Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Fredagsmorgon

Publicerad 2020-07-31 06:24:56 i Allmänt,

Fredag och sen är jag ledig i 4 veckor, underbart. Hann inte skriva igår, hann inte träna igår. Däremot blev det pizza och öl på Fäladstorgets pizzeria. Tillsammans med Jeanette och Ruben, Erika, Tomas, Oscar, Johanna och Belle. 
Igår kunde jag hämta ut Emelies paket, tredje gången gillt. 
Det blev en tidig kväll sen. Jeanette och Ruben var trötta efter 24 timmar på resande fot. 
Hade svårt att somna, vaknade sedan mitt i natten och låg vaken ganska länge. Lyssnade på min ljudbok en stund. 
Laddar för en ny arbetsdag. 
(null)

Torsdag morgon

Publicerad 2020-07-30 06:31:27 i Allmänt,

Har precis ätit frukost. Det är höstkänsla över vädret. Det blåser mycket och är 16 grader varmt. Lite varmare än i går. 
Vad gjorde jag igår då?
Inte mycket, efter jobbet lagade jag mat sen cyklade jag och Tomas till Ica Fäladstorget för att försöka hämta ut Emelies paket. Trots att vi försökte på ett annat sätt den här gången var killen omutlig. Cyklade vidare och lämnade nycklar hos O&J, Jeanette kommer idag. 
Handlade på Willys innan vi slutligen cyklade hem i blåst och regn. 
Har haft beredskap i natt, var så rastlös i går kväll. Tog till sist fram mina träningsband och körde några övningar. Jag MÅSTE börja träna ordentligt igen. Hittar bara inte rutinerna för det. Men snart väntar 4 veckors ledighet. 
Två dagar kvar att jobba. 
(null)


Tisdag 28 juli

Publicerad 2020-07-28 22:05:59 i Allmänt,

Ingen sommarkänsla precis. Det regnade i morse. Men det klarnade upp och kvällen blev ändå ganska solig. 
Började även den här morgonen med ryggövningar. 
Efter jobbet cyklade jag ner till stan för att göra nycklar till lägenheten. Stället på Coop var stängt för semester. Kollade på nätet det skulle finnas ett ställe till på Fjelievägen och enligt sidan på nätet skulle det vara öppet. Cyklade dit, semesterstängt😞. Så inga nycklar!
Skulle hämta ett paket till Emelie på Fäladstorget. Skulle vara i mitt namn men på något sätt var detta missat så jag fick inte ut paketet. Ingen vidare utdelning på mina ärenden idag. 
Cyklade sedan till Mätaregränden och hjälpte Tomas att passa Belle. 
Till sist kom vi iväg till gymmet. Körde övningar md Tomas först. Sen sprang han på bandet. Jag körde Crosstrainer i en kvart. 
Hemma vid halv nio och nu skulle vi laga mat. 
Tänker att vi måste försöka äta upp allt vi har i kyl och skafferi. Det blev pasta och en sås på bönor/linser och krossade tomater, lök och paprika. Rivna morötter till. Vi försöker leva nyttigare.  Men det är svårt när sötsuget sätter in. 

(null)

(null)

Ännu en oträningsdag

Publicerad 2020-07-27 21:28:41 i Allmänt,

Snart dags att sova. Innan jag gick till jobbet i morse gjorde jag ryggövningar. Hoppas att det ska hjälpa. 
Efter jobbet idag gick jag och Gunilla en runda Lund, genom Botaniska trädgården, vidare mot Stadsparkscafeet. Åt Halloumiburgare och drack en god öl på en pub. 
Sen avnjöt vi en god mjukglass som vi köpte på Ahlgrens. 
När jag gick förbi Amir och Halina så ropade de på mig. Det blev en ganska trevlig pratstund med chips/ jordnötter och öl. Nu måste jag sova😴

Söndag eftermiddag

Publicerad 2020-07-26 17:00:47 i Allmänt,

Är trött, har jobbat hela dagen. Det har blivit många timmar den här helgen. 
Tror inte att jag orkar träna. Vet inte hur många gånger jag de senaste månaderna tänkt att nu är jag på G igen. Har tränat två dagar i sträck och tänker att det här här ju bra...men skam den som ger sig. 
Det är så trist att jag inte kan springa, mina symtom stämmer ganska bra med spinal stenos. Det skulle kunna vara det. Jag har en dålig rygg med diskbuktningar och sänkta diskar. 
Men jag kan gå långa sträckor, inga problem med att vandra. Cykla går också bra. 
Så jag måste ta tag i mig själv. 
(null)
Tomas hittade den här i Sydsvenskan. Han tyckte att det stämde in på oss två. Antar att det gör det. Till en viss del i alla fall. Men jag inbillar mig att Tomas ändå tycker att naturen är fantastisk på våra vandringar. 
(null)
Studerar kokböcker....

Söndagsmorgon

Publicerad 2020-07-26 07:49:31 i Allmänt,

Beredskapshelg... igår var vi på jobbet mellan halv nio och fyra. En stor del var väntan som vi fyllde ut med att fylla på och fixa lite. Efter jobbet cyklade jag hem och kollade lokalen som jag är ansvarig för nu. Den var i ett bedrövligt skick. Får väl titta över den lite oftare men samtidigt känns det som om det inte är jag som ska städa den. 
Sen cyklade jag till Oscar och Johanna, för var Tomas och passade Belle. 
Vi bjöds sedan på grillade jordnötsbiffar och ugnsrostade grönsaker. 
Inget jobb i går kväll eller i natt så det känns bra. 
Ska snart åka in till jobbet. Vi har en patient nu  på morgonen. 
Emelie och Jakob åker till Gbg i dag. 
Inga planer för dagen eftersom jag har beredskap 

Blev ingen träning idag heller.

Publicerad 2020-07-24 20:29:26 i Allmänt,

Hade tänkt träna på morgonen men sov så dåligt inatt. Vi fick jobba över på beredskapen så trots att jag hade träningsväskan med så orkade jag inte gå och träna. Cyklade upp till Oscar och Johanna och gick träffa den söta Belle. Det var trevligt att träffa Jakob också som kom från Singapore idag. 
Vi cyklade hem tidigt både Tomas och jag. Han hade också jobbat över i kväll. Första arbetsveckan över! Jag ska jobba i morgon förmiddag, det vet vi redan nu. 
Är trött och ska lägga mig tidigt. 
(null)


Nostalgirunda i Kävlinge

Publicerad 2020-07-23 21:44:21 i Allmänt,

 I Kväll träffade vi Niclas, Emma och Julia i Kävlinge och gick en promenad i byn där vi bodde för 16 år sedan. Man har byggt massor av nya bostäder i Kävlinge sedan vi flyttade. 
Sedan åt vi på Old Times pub. En trevlig överraskning, god mat och god öl. Trevligt sällskap. Vad kan man mer begära? 
Fredag i morgon,  har beredskap i helgen. 
(null)

(null)

(null)

Onsdag

Publicerad 2020-07-22 21:45:46 i Allmänt,

Trött, efter jobbet chillade vi en stund på balkongen, jag och Emelie. Tomas och jag åkte till Biltema för att handla träningshjul och hantlar. Men allt var slut. Hantlar verkar vara slut på alla ställen. Undrar om det är Coronaviruset som gör att folk tränar hemma. 
Vi åkte till gymmet, jag, Tomas och Emelie. 
Sprang först 1 mile på löpbandet, körde sen lite armövningar. När Tomas sprang fortsatte jag och Emelie med lite andra övningar. 
Emelie och jag handlade på Willys medan Tomas vattnade hos Oscar och Johanna. 
Vi köpte frysta färdigrätter, till detta sallad. 
Sen har vi tagit det lugnt. Sett på TV. 
Så mysigt att Emelie är här hos oss igen och sover hos oss.  (null)



En skön känsla...

Publicerad 2020-07-21 21:50:50 i Allmänt,

Träning i Vikhög i kväll med LLIF. Jag sprang en egen runda i naturreservatet, helt fritt från kor😊. Jag sprang/joggade ner till Löddeå. Det blev ungefär 6 km tur och retur. Jag hann bli kall i vinden när vi väntade in alla löpare så jag badade inte. Det blåste ganska mycket också. 
Vi lyckades hitta en plats där vi kunde grilla. 
Och efteråt har jag en " lycklig" känsla i kroppen, den påminner lite om forna dagars endorfinkickar. Jag sprang ju så sakta. 
Blir sugen på att köra en Runstreek jag med. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndagskväll

Publicerad 2020-07-20 22:17:30 i Allmänt,

Det kändes helt ok att jobba idag. En lugn dag på jobbet. Efter jobbet gjorde jag först ett pajskal som jag satte in i kylen. 
Tog mig sen ut och sprang 3 jobbiga kilometrar. Men det kändes rätt bra att vara del av den grupp som sprang för att fira Suzans 100:e springdag. 
Sen blev en tomatpaj med spenat och rödlök. 
Till efterrätt kvarg och fruktsallad. 
Såg lite på "Morden i Helsingör". 
Vid åttatiden drog vi till gymmet Tomas och jag och körde tillsammans. Det var roligt, han är ju mycket bättre på hur man gör övningar. 
Hemma igen, klockan är mycket. Snart dags att lägga sig. 
(null)


Söndagsmorgon

Publicerad 2020-07-19 21:05:46 i Allmänt,

Har inte skrivit på flera dagar. Brukar nästan aldrig hända men av flera anledningar har det blivit så. Ryggen blev bättre tack och lov!  Dagarna har gått i ett. Och jag har sprungit! I torsdags sprang jag en runda medan de andra tränade på gymmet. Det var mer än en månad sedan jag senast sprang. Det gick bra, ryggen kändes bra. Tomas passade Belle. Torsdagen började vi med att åka till Sjöbo, Emelie ville kolla in Jaktia och tanken var sen att besök Eriksgården. Köpte en vandringshatt och lite medel för att impregnera kläder och skor. Eriksgården blev en flopp, så mycket folk och självplockningen var stängd. Vi handlade jordgubbar och glass och tänkte att vi fikar på Systrarna på solhjulet. Samma visa där, en överfull parkering. Så till sist hamnade vi på Max i Lund och där åt vi deras Veggieburgare. På kvällen hade vi "drinkkväll" hos Oscar. Det blev två drinkar. Gott och lite snacks därtill och en massa choklad. Har bestämt mig för att äta nyttigare. Inte så mycket godis. Så jag åt inte så mycket av godsakerna. Vi började titta på " 16 weeks of hell" Man kan tycka vad man vill om programmet men man blir inspirerad i alla fall. 

Fredag då? 

Jag och Emelie hade klipptid på Nova på Skult. Hade tänkt klippa lugg men tordes inte eftersom hon verkade så oerfaren,  hårfrisörskan. Tomas och jag åkte till JäraVallen och sprang 4 km. Bad i Barsebäckshamn efteråt. Johanna var på tjejkväll och Vi andra träffades hemma hos Oscar och han och Emelie skötte mat och grillning. 

Vi avslutade kvällen med 3(!)avsnitt av 16 weeks of hell. 

Igår lördag. 

Träffade Emelie nere på stan, hon hade sovit på Mätaregränden, Tomas anslöt lite senare. Vi drack kaffe på Stortorget, kaffet inhandlades på Espressohouse. 

Tomas tröttnade och cyklade hem. Jag och Emelie gick vidare, lite i affärer, promenerade i Stadsparken, förbi loppisen på Södra Esplanaden och drack en Combucha i Botan. 

På eftermiddagen körde vi ut till Järavallen, jag sprang bara 2 km medan Tomas och Emelie sprang drygt 4km. 

Gjorde lite övningar när jag kom i mål. 

Efter träningen blev det Barsebäcksstrand, där träffade vi Jenny och hennes mamma, Annie. Ganska kallt i vattnet men det var rent och fint. Glass och kaffe blev det på stranden. 

Handlade på Coop på vägen hem. Emelie fixade en god sallad med varm fetaost. 

Vi åt på balkongen, Erika kom också. 

Och hur tror ni vi avslutade kvällen? Vi såg de 3 sista avsnitten av 16 weeks of hell. Nu är man sugen på att träna och äta nyttigare. 

 Nu är det söndag och i morgon är det jobb. 

Vi gick upp ganska tidigt och var vid Vombsjön redan vid tiotiden på morgonen. Gick en promenad längs stranden och upp till Övedskloster. Där blev det fika innan vi begav oss tillbaka till stranden för lite sol och bad. 

Lämnade av Tomas och Emelie hos Oscar och Johanna medan jag körde hem och fixade lite ärenden. 

Hade tänkt springa men Emelie ville träna på gymmet. Vi körde en "Emeliespecialare" 4 x 7 min. 

Handlade mat på Fäladstorget som Emelie sedan förtjänstfullt lagade till. 

Imorgon är det jobb igen. Det känns helt ok. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ser på serier och har tråkigt

Publicerad 2020-07-15 16:00:10 i Allmänt,

Fortfarande så ont i ryggen har placerat mig i soffan och tagit Ipren och Alvedon. Hoppas att det ska hjälpa mot det onda. Ser på Morden i Helsingör. Så deprimerande att ha ont. Hoppas att pillren hjälper. Då går jag kanske ut och går.🚶‍♀️

Onsdag 15 juli

Publicerad 2020-07-15 12:49:57 i Allmänt,

För att börja med gårdagen: 
Vi åkte till Oscar och Johanna, jag och Emelie  solade där en stund medan Tomas var på gymmet. Vi åkte och hämtade bilen på verkstaden, handlade lunch på Willys. 
Körde sedan Emelie till Malmö, som skulle träffa vänner där. 
Träning med LLIF i Furulund. Jag gick med Anki, Tomas cyklade med löparna som ändå sprang vilse.😊
Lugn kväll hemma sen. Jag fixade tvätten. 
Emelie kom sedan med bussen från Malmö och sov över hos oss. 
Idag har vi gjort en snabb tur till Helsingborg och lämnat över vinterdäcken som ungdomarna glömde när de skulle sälja J:s bil.
Det är en regnig och grå dag idag. 
Och nu är det bara 2 dagar kvar av semestern! 

Tisdag 14 juli

Publicerad 2020-07-14 08:42:28 i Allmänt,

Har knappt kunnat sova inatt p.g.a. ryggsmärtor. Mycket sämre igen. Har släpat mig upp ur sängen, tagit Alvedon och Ipren. 
Det är sista semesterveckan. Vi har hunnit med en massa saker under den här semesterperioden. 
Börjar med att berätta om gårdagen. Tomas lämnade av mig  och Emelie hos Oscar och Johanna, vi passade Belle medan han körde och lämnade bilen på verkstaden. Det visade sig sedan att det skulle bli en dyr historia och att den inte blir klar förrän idag. Över 7000kr kommer det att kosta. 
Vi gick sedan ner till stan med Belle i vagnen, hon somnade en kort stund. Vi åt lunch på True food. 
Gick tillbaka hem till föräldrarna med henne, lånade Oscars bil och körde hem till oss själva för att vila en stund innan vi cyklade ner till stan där vi sedan åt på Ishiri. 
Gick hem med Emelie, Erika kom hit och vi såg en konstig dansk film, Swingers. 
(null)



Måndag 13 juli

Publicerad 2020-07-13 09:15:52 i Allmänt,

Hann inte skriva igår. Vaknade på natten med fruktansvärt ont i nedre delen av ryggen och ut i höger ben. Fick kravla tillbaka till sängen, tog Alvedon och Ipren. Resten av dagen gick det ändå ganska bra. Vi hälsade på hos Oscar och Johanna, gick med lilla Belle. Emelie hade kommit dit i fredags så mysigt att träffa henne igen.  Åkte ut till Nova. På kvällen kom Erika och Lennart, Oscar, Johanna och Belle. 
Idag är det lite bättre med benet. Hopas att det håller i sig. Tror att det beror på att vi satt drygt 14 timmar i bilen med mycket korta stopp. Under hela semestern har vi åkt mycket bil ungefär 360 mil totalt. 

På väg hem

Publicerad 2020-07-11 19:13:08 i Allmänt,

(null)

På väg hem och det har vi varit sedan strax efter halvåtta i morse. Vi mötte inte många bilar mellan Spännviken och Ramsele. Vägen över Viksjö var delvis jobbig att köra. Man hade lagt på lösgrus, hastigheten var nedsatt till 50 p.g.a. risken för stenskott. 
Längs vägen har vi haft regnskurar till och från, värst i Sundsvall där vi råkade ut för en hagelskur och massor av vatten på vägen. 
Mestadels har det varit lite trafik. Det trista är att vi har haft något fel på bilen. Troligtvis något med bromsarna, man känner att den drar åt ett håll innan bromsen tar. 
Vi har inte haft många stopp, vi åt mackor i Sundsvall. Sen handlade vi halloumiwraps på en mack några mil söder Stockholm. Kaffe och choklad köpte vi också. Vi har turats om att köra. Mindre än 10 mil kvar nu. 
Det ska bli skönt att komma hem, men det har varit en trevlig semester där vi hunnit med mycket. 


Dagarna går fort

Publicerad 2020-07-10 19:20:14 i Allmänt,

 Dagarna flyter ihop. Tiden går fort. Idag ska vi nog ut och vandra om det inte ser ut att bli alltför mycket regn. Vädret har varit växlande hela tiden. Och ganska kyligt. 

Igår hade vi en hemmadag. Jag klippte gräset, Tomas fixade med veden. 

Jag och Jeanette gjorde ett kort besök i Gäddede igår. Tog en geocache där, i en enormt stor snöscooter. Vi handlade på Gränsbua. Besökte Hembygdsgården som trist nog var stängd. 

Jeanette och jag kunde sitta en kort stund i solen och sippa på ett glas rött vin. 

Kväll 9 juli

Vi vandrade upp till Kalberget idag. En jättefin vandring, först i skogsterräng och när man kom upp på toppen: en fantastisk utsikt. 

Vi fixade lite med veden sen, Tomas badade. Jeanette lagade maten medan jag packade bilen. 

Vi har kunnat sitta ute och äta det är en fantastisk fin kväll. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Många mil...,

Publicerad 2020-07-08 17:49:51 i Allmänt,

(null)
Klockan halv två på natten 
(null)
Brakkåfallet
(null)

(null)

(null)
Vitsipporna blommar nu
(null)

(null)

(null)

Ännu en dag med bilåkande, idag blev det 30 mil. Lite drygt men naturen är ju helt fantastisk. Verkligen mäktig! 
Vi åkte Stekenjokksvägen ända ner till Trappstegsforsarna. På vägen gjorde vi en avstickare till Brakkåfallet som ligger precis innan Blåsjön. Vi åt våra mackor när vi kommit in på den lappländska sidan av Stekenjokk. Sen stannade vi i Klimpfjäll på Klimpfjällsgården. Jag och Jeanette drack en jättegod öl från Gäddede. Tomas åt en macka och drack kaffe. 
Färden gick vidare mot Saxnäs och Trappstegsforsarna. Mycket sevärt. 
Där vände vi och körde Vildmarksvägen tillbaka. Man ser det på ett annat sätt när man kommer från ett annat håll. 
Tomas passade på att bada i iskallt vatten och inte var det varmt i luften heller. 
Vi tänkte äta på Fjällripan i Blåsjön, men det var fullbokat så vi fick åka hem. Det blev ugnsstekt röding med potatismos och sallad. Gott!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Tisdag 7 juli

Publicerad 2020-07-07 19:03:23 i Allmänt,

Ännu en semesterdag till ända. Vi är nu på väg hem från Östersund där vi har lämnat av Daniel och Felix. V åkte från Spännviken vid ett-tiden. Vi började med att äta på en italiensk restaurang La fabbrica del Gusto. 
Sen gick vi runt lite i affärer och återsamlades sedan på Wedemarks konditori. Handlade på ICA Maxi innan vi lämnade stan. 
Innan vi åkte i morse körde Tomas och jag in till Gäddede, där Turistbyrån tyvärr var stängd. Vi hittade motionsspåret bakom skolan och tog oss runt på 2,5 km:s spåret. 
I går blev det pizzabak. Det var utsökt goda pizzor som Jeanette och Daniel tillagade. 
Jag, Jeanette och Daniel tog oss ut på en våt promenad på en gräsbevuxen skogsväg. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Framme i Spännviken

Publicerad 2020-07-06 15:41:05 i Allmänt,

(null)

Gårdagen avslutades med att gå en promenad med Tanja. Vi var ett stort gäng som åt på pizzerian. Syskonbarn och deras barn var det också några stycken. 
Vi vaknade tidigt i morse. Packade våra saker. Åt frukost. Det hade regnat mesta delen av natten och det fortsatte sen. I Strömsund började vi med att handla mat på Simonssons.
Vi köpte regnbyxor på Sportringen och jag köpte ett halsband på en liten trevlig affär med massor av pimps som man inte behöver. 
Fikade på Simonssons innan vi gav oss iväg i kraftigt regn. Massor av regn på vägen emellanåt. Fick god mat när vi kom fram till Spännviken. 
Få se vad vi gör resten av dagen. 

(null)

Söndag 5juli

Publicerad 2020-07-05 14:00:15 i Allmänt,

Resan upp igår gick mycket bra. Vi turades om att köra, Tomas körde längsta biten drygt 50 mil. Han hade sämsta vädret också. Det regnade ganska kraftigt i Stockholmstrakten. Vi stannade och åt på Rasta i Tönnebro, Halloumiburgare. Gerd körde sista biten. 
Putte hade lagat fiskgratäng till oss, mycket uppskattat. Vi gick ut en runda, hälsade på Arne, gick ner till kyrkogården och besökte gravarna. 
Idag efter frukosten gick vi en runda med hunden, sen åkte vi upp till Västansjö. Vi gick runt och tittade på alla byggnader. Stig grillade korv till oss. Köttätare för en dag. Det var inget vidare. Sen har vi besökt jätte grytorna. Körde runt lite i Nässjöbyn. Hälsade på Leif med familj i Vallen. De bor så fint vid sjön. 
Nu ska vi snart till gymmet och ikväll blir det pizzerian. 
(null)
Jättegrytorna 
(null)

(null)

(null)
Västansjö 
(null)
Gamla Kindbergs
(null)


Återblick Onsdag 1 juli

Publicerad 2020-07-04 08:59:13 i Allmänt,

Den  här bloggen är mer som en dagbok för mig, så bra att gå tillbaka om man vill kolla en viss dag vad man gjorde då. Jag såg att jag glömt att skriva om vår vandring i Skäralid på onsdagen. Vi gick en av Karin Hoffmans rundvandringar. Lite svårt att hitta p.g.a. att märkning av leder målats med en annan färg, nästan obefintliga stigar, en ny dragning av Skåneleden. Sista delen av leden, en brant stigning hittade vi inte. Vi gick tillbaka och kollade men hittade inte stigen. 
Det blev en fin vandring och vädret var helt ok. Tomas ville bada i Odensjön så efter vandringen åkte vi dit. Gerd och jag nöjde oss med att titta på. 
Fika på mysiga Bialitt. 
På kvällen blev det pizza på Valvet, nästan helt folktomt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lördag och på väg upp till Ångermanland..

Publicerad 2020-07-04 02:35:12 i Allmänt,

Sitter i bilen på E4:an. Vi har precis stannat och fikat och tankat på en mack i höjd med Gränna. 
De senaste dagarna har gått fort. I torsdags gjorde jag och Gerd Skåneledsvandring mellan Skrylle och Genarp. Tomas körde oss till Skrylle. Första stopp vid Dalby stenbrott. Det hade regnat en del i början på vår runda. Men vädret bättrade sig och vi hade en fin vandring. Stopp i Björnstorp vid starten för dressincyklingen för att köpa glass. 
En del vandring på väg men det uppvägdes av  vacker natur från The Lodge ner till Genarp. Den medhavda salladen åt vi vid Kullatorpet. 
Tomas var snäll och hämtade oss i Genarp. 
Mat hemma idag,  lax i ugn och grönsakssallad därtill. 
Fredag: 
Fick bli ett besök på Vårdcentralen, efter all cykling och vandring och bad i insjöar i midsommar hade jag en längre tid anat att jag hade fått en urinvägsinfektion. Hade försökt kurera mig med vatten och äppelcidervinäger. 
Min diagnos visade sig vara riktig, aningen förhöjd temperatur också. 
Kunde hämta ut min antibiotika och idag känns det ganska bra. Är tacksam att jag kunde komma till så snabbt, trots dessa Coronatider. 
Inga längre vandringar i går då. Vi körde till Tirups örtagård sen blev det en promenad i Dalby Söderskog. Efter det blev det en tur till Skarhult. Vi gick en runda i parken. På vägen hem hann vi se några slott till. Det finns så många fina slott i Skåne. 
Middag på Mediterranean. Vi lämnade nyckel till vår lägenhet hos Oscar och Johanna och då fick vi förstås träffa den söta Belle som var helt oemotståndlig. Hon hade varit med mamma, moster och mormor på Ullared så efter allt stillasittande i bil och vagn var hon uppspelt och glad och ville inte sitta stilla
Och Nu är vi på väg... fortsättning följer.....
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Redan onsdag....

Publicerad 2020-07-01 08:43:01 i Allmänt,

Frukost framför TV:n. Planen idag är att vandra i Skäralid. 
Får berätta om gårdagen. Erikshjälpen stod på listan. Har ju en massa kuponger eftersom vi lämnat så många saker där när vi flyttade. 
Mycket folk som vanligt. Vi gick dit, sen gick vi tillbaka till stan. Vi gick en runda i Stadsparken. Kaffe på Espressohouse i väntan på att Emma och Julia skulle komma med tåget från Kävlinge. 
Det kom en kraftig regnskur som höll i sig ett tag. Hade paraplyer ☔️ med som flickorna fick ta. Vaccindirekt, där vi alla fick en spruta. Nu är det 3 år till min nästa! 
Lunch på Subway, Emma och Julias favoritställe. 
Handlade på Malmborgs på vägen hem. De båda barnen hjälpte sedan till med att laga maten, Emma gjorde en fantastisk servettvikning med hjälp av youtube. 
Niclas, Oscar, Johanna och Belle kom sen. En trevlig kväll. 
(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela