Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Påskdagens kväll

Publicerad 2024-03-31 21:45:53 i Runningforward.blogg.se,

En ganska bra dag. Vi fick en fin vandring upp till the Lodge. Men den utlovade solen kom inte riktigt fram. Men det var nästan helt vindstilla och ungefär 15 grader varmt. 
Väl hemma har jag försökt beta av min "att göra lista". 
Sett på Hotell Romantik med Erika, sen såg vi " Min far och jag". 
Försöker hinna se Mästarnas mästare också , innan det är dags att lägga sig. 
(null)

(null)


Påskdagen anno 2024

Publicerad 2024-03-31 09:03:01 i Runningforward.blogg.se,

Sommartid börjar gälla idag. Kvällarna kommer att bli ljusare. Tänk att det är tredje gången efter att du försvann ur mitt liv Tomas som det blir sommartid igen. Att livet bara fortsätter, som vanligt, inte för oss i familjen, men för alla andra människor. 
Ska vandra med Anki och Magnus idag. Det ska bli superfint väder. Åtminstone stod det så igår, kan ju ha ändrats idag. 
För en gångs skull känns det som jag har massor som måste göras. Får beta av det ikväll. Har en "Att göra lista". 
(null)


Påskafton

Publicerad 2024-03-30 07:22:03 i Runningforward.blogg.se,

Mycket trevligt hos Niclas och  Camilla igår. Jättegod mat. Belle och  Lykke hade nog ätit gör mycket godis.  De var helt uppspelta. 
Åkte med Oscar och Johanna till Kävlinge och med Erika och Lennart hem. 
Idag ska jag träffa Dervla och Karolina. Ser fram emot det. Vi ska göra stadsrundtur i Ystad och lösa mysterier. 
Så vi får se hur den här dagen blir. 

Långfredag🐣

Publicerad 2024-03-29 07:01:16 i Runningforward.blogg.se,

Fattar inte varför jag vaknar så tidigt. Kvart i sex! Låg vaken minst en timme i natt också. Men min klocka säger att jag sovit 6 timmar. Det ska väl räcka! 
Planen är att jogga en runda nu på morgonen. Vet inte hur länge sedan jag joggade. Sen titta upp till Mätaregränden, klockan fem ska vi vara i Kävlinge hos Niclas och Camilla. Så dagen är ganska inplanerad, vilket alltid känns bra för mig. 

Skärtorsdag

Publicerad 2024-03-28 07:02:50 i Runningforward.blogg.se,

Har inte satt upp något påskpynt. Firar inte den här påsken alls. Vet inte hur jag gjorde i fjol. Åren flyter ihop. Det här blir tredje påsken utan Tomas. Hur kan det ha gått så lång tid? Hur kan jag ens leva utan honom? Det gör så ont. Men det är bara att fortsätta leva. Jag vill ändå leva. Jag vill finnas för mina barn. Jag vill se mina underbara barnbarn växa upp. Har inte många vänner, men de jag har är jag glad för. Vet inte varför jag känner mig så dyster idag? De blir bättre under dagen det vet jag. Så det är väl bara att sätta på sig hörlurarna och börja städa. Och sen gymmet….
(null)

Onsdagskväll

Publicerad 2024-03-27 21:38:00 i Runningforward.blogg.se,

Ganska trött efter en dag med de söta små töserna som har sån energi. Haft hjälpa av Emma och Julia. Vi var i Stadsparken med dem. Åkte buss till och från stan. Körde Julia och Emma till Kävlinge sen. Kvällen har ägnats åt att röja upp lite och massor av tv-tittande. 
Vad har jag för planer i morgon? Gymmet! Kortare vandring med Dervla. 

Onsdag 27 mars

Publicerad 2024-03-27 08:44:43 i Runningforward.blogg.se,

Det är en så konstig känsla…jag ser fram emot dagen med en positiv känsla. Det är sällan jag känner annat än missmod när jag tänker på att jag ska ta mig igenom en dag. Det finns saker jag gläder mig åt, men hela tiden finns en tungsinthet och saknaden efter Tomas. Jag vill ju glädjas åt livet, de år jag har kvar. Idag blir kanske en sån dag, vi får se. Belle och Lykke kommer snart och sedan Julia och Emma. Troligtvis ska vi åka ner på stan. 
(null)


Tisdag 26 mars

Publicerad 2024-03-26 07:57:39 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade tidigt. Körde mitt egna styrketräningspass. Känns mycket jobbigare på morgonen. Så jag fuskade med att minska antal repetitioner. Har duschat, äter frukost, ska orientera idag med Anki och Magnus. Jag borde aldrig slarva med träningen, jag mår så mycket bättre när kroppen fått arbeta lite. 
Läste det här i SPES-gruppen på FB. Tror nog att det finns någon som förstår men jag tror att man inte ska döma de som inte förstår. Det går inte att förstå, tror jag, för någon som själv inte drabbats. 
(null)



Måndag eftermiddag

Publicerad 2024-03-25 14:32:12 i Runningforward.blogg.se,

Känns som jag hunnit med massor idag. Cyklade till gymmet. Efter gymmet handlade jag på Ica Fäladstorget, lagade ordentlig mat för en gångs skull. Torsk och potatis i ugn. Cyklade sedan ner till stan, handlade vin, köpte gula tulpaner till graven. 
Hemma, ser på Mästarnas mästare. Ska upp till Mätaregränden sen. 
Är det en bra dag eller? Ganska ok i alla fall. 

25 mars Våffeldagen

Publicerad 2024-03-25 07:59:56 i Runningforward.blogg.se,

Hemma igen. Skönt. Roligt att komma bort men hemma är bäst.  Men jag behöver komma bort ibland. Brukar vara lättare att inte tänka på Tomas då. Fast den här resan har varit tvärtom, har saknat honom så mycket. Hade behövt honom hos mig. På bussen, på promenaden i Stockholm. På hotellrummet.
 F-n Tomas vad jag saknar dig. 
Planer för idag få? Ska försöka ta mig till gymmet. Kanske träffa Belle och Lykke. Varför känns mitt liv som jag bara ska ta mig igenom dagarna? Känner glädje ibland, livet går att leva, men det känns som ett halvt liv, något fattas hela tiden. 

Söndag 24 mars hemresa.

Publicerad 2024-03-24 08:43:40 i Runningforward.blogg.se,

Om en timme är vi på väg hem. Vad ska man säga om gårdagen? En fantastisk show, Mama Mia the party. Men lite stökigt. Trångt, maten kom inte till sin rätt, det var trångt på bordet. Jag tyckte att maten var god. Vi åkte spårvagn dit och hem eller dit var det en ersättningsbuss. Det fungerade bra. Jag hade pressat ner mina ömma fötter i mina läderstövlar. Att gå var en pina. Tror inte att jag ens efter ett maraton haft så ont. Men inga skavsår eller blåsor. 
Nu sitter jag i foajén och väntar på bussen, en halvtimme kvar. Bussresor är jobbiga, ändå har allt flutit på bra. Det ska bli skönt att komma hem. 

Lördag eftermiddag

Publicerad 2024-03-23 14:17:11 i Runningforward.blogg.se,

Ligger med ömma fötter på sängen. Det blev drygt 16 km, i mina boots, vilket inte är bra, har aldrig gått speciellt mycket i dem heller. Perfekt väder. Tog en glass och kaffe i Kungsträdgården. Tänkte sitta ute och lyssna på min ljudbok men då började det regna. Tror att det har slutat nu. Kanske går jag ut igen. Borde kolla gymmet också. 
Det här känns som en mycket lång dag. Glad att jag gick min långgrunda.

Lördag 23 april.

Publicerad 2024-03-23 07:24:21 i Runningforward.blogg.se,

Halvligger på sängen på hotellrummet. Har sovit bra i stort sett. Ambitionen var att köra lite övningar nu på morgonen men kroppen tvärvägrade. Hjärnan gjorde inga större ansträngningar att övertala den heller. 
Vi åt middag på hotellets restaurang i går kväll. Jag tog röding, mycket gott. Innan dess satt vi i baren, jag tog en öl, Erika och Lennart var sitt glas rött vin. 
Snart väntar hotellets frukost och sen ska jag nog följa med på stadsrundturen. Annars blir det nog en lång dag. 
Tråkigt att Leif och Helena inte är med. Verkligen otur att drabbas av sjukdom precis när vi ska åka. 
Nu ska jag bara försöka tänka positivt, jag är i Stockholm, jag gillar Stockholm, jag ska göra det bästa av den här dagen. 
(null)

Varför åker jag på bussresa?

Publicerad 2024-03-22 13:12:48 i Runningforward.blogg.se,

Nu har vi stannat till på Dinners i Ödeshög. Det vill man inte göra fler gånger precis. Tog rödspätta, var kanske lite rödspätta innanför all panering. Toaletterna var också ostädade. Det var i och för sig lunchtid och en hel del bussar där, så jag antar att de inte är många personal och helt enkelt inte hinner med. 
Stod och väntade utanför restaurangen och kom på att vi gamlingar ser ungefär likadana ut allihopa. Har ung samma stela och lite böjda gång, en del hjulbenta. Hjälp, där är jag nu, tror inte att jag utmärker mig, flyter nog in i den grå mängden. 
Snart kör vi vidare mot Stockholm. Inga flera stopp på vägen. 
(null)


Fredag 22 mars

Publicerad 2024-03-22 10:14:39 i Runningforward.blogg.se,

Då är vi på väg mot Stockholm. Mår lite illa, har aldrig tidigare blivit åksjuk når jag åker bil eller buss. Inledningen på resan var inte så positiv. Vi blev hämtade av en liten buss på stationen i Lund. Vi var fem stycken som klev på. Två satt redan i bussen. De hade klivit på i Malmö. Lite klaustrofobisk känsla i bussen, fick vibbar från Hollandsresan. Men chauffören var trevlig. I Hörby klev vi på den stora bussen. Jag har ingen som sitter bredvid mig. Mest positivt, eftersom man inte har en aning vilken slag person det hade varit. Det kan ju vara att man går miste om en trevlig pratstund. 
(null)

Torsdag 21/3

Publicerad 2024-03-21 16:54:25 i Runningforward.blogg.se,

Känns som en lååång dag. Gick till gymmet på morgonen, körde crosstrainern innan seniorpasset. Handlade till LLIF:s årsmöte på vägen hem. Duschade hemma, lagade mat. Julia och jag såg färdigt vår feelgoodfilm från  igår. 
Helena har blivit sjuk. Hon och Leif skulle ju hänga med oss till Stockholm och Mama Mia. Så trist. 
Ska snart bege mig till vårt årsmöte. Vi är några som ska fixa mackor till mötet så vi träffas innan. 


Onsdag 20 mars.

Publicerad 2024-03-20 07:57:29 i Runningforward.blogg.se,

Mitt vanliga ställe på morgonen, sitter i soffan ser på Nyhetsmorgon. 
Efter månadens bana i går med Anki och Magnus, gick jag och Julia till Erika, med blomma, choklad och ost och kex. 
I dag ska Belle komma hit. Igår var hon hos mormor. Julia börjar sent idag. 
(null)
Såg det här på Facebook. 


Tisdag 19 mars

Publicerad 2024-03-19 14:44:22 i Runningforward.blogg.se,

Har hunnit med en massa idag. Var på gymmet vid nio. Trappmaskinen plus mitt eget styrketräningspass. Handlade på Fäladstorget bl.a blommor, choklad, ost och kex som vi, Julia och jag tar med till Erika som fyller år idag. Har bakat frukostbullar och gjort rawballs. Ska snart till Skrylle och orientera med Anki och Magnus. 
(null)


Måndagsmorgon 18/3

Publicerad 2024-03-18 10:12:51 i Runningforward.blogg.se,

Eller snarare förmiddag. Klockan är tio och jag sitter ute vid sandlådan. Lykke leker i den. Det var lite fram och tillbaka i morse men till sist blev det VAB. 
Har provat kläder till Stockholmsresan. Får ha Emelie som smakråd. Jag har tagit bilder och skickat till henne. 
Fantastiskt fint väder idag. Minusgrader i natt, men nu är det sol och blå himmel. 
Ännu en dag som inte blev som jag tänkt men så är väl livet. 

Söndagskväll 17/3

Publicerad 2024-03-17 19:57:10 i Runningforward.blogg.se,

Ingen träning idag heller. Och det är bara mitt eget fel. Har inte haft lust. Gick en runda med Camilla och Niclas i stan. Vi satt en stund i solen på Stortorget och drack en kopp kaffe. Det blev drygt 8 km. 
Sen lagade jag lax i ugn med ris. 
När de åkt hem tänkte jag först sätta mig och se på TV, men…gick sedan en runda på Sankt Hans Backar med ljudboken i öronen. Sen kom jag hem och då tittade jag på Hotell Romantik. Snart kommer Julia. Det blir mer TV ikväll, mästarnas mästare. I morgon måste jag träna. 🏋️‍♀️ 

Söndagsmorgon 17 mars

Publicerad 2024-03-17 08:44:35 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade vid femtiden. Lyssnade på min ljudbok, försökte somna om. Började sen städa. Så stökigt och märken av små söta barnhänder typ överallt. Hade tänkt träna men idag går städningen före. Det går väl bli en nästan träningsfri vecka. Har ju gått en del varje dag i alla fall. 
Får besök av Niclas och Camilla, vi ska gå en runda i Lund. 
Har tagit paus för att äta lite frukost. Kvarg med müsli och banan, lite nyttigare än gårdagskvällens frossande i glass och annat. 
Jag var sugen på allt. 
Nu ska jag fortsätta städa, inte roligt men ett måste. 

Lördagskväll 16 mars.

Publicerad 2024-03-16 22:38:36 i Runningforward.blogg.se,

Känns som en lång dag. Hade de små söta flickorna sovandes över. De vaknade vid sjutiden. Tillsammans är de ganska busiga och hittar på en massa hyss. Men samtidigt så mysiga. 
När Oscar hämtat sötnosarna åkte jag och handlade. Det mesta var slut i kyl och skafferi. Åkte ut till Biltema och handlade en stepbräda, var absolut billigast där. Sen blev det en promenad på drygt 8 km. Sol i början sen ganska kall vind. 
Cyklade ner till stan sen och träffade Kristiina vid Ariman, ett bluesband spelade där i kväll. Två öl senare och en trevlig musikupplevelse cyklade jag hem. Väl hemma var jag superhungrig. Kaffe, mackor, satte sen i mig en halv liter krossad choklad, ser på bäst i test. 

Fredag 15 mars

Publicerad 2024-03-15 07:58:53 i Runningforward.blogg.se,

(null)
Fredag. Som pensionär är det ingen skillnad på helg eller vardag, ibland har man fullt sjå att hålla redan vilken dag det är. 
Ska träffa Dervla och Karolina på stan idag. 
Kanske ska Belle och Lykke sova över. Julia åker hem till Kävlinge. 
Jag känner mig rastlös, ensam ( trots att jag aldrig är ensam nästan) behöver någon att prata med. Vill inte prata med en samtalsterapeut, det måste i så fall vara en person jag litar på. Jag känner att jag har svårt att öppna mig helt. Det finns saker jag inte förmår säga. Jag mår inte bra. Men på något sätt går det att leva. Leva ett någorlunda bra liv. 

Trött

Publicerad 2024-03-14 18:03:50 i Runningforward.blogg.se,

Har precis skrivit färdigt protokollet från gårdagens styrelsemöte. Det var mycket att skriva. Måste förstås läsa igenom det igen. Jag brukar alltid hitta saker att ändra. Men det mesta är gjort. Ska scanna in det förra också. 
Idag vandrade vi med Gånggång. Trevligt att träffa andra, men oftast är det en fördel att inte vara för många. En hoffmanrunda men lite för mycket på väg. 
Känner mig helt slut. Vet inte varför,  inte beror det på hastigheten på vandringen. Men kanske att man blev så kall. 
Kvällen får väl ägnas åt TV. 

Onsdag 13 mars

Publicerad 2024-03-13 07:01:00 i Runningforward.blogg.se,

Sitter i soffan ser på Nyhetsmorgon. Druckit kaffe. Ska på föreläsning med Erika idag på Filippi. Har inga större förhoppningar. Men vi får se…Vi har styrelsemöte ikväll i bostadsrättsföreningen. Hoppas att det inte drar ut på tiden. Har en förhoppning om att komma iväg till gymmet nu på förmiddagen. Det har blivit lite av en vilovecka  den här veckan. Så får det bli ibland. 
Igår såg jag och Julia färdigt Oxen, slutet lite av en besvikelse, blir det en fortsättning?

Tisdagsmorgon

Publicerad 2024-03-12 06:10:27 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade tidigt av larmet på telefonen. J har praktik och ska upp i tidig morgonstund. Tänker att jag ska gå och lägga mig sen men brukar stanna uppe. Sov oroligt, tror att Oxen som vi såg i går kväll påverkade. Den var ganska otäck men som sagt spännande. 
Idag står orientering på schemat. Inget annat är planerat.  (null)


Måndagskväll 11/3

Publicerad 2024-03-11 19:06:45 i Runningforward.blogg.se,

Känns som en lång dag. Lykke som till en början var pigg, blev sedan ganska hängig, fick feber. Körde upp med henne till Oscar Piggnade dock till när hon kom hem. Stannade en stund medan Oscar tränade. Hemma igen, ätit och ser nu på Oxen. Julia har TV 4  play så vi kan se alla avsnitt. Fruktansvärt rå serie, men spännande. 

Måndag morgon

Publicerad 2024-03-11 09:26:29 i Runningforward.blogg.se,

Passar Lykke som kom lite tidigare än beräknat. Får väl hoppa träningen idag. För att vara sjuk är hon pigg. Hostar lite men ingen feber. Julia har sovit över. Jag och Lykke har videochattat med Arthur. Vet inte om de hade så mycket utbyte av varandra, Arthur och Lykke. 
Det är sol och blå himmel, men det blåser jättemycket. Men får väl ändå ta mig ut med det " sjuka" barnet. 
Igår såg jag TV hela dagen nästan. Förödande, fattar inte att jag hänger mig åt dylikt. Men vad skulle jag göra? Känner mig lite låst, vet inte vad jag vill, känner mig ensam, ska det vara så här resten av livet? 


Söndag eftermiddag

Publicerad 2024-03-10 17:04:14 i Runningforward.blogg.se,

Klockan är snart fem. Himlen är blå, solen lyser. Cyklade till gymmet, " blåste" av cykelbanan ett par gånger. Valde att styra cykeln på sina ställen. Gick på Renjas ATC, det var riktigt bra. Sen har  jag fortsatt se tv. Har tittat klart på Nora Sand. Riktigt spännande slutavsnitt. Vet inte vad jag ska göra mera. Det går inte att gå ut och gå i det här vädret. Ska passa Lykke i morgon, får försöka hinna träna innan. 
Få se om jag ska fortsätta med tv-tittandet🙃. 

Söndag 10 mars

Publicerad 2024-03-10 09:17:41 i Runningforward.blogg.se,

(null)

Klockan är snart halv tio. Lugnet har lägrat sig. Belle och Lykke har sovit över. De är så söta men ganska intensiva. Efter det att de somnade så sov de ganska lugnt. Har själv ändå sovit hyfsat. Det var idag jag hade tänkt vandra i Genarp men vädret är trist. Har anmält mig till ett ATC-pass på Actic. Inga planer för resten av dagen. Vi får se vad det blir. 
Nu ser jag på Hotell Romantik ❤️‍🔥, lite intressant ändå att se. 

Lördag 9 mars

Publicerad 2024-03-09 07:34:06 i Runningforward.blogg.se,

Tror hela tiden att det är söndag. Vet inte varför. Vaknade vid halv fem. Slumrade kanske till ibland. Ser på SvT play och sprint i skidskytte. 
Ska snart göra mig klar för att cykla till gymmet. Månadens bana sen i eftermiddag. Det ska bli hyfsat väder. 
Gårdagskvällen med danska släkten från Bornholm var trevlig. Det är ju Oscar och Emelie som är släkt med dem. 
Planer för kvällen? Inga! 

8 mars min namnsdag och internationella kvinnodagen

Publicerad 2024-03-08 11:52:31 i Runningforward.blogg.se,

Har varit en intensiv morgon, har gjort två pajer, en med lax och en västerbottenostpaj. bakat källarfranska, ska nu ta mig ut på en kort promenad, får hoppa träningen idag. Ikväll kommer danska släktingar från Bornholm, vi ska träffas hos Erika, därav pajer och källarfranska. Kändes som kroppen behövde vila lite också. 
Har bäddat rent i sängarna, sängkläderna har blivit tvätttade och är nu i torktumlaren. Ett fantastiskt väder idag, -4 inatt, men nu skiner solen🌞. Nej ska nu ut på promenad…innan jag kommer på något mer att göra😊. 

Skryllegården har brunnit ned 🥲

Publicerad 2024-03-07 14:27:10 i Runningforward.blogg.se,

Det är så sorgligt. En plats man besökt i så många år. Man vet inte om branden var anlagd. Tänker på vilka följder det får. Vi som satt i bastun i tisdags inte visste vi att det kommer att dröja mycket länge till nästa gång. 
Igår kväll såg jag sista avsnittet av Vänner. Jag och Julia såg vänners reunion från 2021 sen. Sorgligt att se Matthew Perry, som i oktober i fjol avslutade sitt liv. Lyssnade på boken innan jag började se på vänner. 
Varit på senior workout, inte Jimmy idag, det här passet var inte lika bra. Lite för tamt, löpbandet efteråt, jogg och gång. 
Har ätit lunch och druckit kaffe. Sitter nu i solen på balkongen. Ska till Mätaregränden sen. 
(null)
Är


Onsdag 6 mars

Publicerad 2024-03-06 06:21:51 i Runningforward.blogg.se,

När alarmet ljöd på telefonen i morse var jag mitt uppe i en konstig dröm. Kommer inte i håg den riktigt, men det satt en liten spindel  fast på en tråd och den lyckades bita många. Jag försökte få bort den genom att på något sätt stå på tråden och fösa  bort den. 
Julia har praktik därför är vi uppe så tidigt. Min första tanke är att gå och lägga mig igen men det gör jag nog inte. 
Få se vad den här dagen har att erbjuda. 

Tisdag 5 mars.

Publicerad 2024-03-05 10:47:56 i Runningforward.blogg.se,

Sitter i soffan, ser inte på Vänner, lyssnar inte på min ljudbok. Dricker kaffe och har ätit en bit choklad. Har varit ute och joggat 6 km på ben som kändes som stolpar. Körde armhävningar när jag kom hem. Fick precis upp den här bilden:
(null)
Jag får en känsla att han går ifrån mig. Det är en bild från 2017. Idag överfölls jag av hur mycket jag saknar honom. Jag saknar honom så mycket så det gör ont i mig. Varför? 

Ändå en ganska bra helg

Publicerad 2024-03-04 08:25:40 i Runningforward.blogg.se,

Måndag morgon, en ny vecka. Tänker att det har varit en ganska bra helg. Lördag, ATC på förmiddagen, tv-stund med Erika på kvällen, där vi tittade på bilder på Tomas. Vi såg också Studio 65 och Magnus Ugglas resa med sin dotter. Igår söndag åkte jag till Skrylle, joggade femman och på kvällen var jag på bio och såg " Kal p dal". Jag blev överraskad att han var så stor som artist i hela Sverige. En ganska mäktig film. 
Ändå vaknar jag denna morgon med ett stort tungsinne, försöker tänka att jag har det bra trots allt. Tänkte på alla hemskheter i världen, alla krig och allt våld som finns. 
Efter det som hände med Tomas har jag fått en insikt i sorgens värld. Tänker på hur många människor som måste befinna sig i sorgetillstånd.  Det är en del av livet. Det är bara det att man tror inte att det kan drabba en själv.  Vet inte om det hjälper att veta att man inte är ensam. Det gäller väl att på något sätt acceptera och försonas. Jag jobbar på det. Men det gör så j-vla ont. 


Söndag 3 mars

Publicerad 2024-03-03 08:03:03 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade med känslan: vill jag gå upp till den här världen? Finns ju inget alternativ trots allt. Bara att gå upp. Sitter nu och tittar på Vasaloppet. Snart start. Många år sedan jag stod där. Närmare bestämt 15 år sedan. Vad ska jag göra idag då? Vet ännu inte riktigt. Bio är inplanerad: Kal P Dal. Borde springa eller jogga är väl rätt ord. Vädret är grått, hittills har det här året inte bjudit på mer än enstaka fina dagar. Jag borde förbereda kallelse och lite annat till bostadsrättsföreningen. 
Ska försöka göra det bästa av den här dagen. 
(null)

Fortfarande lördag…

Publicerad 2024-03-02 14:03:59 i Runningforward.blogg.se,

Tufft pass med Renja som ersatte Suzan idag. Roligt med nya övningar. Cyklade hem och körde sedan till Willys för att storhandla mat. 
 Nu har jag packat upp, ätit Keldas skärgårdssoppa med en torskbit i. Ätit en prinsessbakelse så nu är jag supermätt. Ser på vänner. Måste gå ut och gå sedan, men städa först kanske. 
(null)

Lördag 2mars

Publicerad 2024-03-02 08:08:19 i Runningforward.blogg.se,

Klockan är snart åtta. Började med att bädda rent i sängen, något som jag tycker är grymt tråkigt. Men nu är det gjort! Det regnar, har inga planer för helgen direkt. Pass nu på morgonen. Måste handla mat, gapar tomt i kylskåpet. Känns som jag borde städa också. Blir ju lite stökigt när man har de söta flickorna på besök. Vi får se. En ny dag att ta tag i.  (null)


Måste köpa choklad

Publicerad 2024-03-01 21:18:20 i Runningforward.blogg.se,

Fredagskväll, ser på Bäst i test. Det har varit en intensiv vecka. Måndag VAB, tisdag veteranorientering och tisdagsträning i Skrylle. Onsdag: föreläsning på förmiddagen, utekväll med gamla arbetskamrater på kvällen. Torsdag VAB, han dock köra ett kort eget utformat styrketräningspass innan barnet kom. Idag en trevlig vandring/promenad i Höllviken. Dimmigt så man såg inte så mycket. Ikväll har Oscar och barnen varit här och Oscar har skruvat ihop ett par solstolar till mig. Sen åkte vi med till Mätaregränden, jag och Julia, lekte med barnen medan Oscar fixade en del saker. Körde Julia hem till Kävlinge och jag är ensam, dricker vin och äter allt som kommer i min väg. Vill ha choklad men har ingen. Tur att jag inte använder Lifesum och behöver notera allt jag ätit. 
Just nu på TV reklam för Fazer choklad 😋 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela