll. 
Det känns konstigt att gå till jobbet nu. 
Planer för ikväll? Åka till Skrylle och antagligen gå i mörkret. Det är VITT på marken 🙂. 
Och jag körde mitt mycket korta pass i morse! Bra jobbat Siv!
Nu ska jag förbereda mig för jobbet!
(null)


Måndagskväll 29/11

Publicerad 2021-11-29 20:28:38 i Allmänt,

Hemma i soffan och chillar. Cyklade upp till Mätaregränden efter jobbet. Passade Belle medan Tomas och Oscar bytte till vinterdäck. 
Riktigt kallt ikväll. Åt gårdagens rester när vi kom hem. Ser på TV.  Ska se Bonusfamiljen sen. 
Har inte tränat ikväll. Tränade ju pyttelite imorse.  (null)

Måndag

Publicerad 2021-11-29 06:47:44 i Allmänt,

En arbetsvecka väntar. Ska försöka tänka att den här dagen blir så bra den kan bli. Julstrumporna är på. Körde mitt mycket korta styrketräningspass i morse.  (null)

Söndagskväll.

Publicerad 2021-11-28 16:31:36 i Allmänt,

Jobbedag i morgon, jobbvecka. 
En helg utan träning, mår inte ens bra av tanken " att inte träna en helg". Men igår så var vi på Alice och katten kl 11 för " Afternoon Tea". Fick presentkort av Tomas förra julen och det har inte blivit av att vi använt det tidigare. Såg att det gick ut 18 december och det fanns inte så många lediga tider kvar före jul. Det var mycket trevligt. Sen åkte vi upp till Mätaregränden, det slutade med att vi hade en söt liten Belle med oss hem. Erika kom sedan och hälsade på på kvällen. Till sist fick vi barnet att somna då var klockan tio. 
En bra natt och en glad Belle vaknade. Kort besök hos Erika innan vi körde barnet tillbaka till föräldrarna. Vi åkte sen ut till Flyinge och införskaffade lite julattiraljer och en amaryllis till Niclas som vi ska åka och besöka ikväll. 
Nu har vi verkligen jul i vårt hus. 
Men som sagt ingen träning 🥲. 

Lördag 27 /11

Publicerad 2021-11-27 07:54:13 i Allmänt,

Ser på en av de sämsta julfilmerna ever. " A castle for christmas".  Men det är juligt värre i alla fall. 
Igår då? Sprang en kort runda innan jag cyklade upp till Mätaregränden. Gick ut en runda med Belle. Cyklade hem och chillade en stund innan jag cyklade ner till stan och grantändningen på Stortorget. Träffade Julia, Johanna med barnen och Ann-Charlotte hennes mamma. Det var stämningsfullt med julmusik och Richard Söderberg. Magiskt när granen tändes. 
Träffade sen gamla arbetskamrater på Lundabryggeriets ölkällare. Det är ganska nyöppnat, maten var god. Men det var kallt och inte så mysigt. 
Vi gick vidare till Bishops arms sen. Bishops arms är aldrig fel. God öl, mycket folk och varmt. 
Var hemma vid niotiden. 
(null)

(null)

Fredagsmorgon 26/11

Publicerad 2021-11-26 07:10:55 i Allmänt,

Vaknade tidigt som vanligt. Lön idag, snart är det ett minne blott att få en bra lön varje månad. Sista januari sen får vi se om det blir enstaka arbetsdagar. Skulle jag bli rastlös så vet jag att det finns arbete att få. Man formligen skriker efter röntgensköterskor. 
Vi får väl se hur det blir sen. I nuläget har jag 13+1 dag (2022) att jobba. 
Jag känner att jag måste strukturera upp min lediga tid sen. 
En stor skillnad nästa år är ju att Tomas blir halvtidspensionär. Han ska jobba varannan vecka. 
Som de flesta familjer är vi en familj som det finns problem i. Mer eller mindre stora. Men vi finns ju där för varandra. Jag känner bara att jag inte orkar gå och tänka på det hela tiden. 
Det finns väl inget enkelt liv. Jag ska vara glad att jag har människor omkring mig, tänk att inte ha någon. Ingen som kullkastar ens planer för dagen. Ingen som behöver en. Det vore ett tråkigt liv, då måste man ha en stor umgängeskrets. 
Jag tror att jag varje morgon ska säga till mig själv att det här blir en så bra dag det kan bli. Det blir vad jag gör den till. Hur jag möter svårigheter. Det finns också mycket glädje de flesta dagar. 
Så nu ska jag bädda sängen, stryka tvätten…..förhoppningsvis träna 🏋️‍♀️. Armarna känns bra efter vaccinationerna. 
(null)


Fattar inte varför jag ser hemska serier

Publicerad 2021-11-25 22:35:57 i Allmänt,

Ser på Vigil nu sista avsnittet. Innan såg vi Kastanjemannen. Den var fruktansvärd den serien. Vigil har inte varit så hemsk i de tidigare avsnitten som den är nu under sista. Fast den går inte att jämföra med Kastanjemannen. 
Har hunnit med en massa idag. Följde med Julia till röntgen på förmiddagen. 
På eftermiddagen tog jag tredje vaccinationen mot Covid. Fick även årets influensavaccin. 
Julia kom hit när hennes skola slutat. Oscar kom med Belle strax efter tre. Han hade takeaway från Chop Chop med sig. 
Belle stannade till kl sju. Hon var så söt och glad hela kvällen. 
Vi körde Julia hem sen. Tittade in hos Niclas som hade börjat julpynta. 
Sen vi kom hem har jag tittat på SVTPLAY och Vigil. Jag gillar Feelgood. Även om det här inte slutade i totalt elände, lite lyckligt till sist kan man väl säga. Men det var inte Feelgood. 
En ledig dag kvar nu sen arbetsvecka igen…..
(null)


Torsdag 25 november

Publicerad 2021-11-25 08:32:24 i Allmänt,

Det mesta av dagen är planerad. 
Ska träffa Julia och följa med henne till rtg. 
Vaccinera mig i eftermiddag. 
Därför måste jag träna har tagit fram hantlarna. Nu ska jag bara göra det också. 
Har fixat lite med julsakerna, det mesta är klart. Har bäddat rent i sängarna. 
Bara att ta tag i träningen nu. 🏋️‍♀️  (null)

Onsdag 24 november

Publicerad 2021-11-24 19:16:47 i Allmänt,

1 månad till julafton. Men kanske ska jag börja med igår. Jag satte hop vår plastgran och satte även på julbelysningen, totalt 50 lampor att sätta upp. Tomas hjälpte mig reda ut belysningen trots att jag hade lagt ner den ordentligt. 
Sen åkte vi till Skrylle och grillade korv tillsammans med Oscar, Johanna och barnen. 
På kvällen var det LLIF-möte i Sandby. 
Idag hade jag bestämt mig för att klä granen. 
Hann göra det mesta innan Oscar och Belle dök upp. De stannade hela dagen, vi åkte ut till Bauhaus för att hitta små lampor till en belysning jag har. De hade inga trots att de skulle ha det enligt lagret. Vi fikade på Espressohouse på Nova. Sen åkte vi hem hit. När Tomas kom hem gick vi ut och tittade på granen som de satt upp på gården idag. 
(null)

Mission impossible?

Publicerad 2021-11-22 13:50:55 i Allmänt,

Både jag och Tomas  gillar julen. Och eftersom vi bodde i ett stort hus tidigare så har vi massor av julsaker. Vårt förråd ligger i ett annat hus och man får gå utomhus för att komma dit. Så jag har gjort 5 rundor med säckakärra ner till förrådet, det tog ganska precis en timme. 
Fattar inte hur jag ska få plats med allt. Just nu känner jag mig trött och slut. Har peppat mig med kaffe, lussebulle och pepparkaka. Få se om det hjälper. 
(null)

Måndag 22/11

Publicerad 2021-11-22 06:43:46 i Allmänt,

Vaknade 5:15. Kunde inte somna om så jag gick till sist upp kl sex. Har ätit frukost, druckit kaffe, ser på Nyhetsmorgon. Planer för dagen? 
1.Gå till gymmet. 2.Ta upp julsaker från förrådet. 3. Ev. åka till Nova 4. Laga moussaka 5. Börja julpyntandet så att det är klart till helgen. 6. Putsa resten av fönstren. 
Det är wienerbrödets dag men jag tror inte att det blir några wienerbröd. 
Det är min lediga vecka så den ska jag försöka njuta av. 

Söndagskväll 21/11

Publicerad 2021-11-21 20:16:28 i Allmänt,

Har inte hunnit skriva på flera dagar. Börjar med fredag 19/11:
Hade träningsväskan med till jobbet. Men jobbade över lite så jag kände inte för att träna. Chillade i soffan. Drack lite vin och såg serier. Kollar om Hjem til jul. Och så har vi börjat se Kastanjemannen. Ryslig serie. 
Lördag 20/11:
Städade upp här hemma lite först. Sen åkte vi ut och handlade lite, mat och lite annat smått och gott. Tränade mitt pass härhemma, Tomas åkte till gymmet. Lagade vegansk lasagne. Oscar och Johanna åt med oss innan de lämnade Belle som skulle sova över hos oss. Det gick jättebra, jag var lite orolig eftersom hon varit så mammig och pappig. 
Söndag 21/11:
Belle sov till Kl halvåtta. Vi åkte buss ner till stan med henne. Tanken var först stadsparken  men vi kom iväg sent och det duggregnade så det blev att titta på granarna på Mårtenstorget och Stortorget, det tyckte Belle var skoj. I domkyrkan var det gudstjänst så där kunde vi inte heller gå in. 
Vi åkte 4:ans buss till Mätaregränden. Tomas och jag  gick hem sen. Solen tittade fram lite då och då. Sen tog jag mig ut på en joggingtur. Tomas åkte till gymmet, jag tog mig an fönstren, efter det att Tomas hjälpt mig att vända dem så att jag kunde putsa utsidan. 
Lagade mat efter ett recept från Vegofavoriter av Mattias Kristiansson som driver en blogg "Dj-vligt gott". 
Chillar i soffan, har sett ett avsnitt av Kastanjemannen och ser på Solsidan. 
(null)

Torsdagskväll

Publicerad 2021-11-18 20:43:34 i Allmänt,

Ingen träning idag. Hade tänkt springa efter jobbet men det kändes som vi behövdes hos Oscar och Johanna så vi åkte dit istället. Söta Belle var på ett strålande humör. Lykke uppförde sig väl när föräldrarna åkte till apoteket för att köpa medikamenter till barnen. Vi var hemma vid halvåtta. Lyckades fixa fjärrkontrollen till gästlägenhetens TV när vi kom hem. Fick bli nödmaten potatisbullar i mikron med vitkålssallad. Kaffe med lussebulle och pepparkaka. Sett ett avsnitt av Hjem till jul. Nu ser vi ett avsnitt av Kastanjemannen. 
Fredag i morgon🙂

Torsdagsmorgon 18 november

Publicerad 2021-11-18 06:19:53 i Allmänt,

Sitter i soffan, laddar för dagen. 
Hann eller snarare glömde skriva igår 
En ganska vanlig dag, men man fick ännu ett bevis på att nu är man avpolletterad på jobbet. Hade fått en beredskap som tredje man igår. Såg sedan på tavlan att jag inte stod med. Ingen hade informerat mig. Vet inte varför jag var bortplockad men jag fick veta att ersättningen fick jag behålla. Det rör sig kanske om 20kr i timmen en vardagsnatt eller mindre. Först tänkte jag inte så mycket på det men sen tänkte jag att jag vill inte ha några pengar. Jag hade velat bli informerad. Inte läsa på tavlan, man planerar sitt liv när man vet att man har beredskap. Kände en stor frustration när jag gick hem. Tog mig ut i ösregnet på en joggingtur. Det hjälper alltid. 
Resten av kvällen tillbringade vi på Mätaregränden. 
Nu en ny dag med nya möjligheter. 


Trött mycket trött…

Publicerad 2021-11-16 21:51:46 i Allmänt,

Har varit i Skrylle och tränat med Anki. Vi körde först 1 varv på 1,2:an, Jogg/gåcross på trean, ett varv på 1,2:an sen. 
Dusch och bastu efteråt. Har satt i mig en massa mat, har ätit rester i två dagar nu. Nu ska jag sova 😴. 

Måndag 15 november

Publicerad 2021-11-15 21:19:24 i Allmänt,

Emelies födelsedag idag  ❤️ men hon är  så långt borta. Tränade inte på morgonen och inte på kvällen, känner mig tjock. Cyklade upp till Mätaregränden efter jobbet. Stannade inte så länge. Har ätit rester från igår. Resten av kvällen har jag lyssnat på min ljudbok, ser på Bonusfamiljen. Ska snart lägga mig, kunde inte somna igår kväll, somnade inte förrän kl var ett tror jag. 
(null)

Söndagskväll 14 november

Publicerad 2021-11-14 22:13:33 i Allmänt,

Vi gick en fin runda vid Häckeberga, jag och Tomas, 7 km. Novembergrått och inte en enda solstråle. sen åkte vi och storhandlade på Coop. kl fyra träffades vi alla här hemma, Oscar; Johanna, Belle och Lykke, Niclas, Emma och Julia. Lennart och Erika dök upp sen till kaffet.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndagsmorgon 14 november

Publicerad 2021-11-14 08:17:05 i Allmänt,

Gick upp Kl 7, hade satt en deg i går för att baka frukostbullar. De är i ugnen nu och jag ska snart ta ut dem. 
På agendan: 
Kort vandring vid Häckeberga 
Handla mat för veckan 
Förbereda mig mentalt för en arbetsvecka 

Vädret är grått och trist. 7 grader. Det är fars dag. Ska snart ta mig an de vanliga morgonsysslorna. Bädda sängen. Ta ur tvättmaskinen. Packa ryggsäcken. 
(null)

Lördag 13 november

Publicerad 2021-11-13 15:49:13 i Allmänt,

Lilla Lykke är en månad idag. Tiden går så fort. 
Vad har vi gjort då? Skrylle på förmiddagen, jag sprang 7 km, Tomas styrketränade på gymmet. 
Tomas skulle agera trädgårdsmästare på Mätaregränden, jag hade tråkigt och gick ner till stan. Det var också ganska tråkigt. Massor av folk på stan. Handlade 4 julöl innan jag begav mig hemåt. 
Härhemma har jag förberett maten, jag har lyssnat till min Feelgoodljudbok. Jag har letat fram romantiska julfilmer som jag kan se när andan faller på. Jag har letat fram en kortare vandring till i morgon också. Få vi se om Tomas tycker att den är ok. 
Nu ska jag börja laga mat….
(null)


12 november

Publicerad 2021-11-12 14:33:36 i Allmänt,

Då har en ledig vecka gått snabbt igen. Kollade precis kalendern, jag har 18 dagar kvar att jobba i år. Sen har jag 1 dag i januari nästa år som jag vet om. Kommer att vara kvar på timmar sen. Så får vi se hur mycket eller lite jobb det blir. 
Tänker att ett av mina problem är att jag vaknar för tidigt. Men kanske lika bra så länge jag jobbar halvtid, mindre problem att gå upp de veckor jag jobbar. Jag måste också skaffa flera intressen. Klart att jag kan träna mera, vandra mera men jag måste ha något annat. 
Jag har tänkt att jag måste lära mig yoga. Eftersom "alla" tycker att det är fantastiskt. 
Jag måste baka mer. Laga mer mat. 
Idag gick jag upp vid sex. Bäddade rent i sängarna, cyklade till gymmet där jag körde mitt styrketräningspass och Crosstrainer 30 minuter med ljudboken i öronen. 
Åkte sedan till Nova, skulle köpa impregneringstvättmedel, en kontroll till TV:n i gästlägenheten. Åkte sedan till Willys och handlade mat. Snabbt in på Lidl på vägen hem sen. Sen har jag pratat med Emelie, ätit lite men mest chillat i soffan. 
Klockan är halv tre och jag är ganska uttråkad. Men varför kan jag inte slappna av? 
Nu sitter jag och kollar löparövningar. 
Tror att jag kommer att bli en vältränad 💪 pensionär. 
(null)

Lite om igår 10 november

Publicerad 2021-11-11 22:16:18 i Allmänt,

En ganska intensiv dag. Sprang det mesta av Akademilen på morgonen. 
Åkte med Oscar, Johanna och barnen till Vellingeblomman. Nu är det Jultema. Det är så fint där. En överlycklig Belle fick trycka på många knappar. Tomtar och julsaker i mängder. Vi passade på att fika, Johanna ammade Lykke, Belle hade ingen riktig ro att sitta still. Det blev lite småsaker, notan landade på över 700kr så det är ganska dyrt där. Följde med och lekte med Belle en stund medan Oscar var ute i ett ärende. 
På kvällen åkte vi till Malmö, tillsammans med Lennart och Erika för att gratulera GunMarie som idag 11/11 fyller 75 år. Det var trevligt att träffas, Daniel var hemma och idag skulle han laga trerätters till födelsedagsbarnet. 
(null)


Torsdag 11 november

Publicerad 2021-11-11 22:03:07 i Allmänt,

Började morgonen med att baka bröd. Surdegsbröd, 2 st. Blev upphämtad av Anki kl 9:30. Månadens bana i Skrylle stod på agendan. Med nyinköpta fingerkompasser gav vi oss ut på banan med 9 kontroller. Vi hittade alla ganska lätt. Vi gick banan inget springande alls. Efter dusch och bastu blev det lunch på Skryllerestaurangen. Jag tog vegetarisk moussaka, så äcklig 🤮.  Åt kanske en tredjedel av den. 
Cyklade upp till Mätaregränden sen. Oscar och Johanna har börjat sitt julpyntande. Eller kanske mest Oscar. Men det behövs ljus i novembermörkret. 
Fixade lite sallad till Tomas som följde med Oscar och tränade på Actic. Har stoppat i mig massor av nötter, surdegsbröd, knäckebröd, Proviva och glass. Har lyssnat på min ljudbok, fixat och strukit tvätt. 
(null)

(null)




Tisdagskväll 9/11

Publicerad 2021-11-09 21:32:01 i Allmänt,

Gick mörkerrunda med Anki i Skrylle, det blev ungefär 7 km. Vi hade tur och det regnade inte mycket. 
Innan Skrylle hade jag varit ute med Belle som var på ett strålande humör. 
Sitter i soffan nu, ser på Aktuellt. Känner mig rätt trött. Efter Aktuellt blir det sängen. 
(null)

Tisdag 9 november

Publicerad 2021-11-09 12:38:09 i Allmänt,

För att börja med igår: sprang en lite förlängd version av Akademilen, åkte och handlade på Lidl, detta hann jag precis med innan Belle kom. Det gick jättebra att passa henne, vi var ute ett par gånger, hon sov middag, men man märkte att hon var lite låg. Hon åt mycket lite.  Oscar och Johanna åt middag här på kvällen. Det blev lax till dem och mig. Tomas åt veganska snitzlar. 
Idag då? Har pratat med Emelie ett par gånger, varit och gymmat, körde först mitt pass. Sedan 30 min på Crosstrainern. Skulle egentligen handla på vägen hem, men Emelie ringde så jag pratade med henne och ledde cykeln hem. Kanske bara bra, ska se över vad som behöver handlas och handla på Willys innan jag åker till Oscar och Johanna. Tanken är att jag ska åka till Skrylle ikväll. 
Känner mig trött, ska dricka lite kaffe och sen kolla vad som behöver köpas. 
(null)


Måndag morgon

Publicerad 2021-11-08 07:28:21 i Allmänt,

Halvligger i soffan, klev upp halv sju, hade lyckats somna om en gång efter det att Tomas gick upp. 
Gråmulet väder. Belle ska komma hit. Vet inte riktigt när. Borde ut och springa en runda nu på morgonen. Borde handla lite också. 
Inga direkta planer för dagen. Går inte att ha planer när söta Belle kommer. Vi får se hur dagen blir…….

Hemma igen🙂

Publicerad 2021-11-07 19:20:54 i Allmänt,

Man säger ju borta bra men hemma bäst. Men det har varit en trevlig helg i Degeberga. 
Idag vandrade vi Karin Hoffmans vandring 20 i Mitt Skåne. 10 km. Vi startade i den fina hembygdsparken. Rundan gick längs Segeholmsån på slutet, så fint. 
Hemma vid tretiden. Duschade, packade upp. Lagade mat till oss, blev ugnsstekta grönsaker, använde grönsaker som låg i kylen och häll på att fördärvas. 
Druckit kaffe och chillar i soffan. Ledig nästa vecka, så skönt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Degeberga

Publicerad 2021-11-06 21:57:38 i Allmänt,

Är trött, ligger och slötittar på TV. Det har varit en ganska intensiv dag. Vi kom hit till Degeberga i går kväll. Efter att ha installerat oss i vårt lilla hus på Degeberga B&B gick vi till en pizzeria där vi delade på en familjepizza. 
Fantastiskt fin frukost i morse. Vi gick sedan en runda i Degeberga, Degeberga backar och Forsakar. Sedan tog vi bilen till Vittskövle där vi gick ABBA-rundan. En geocacherunda med temat ABBA. Vi serverades en god middag halv sju. I kväll är det Österlen lyser och det är tända marschaller genom hela byn. Ett besök på kyrkogården blev det också, fint med alla tända ljus. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredagskväll och arbetsveckan är slut.

Publicerad 2021-11-05 16:58:30 i Allmänt,

Gillar att jobba och vet inte hur det kommer att kännas att inte jobba. Hade ju beredskap i natt. Vi blev inringda kl 3, hade då hunnit sova  4-5 timmar. Stannade kvar till kl 3. Hade kunnat  gå hem tidigare, men valde att jobba kvar. Så det blev ingen träning 🏋️‍♀️ idag. 
I går torsdag så blev det styrketräning på morgonen, ett av passen som jag inte brukar köra. Efter jobbet cyklade jag upp till Oscar och Johanna, lekte med Belle sen beställde vi mat från Döners via foodora. Vi fick maten efter en timme och en kvart. Ljummen mat. 
Smakade så där. 
Ikväll ska jag åka med Karolina och Dervla till Degeberga. Det ska bli trevligt. 
Har köpt en ny Vegansk kokbok, vet att man kan hitta recept på nätet men trevligt att titta i en kokbok. Nu ska jag vila lite (null)


Onsdagskväll

Publicerad 2021-11-03 20:54:08 i Allmänt,

För att börja med igår, tisdag:
Kort träningspass på morgonen. Helt ok dag på jobbet. Åkte med Anki och Magnus till Skrylle, där vi körde backträning, Lars-Ingvar och Lena var också med. 
Idag då, är stolt att jag körde mitt superkorta pass på morgonen, det kräver ändå disciplin att genomföra det. Lätt att bestämma på kvällen inte så lätt när morgonen kommer. Och jag tänker att den träning som blir av ändå är bra. Efter jobbet cyklade jag upp till Mätaregränden, umgicks med den söta Belle, Tomas slutade lite tidigare så vi hann ut med Belle en liten stund. 
Lagat mat härhemma, packat lite för helgen. 
I morgon har jag beredskap igen. 
(null)

Måndagskväll och beredskap och vintertid.

Publicerad 2021-11-01 18:38:38 i Allmänt,

Tränade mitt ( mycket) korta träningspass i morse. Alltid något, jag hade min träningsväska med till jobbet men sen fick vi jobba över i en timme ungefär och lusten försvann. Så nu sitter jag hemma i soffan. Slötittar på TV. Har ätit lite, lyssnat på min ljudbok. Tomas är iväg och tränar. Hoppas förstås på en lugn natt. Har några måsten som jag måste ta itu med.  (null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela