Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Torsdag 30 november

Publicerad 2023-11-30 06:23:47 i Runningforward.blogg.se,

Sista dagen i den här månaden. Den har gått fort. Mesta delen har tillbringats i Singapore. Vi har vinter i Skåne. Det är minusgrader och vitt på marken. Sov lite längre idag men lade mig senare också. Vill ju sova till sex i alla fall. Vad har jag för planer för idag? Det mesta av julsakerna är på plats. Så nu har jag jul i mitt hus. Ska träna, känner mig lite förkyld vet inte om jag bara ska förtränga detta och gå till gymmet. Köra ner tomma lådor till förrådet. Jukia kommer och sover över. Vi ska se Virgin river julspecial tillsammans. 
(null)


Onsdag

Publicerad 2023-11-29 08:16:56 i Runningforward.blogg.se,

Känner mig helt tyngd av alla julsaker jag har. Känner en sorgsenhet över hela julen. Jag kan inte glädjas. Saknar Tomas så det gör ont. Hur kunde det bli så här. Just nu känner jag mig tömd på energi. Bara tanken på att gå ner och hämta de sista julsakerna får mig nästan att må illa. Känner ändå att jag vill gå igenom dem. Förra året tog jag bara upp lite saker. Det är flera minusgrader, men jag tror att jag ska försöka ta mig ut och jogga. 
(null)

Tisdag

Publicerad 2023-11-28 06:25:16 i Runningforward.blogg.se,

Efter att ännu en gång vaknat tidigt så blev det " Solsidan" med kaffe och macka i sängen. Pratat med Emelie. Planer för dagen. Vandring med Anki och Magnus i Torna Hällestad. På kvällen LLIF-avslutning i Sandby. 
Och att fixa julpyntet härhemma, jag har ett antal lådor kvar i förrådet. 
(null)

(null)
Vår " nya julgran". 

Måndag 27 november

Publicerad 2023-11-27 06:56:38 i Runningforward.blogg.se,

Att göra:
  • Ändra tid på VC
  • Ringa bilverkstad 
  • Avboka tid hos frissan
  • Börja släpa upp julpyntet
  • Träna
  • Träffa Dervla 
Vaknade tidigt, lyssnade på min ljudbok, låg kvar i sängen till strax innan sex. Har pratat med Emelie. Har druckit kaffe. Ser på Nyhetsmorgon. Vet inte hur dagen kommer att bli. Beror på om jag får tid för bilen. Känner mig lite låg men har bestämt att jag ska julpynta, Tomas gillade julen. 
(null)


Hemma igen

Publicerad 2023-11-25 06:15:05 i Runningforward.blogg.se,

Landade strax efter sju i går morse på Kastrup. 13 timmar flygresa. Kunde inte sova men det gick ganska bra. Lyssnade på min ljudbok och hann se en bra film. Packade upp när jag kom hem, hann tvätta upp det mesta. Åkte med Oscar och hämtade barnen på förskolan. Så mysigt att träffa dem igen. 
Så konstigt att inom ett dygn förflytta sig tusentals kilometer från 30 grader varmt till ett nollgradigt land med hagel och snöbyar. Samtidigt som det är skönt att komma hem så saknar man dem som man lämnat. Så svårt att ha barn så långt borta men vilken mysig tid vi haft. Ligger nu i sängen och ser Solsidan på TV 4 Play. Har avbokat ATC:n , kände att min kropp nog inte är i form för hård träning. 
(null)



Tisdag 21 november

Publicerad 2023-11-21 07:01:15 i Runningforward.blogg.se,

Har inte skrivit på flera dagar. Något konstigt med min blogg igen. Tiden har gått så fort. Jag har fått uppleva så mycket. Vi har varit på Singapore zoo. Igår gick jag och Emelie upp till Singapores högsta topp. En upplevelse att gå i naturreservatet. Många apor som var nyfikna men aldrig aggressiva. 
Vi är på köpcenter där man kan svalka sig. Har shoppat en del. Just nu sitter vi utanför en restaurang, har precis druckit kaffe. Vi befann oss inne på restaurangen först där vi åt lunch. När vi gick ut så började det ösregna. Vi tog oss tillbaka till samma restaurang och beställde kaffe och kaka.  
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag 16 november

Publicerad 2023-11-15 15:54:39 i Runningforward.blogg.se,

Igår firade vi Emelies 34-årsdag. Vi lämnade Arthur på förskolan och sedan åkte vi med buss mot Sentosa. Har varit på Sentosa men aldrig åkt över med kabinbanan. Man fick först ta sig upp på berget, sen gå över en ganska bred hängbro av trä. Gillar ju inte höjder men klarade ganska bra att åka kabinbanan. Utsikten var ju fantastisk. Vi låg på en beachclub, låg under en parasoll. Det visade sig sen att Emelie hade lyckats bränna sig. Ingen av oss fattar hur det gick till. Vi åt och drack gott. Jag drack öl, Emelie höll sig till alkoholfritt. Vi badade i havet och i poolen. Helt underbart. Vi fick sedan skjuts till tåget. Gick en kort runda på köpcentret innan det blev taxi hem. Jakob hade hämtat den lille gossen på förskolan. På kvällen blev det restaurang, ännu ett tillfälle med god mat och dryck. När vi kommit hem proppade vi i oss ännu lite mera, chokladglass för min del. 
Idag följde jag som vanligt med och lämnade den lille gossen. Emelie gick sedan på Pilatespass, jag gick till gymmet, det var redan tre stycken som tränade och då känns gymmet lite litet. Men det fungerade bra trots allt. Emelie dök upp i samma stund som jag tränat färdigt. Vi hann med en stund vid poolen innan det var dags att hämta Arthur. Vi åkte tunnelbana ut till samma köpcentrum som vi var på igår, tanken var att gå på det stora aguariet som finns på Sentosa, nen efter att vi hade ätit lunch och strosat och shoppat runt lite så var klockan så mycket så vi åkte tillbaka till Great World. Handlade lite presenter idag med. Blir trots allt en del shoppande. 
Om en vecka åker jag tillbaka till Sverige, tiden går så fort. Nu när jag är här tänker jag att jag borde ha stannat längre. Men kanske bättre att känna att det är för kort än tvärtom. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)






Tisdag 14 november

Publicerad 2023-11-13 20:31:04 i Runningforward.blogg.se,

Tiden går fort. Hinner inte skriva mycket. I söndags kom vi hem från Jakarta, vi bodde på ett jättefint hotell. Att åka första klass, sitta i en fantastisk lounge, var en upplevelse i sig. Vi promenerade lite i stan, till ett köpcentrum. Att gå med barnvagn i Jakarta är ett äventyr i sig. På lördagen tog vi oss till en mycket trevlig Sushirestaurang. Vi hann med att få med massage, ljuvligt att ligga och någon masserar en mjukt. På vägen tillbaka till flygplatsen körde taxichauffören en sightseeingtur så vi fick de lite av staden. Monumentet som stod färdigt 1975, den stora moskén, störst i Indonesien. 
Vi såg också: Katedralen i Jakarta. Vi fick också uppleva trafiklivet, konstigt att fler olyckor inte sker. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


10 november

Publicerad 2023-11-10 14:36:23 i Runningforward.blogg.se,

Jakarta 
Efter frukost begav vi oss med vad som ibland kändes som med livet som insats. Trafiken var grym, att med barnvagn ta sig över en gata var inte roligt. Vi valde att gå runt på ett köpcentrum, handlade en dress till Arthur på HM(!!!). Vägen tillbaka tog vi på ett lite annat sätt kändes lite bättre. 
Vi har tränat lite. Badat i poolen. Ätit en massa. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag 8 november

Publicerad 2023-11-08 05:34:45 i Runningforward.blogg.se,

Befinner mig i Singapore. Kom hit måndag den 6/11. Kunde inte sova på flyget så jag är fortfarande helt dimmig i huvudet. Har försökt sova enligt Singaporetid. Det går så där. Låg vaken i 3 timmar i natt. Vi har inte hunnit med så mycket sightseeing, men jag har fått följa Arthur till förskolan. Vi ha hunnit med lite shopping, jag har köpt nya löparskor. Det är mysigt att vara här, dagarna går fort. Träning har det blivit i gymmet, så varmt ute. Då måste man vara ute tidigt på morgonen eller på kvällen få det ändå är lite svalare. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredag 3 november

Publicerad 2023-11-03 16:13:04 i Runningforward.blogg.se,

Sitter och ser en film på Netflix kl fyra på eftermiddagen. Men antar att det är ok ibland. 
Var i Skrylle och orienterade månadens bana tillsammans med Anki och Magnus i förmiddags. Vi hade tur med vädret, solen tittade fram och vi kunde sitta i solen och äta vår matsäck. 
Gick ner till stan sen och hittade hjortronsylt och en liten present till Arthur. 
Hade tänkt träna på gymmet men det blev en promenad ner till kyrkogården och stan istället. 
(null)

(null)


1 november

Publicerad 2023-11-02 00:14:24 i Runningforward.blogg.se,

Idag har jag passat söta Belle. Vi har varit på Livets museum på skelettjakt och även hunnit med att gå på Kulturen. Vi cyklade dit. Cyklade hem med Belle sen. Sen cyklade jag ner till stan för att lyssna på Swetts info om olika vandringar ute i världen, klart intressant men dyrt. Dock verkar de vara mycket seriösa. Cyklade hem i regn och ganska kyligt väder. 
Ingen träning men en del cykling med en snart 4-årig tös. Ser en ganska bra dansk film. Bytte, bytte baby. Nu ska jag sova. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela