Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Vad ska jag göra idag?

Publicerad 2023-10-31 07:58:12 i Runningforward.blogg.se,

Trodde väl aldrig att det skulle kännas som att jag har för mycket tid. Men så känns det nu. Dagen känns nästan skrämmande. Har läst Sydsvenskan på nätet. Ser på TV4 Nyhetsmorgon, har ätit frukost, ska bara bestämma vad jag mer ska göra resten av dagen. Det finns saker att göra, det är mer att jag känner mig initiativlös och utan energi. Det som skrämmer mig är att det kanske kommer att kännas så här resten av livet. 
Men..ska ta mig an den här dagen också. 

Måndag 30 oktober

Publicerad 2023-10-30 14:09:17 i Runningforward.blogg.se,

Att vakna med tungt sinne, vill inte kalla det ångest efter vad Tomas fick uppleva, men jag kände en meningslöshet, tänkte varför lever man alls. Är livet något att sträva efter. Men började tänka lite mer positivt, nu är jag ändå i det här livet. Jag har ingen önskan att avsluta det, jag vill leva länge med mina barn och barnbarn. Tror att jag måste acceptera och försonas med tanken att det är så här mitt liv är nu. Jag måste själv skapa mening. Jag vet ju att jag kan känna glädje, när jag träffar barnbarnen, när jag är ute och vandrar, älskar att vara ute i naturen, borde vandra ännu mera. Kan ändå njuta av en film. Ljudböckerna ger mig också mycket. Jag ser fram emot att åka till Singapore. 
Det är eftermiddag och jag halvligger i soffan, har ätit rester. Gick på gymmet i morse, båda trappmaskinerna var upptagna så det fick bli crosstrainern i 30 minuter innan mitt styrketräningspass., som jag själv satt ihop. 
Körde sedan Erika till Willys, passade på att handla själv också. 
Ska till Mätaregränden i eftermiddag, hänger med och hämtar barnen. 

Söndag 29 oktober

Publicerad 2023-10-29 17:32:05 i Runningforward.blogg.se,

Får börja med att berätta om helgen. Åkte med Dervla till Röstånga, hämtade upp Karolina på vägen. 
Villa Söderåsen där vi skulle bo var helt fantastiskt, så fint ställe. Vi ställde in våra saker åkte sedan till Klåveröd där vi började med att fika på Klåveröds vandrarhem. Vi passade på att geocacha också. Naturen där är så vacker. På vägen tillbaka passade vi på att göra " Adventure Lab" i Skäralid. 
Efter lite vin och ost gick vi till Röstånga Station där vi bokat bord. Trevlig restaurang, god mat. 
Efter en fin frukost, la vi väskorna i bilen, tog våra ryggsäckar och gav oss ut på dagens tur. Det blev en fin dag i vacker natur, fantastiska höstfärger och många geocache. 
 Kom hem, hann knappt packa upp och duscha innan Oscar anlände med Lykke som skulle sova över till idag, söndag. 
Natten gick bra, Lykke vaknade pigg och glad 6:15. Eftersom vi gick över till vintertid idag så var ju klockan faktiskt kvart över sju. 
Vi försökte att gå ut en kort stund men det trista och regniga vädret gjorde att vi höll oss i inomhus förutom en kort stund i regnet. Lykke blev sedan hämtad halv tolv. 
Vad har jag gjort sen? Hade tänkt träna men hade inte lust. Försökte fixa lite mera på balkongen så att den lätt kan tömmas. Gick med nya blommor till graven, fortsatte sedan en kort promenad. 
Har lyssnat på min ljudbok. Ska träffa Erika lite senare i kväll. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Torsdag 26 oktober

Publicerad 2023-10-26 19:14:19 i Runningforward.blogg.se,

Skulle träffa Ruben idag, Felix skulle följa med. Men den unge mannen meddelade att han behövde plugga, sant eller inte? Är man i den åldern så tänker man nog först att det är ok att träffa sin mormor men att sedan ta buss och tåg från Malmö till Lund känns nog lite jobbigt. 
Åkte till Skrylle på förmiddagen och joggade femman. Handlade på Willys på vägen hem. 
Fixade lite härhemma innan jag cyklade till Mätaregränden. Passade de söta flickorna medan Oscar passade på att träna. 
Här hemma sen har jag kollat nyheterna, ögnat igenom Sydsvenskan. 
Nu ser jag Husdrömmar " Att bära ett hus" tror jag programmet heter. Det är en dokumentär. Killen som bygger huset har skrivit en bok som jag har läst, en duktig löpare som plötsligt slutade tävla och bestämde sig för att leva  ute i Jämtländska skogen, det gjorde  han  i 4 år. Markus Torgeby heter han. 
I morgon ska jag träffa Dervla och Karolina. Vi ska träffas i dagarna två. 
(null)




Vill inte gå upp ur sängen….

Publicerad 2023-10-25 06:53:03 i Runningforward.blogg.se,

Vet inte varför det är så svårt just nu. Känns inte som jag har lust med någonting. Ändå gör jag saker för att jag måste. Bara att veta att jag ska packa en resväska för att åka till Singapore. Jag ser fram emot att åka. Inför helgen måste jag också packa en lättare väska. Det ska också bli trevligt men jag är så trött…. Hur kunde livet bli så här? Jag har massor att leva för. Det brukar kännas bättre när jag ätit frukost, jag vill verkligen känna glädje. 

Tisdag 24 oktober

Publicerad 2023-10-24 20:36:42 i Runningforward.blogg.se,

2 månader till Julafton. Känns konstigt att det är så nära. Fast många av affärerna är förstås fulla med julpynt redan. 
Vad har jag då gjort idag? Orienterat i Genarp med Anki och Magnus. Fint väder trots att väderapparna bara visade mörka moln. 
Cyklade till Mätaregränden sen. Sen jag kom hem har jag lagat mat i airfryern, skrivit lite på protokollet, vi hade styrelsemöte igår kväll. 
 Hade tänkt åka in på gymmet på vägen hem, men det var mörkt, regnigt och blåsigt. 
Igår blev det lite styrketräning i alla fall, gymmet på förmiddagen. 
Förhoppningsvis blir det träning i morgon, få se om det blir gymmet igen. Vädret ser trist ut för morgondagen. 

Söndag

Publicerad 2023-10-22 18:17:56 i Runningforward.blogg.se,

Vaknade med en liten Belle bredvid mig. Passade på att kolla Sydsvenskan som jag börjat prenumerera på digitalt och den fanns med idag: artikeln som journalisten från Sydsvenskan berättat om. Vår anmälan till IVO resulterade i att IVO fann många brister av Tomas behandling på Psykiatriska kliniken i Lund. Det var ändå något av en chock att se artikeln. Den handlade om Tomas, min Tomas, vår Tomas. Att se det på pränt i tidningen var hemskt. Mycket av morgonen gick åt till att berätta för alla i familjen om att artikeln som egentligen skulle finnas med i morgon fanns med idag. Ändå bra att det skrivs i tidningen om det. Kanske leder det till något bra, det är i alla fall det man hoppas. 
Erika hade köpt med sig bullar och vi fikade tillsammans. Oscar kom och lämnade Lykke, han skulle träffa en kompis och Johanna jobbade. Vi var ute på lekplatsen en stund, hade sedan en smått kaotisk matstund. Det var makaroner överallt i köket, Lykke välte ut juicen över sig och vägrade byta kläder. Tv:n fick bli räddningen. Efter att Oscar hämtat barnen gick jag en runda runt Nöbbelövs mosse. Vädret var fantastiskt. Känner mig bättre i förkylningen. Kanske kan jag träna i morgon. Resten av kvällen har tillbringats med ljudbok och stickning, tv och stickning. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)





Lördagmorgon

Publicerad 2023-10-21 04:56:25 i Runningforward.blogg.se,

Har precis avbokat cirkelträningen på Actic. Känner mig ordentligt förkyld. 
Hade en fin dag i går, vandring med Anki i Klåveröd. Det blåste ganska mycket vilket vi inte märkte så mycket av när vi gick i skogen. När vi åkte hem såg vi träd som fallit och vägen var på många ställen täckt av grenar och löv. 
Åkte till Mätaregränden sen, skulle tillbringa kvällen med Oscar och barnen men Johanna hade ställt in sin tjejkväll. Blev bjuden på pizza innan jag åkte hem. 
När jag kom hem hängde en lapp på dörren: En journalist från Sydsvenskan kommer att skriva en artikel om IVO:s beslut, redan på måndag. Ska prata med honom i eftermiddag. Tycker att det är bra. 
Trist att bli förkyld igen. Törs inte träna, skulle verkligen vilja. 
Lite bilder från igår. Det var så fint i Klåveröd. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag

Publicerad 2023-10-19 22:36:01 i Runningforward.blogg.se,

Har blivit lite förkyld, kände av det igår. Har inte tränat. Varken i går eller idag. 
Om man inte räknar ett senior-yogapass i dag på Actic. Vet inte om jag ska försöka nästa torsdag igen, vill ju lära mig yoga men har så svårt för det. 
Cyklade till Mätaregränden och följde med och hämtade barnen. Fick en Jättefin något försenad födelsedagspresent i form av termos/vattenflaska med bild av Belle och Lykke. 
Har börjat sticka en halsduk, köpte flera garnnystan på Rusta i går och har nu börjat sticka en lila lite glittrig halsduk. Måste ha något att göra. 
Nu är jag så trött 😴 

Tisdag 17 oktober

Publicerad 2023-10-17 19:22:37 i Runningforward.blogg.se,

Världen är grym, ett terrordåd i Bryssel mot två svenska fotbollssupportrar. Sverige spelade mot Belgien. Matchen fick avbrytas. 
I Israel dör hundratals människor. Ukraina nämns inte nu. Men kriget fortsätter. 
Vad har jag gjort idag då? Följde med Emma till ortopeden. Åkte sedan med Anki och Magnus till Skrylle för att göra månadens bana. Cyklade till Mätaregränden sen lekte en stund med barnen och Oscar kunde åka och träna. 
Har sett en av filmerna Jeanette rekommenderade " Hebron en ockuperad stad". Vad ska man säga så sorgligt att människor inte kan leva i fred med varandra. 
(null)

(null)

(null)

(null)




Ny vecka

Publicerad 2023-10-16 06:04:02 i Runningforward.blogg.se,

Måndagsmorgon och nu är vi inne på andra halvan av Oktober. Planer för dagen? Gymmet på morgonen. Spinning i kväll. 
Har pratat med Emelie och söta Arthur nu på morgonen. Är så glad för att man via whatsapp kan ha en sådan kontakt. 
Ser på Nyhetsmorgon, fruktansvärt att se bilder från Israel. Varför finns det fortfarande krig? Slöseri med människoliv och pengar. Förstörelse av hus, så mycket lidande i onödan. 
(null)




Söndagskväll

Publicerad 2023-10-15 21:13:36 i Runningforward.blogg.se,

Klockan är snart 21. Ingen träning 🏋️‍♀️ idag. Hade tänkt åka till Skrylle efter att ha varit hos Oscar och Johanna men klockan blev halv sex så jag åkte hem istället. Lykkes födelsedag blev en trevlig tillställning med hela Johannas familj närvarande. Men jag kände mig lite utanför, jag är ingen social människa direkt. Men de är alla jättetrevliga. Barnen hade skoj. Kusinerna är ju i åldersspannet 1 år till nästan 4 år. 
Här hemma har jag mest tittat på TV. Satt i mig glass med bär, frukt, en öl, knäckebröd, en massa nötter och säkert en massa som jag inte kommer ihåg. 
Just nu vet jag inte om jag orkar resa mig från soffan…..

Vill inte gå upp ur sängen…

Publicerad 2023-10-15 07:30:01 i Runningforward.blogg.se,

Det har blåst hela natten. Det börjar ljusna. Har vaknat många gånger. Tänker på världsläget med krig på så många ställen. Alla skjutningar i Sverige. Tänker på Tomas. Det är ingen rolig värld vi lever i. 
Men klockan är snart halv åtta…..och jag ska vara på Mätaregränden halv tolv. Nu går jag upp….

Lördagskväll 14 oktober

Publicerad 2023-10-14 21:34:17 i Runningforward.blogg.se,

Sitter i soffan. Har börjat se "saknad, aldrig glömd" med en ny huvudperson. Gillade den gamla få se vad den nya tillför serien. 
Har pratat en lång stund med Arne sedan jag kom hem från Mätaregränden. Gick dit  efter ATC:n. Har ätit rester från igår. Druckit ett glas vin 🍷. 
Ännu en ganska bra dag. 
(null)


Idag är det elva år sedan….

Publicerad 2023-10-14 07:44:09 i Runningforward.blogg.se,

Elva år sedan jag blev opererad för mitt aortasneurysm. Tiden efter operationen var jobbig. Men jag kom tillbaka…inte helt och fullt kanske men jag har fullföljt ett maraton, sprungit långa Lidingöloppet. Bestigit Kebnekajse. Vandrat i Spanien, bara fem dagar på Caminon men en början. Tanken är att vi ska gå resten så småningom. Precis efteråt var jag rädd att jag inte skulle kunna träna alls. 
Lördagen ligger framför mig, först ATC sen till Mätaregränden för att träffa Belle och Lykke. Johanna jobbar, Oscar skulle göra ärenden. 


Så trött…

Publicerad 2023-10-13 23:15:37 i Runningforward.blogg.se,

Vet inte om jag kan tycka att det har varit en bra dag. Joggade en runda i morse. Resten av dagen gick åt till förberedelser för kvällen. Valde att göra en kötträtt. Tänkte att det ska räcka om jag oftast äter vegetariskt. 
Tycker att det blev gott. Fläskfilérätt med ris till. Efterrätten blev stökig. Glass med maräng och grädde skulle det vara men grädden var sur. 
Har nog städat och diskat och tvättat i två timmar  jag vill inte lämna stöket till nästa dag. Felix kom inte. Sa att han var sjuk. Johanna hade ont i huvudet så Oscar var själv med barnen. Nu ska jag sova. 
(null)

Fredagsmorgon

Publicerad 2023-10-13 07:13:24 i Runningforward.blogg.se,

13 oktober, Lykke fyller två år. När hon föddes befann jag mig i Ö-vik tillsammans med GunMarie. Vi hälsade på Jeanette. Tomas fanns här hemma. Jag var lycklig, kanske var inte Tomas det. Men jag märkte det inte. Mitt liv är så förändrat. Det har blivit så ensamt. Min bästa vän är borta. Tryggheten i mitt liv. Jag saknar att inte kunna prata med honom, han var den jag kunde säga allt till. 
Men jag vet att jag måste acceptera, men ibland tänker jag att det inte är sant att han är borta. 
Men jag har massor att göra i dag, så det blir väl till sist en ganska bra dag. 
Vi ska fira mig och Lykke 🎂🎁🎉

Torsdagskväll

Publicerad 2023-10-12 21:38:39 i Runningforward.blogg.se,

Orienteringen gick bra. Vi var så många. Bara att hänga på. Tog ut kompassriktning och kollade karttecknen. Roligare att gå med Anki. 
Var på Mätaregränden sen. Cyklade med äpplen till Erika och Lennart. Blev bjuden på vin och kex. Ska snart sova. Har mycket att göra i morgon men ska försöka hinna med att jogga en runda. 

Torsdag 12 oktober

Publicerad 2023-10-12 07:35:13 i Runningforward.blogg.se,

Tror att jag känner av den mörka årstiden. Jag är så långt ifrån äkta glädje känns det som. Kanske är det också allt som händer i världen som gör mig sorgsen. Vill egentligen bara krypa ner under täcket. Men idag ska jag göra en sak utanför min bekvämlighetszon. Jag ska orientera själv. Brukar alltid göra det med Anki. Tror att hon är den bättre av oss att verkligen SE på kartan. Vi kompletterar varandra och har trevligt när vi orienterar. Finns ju fortfarande en risk att jag inte åker dit…vi får se. I eftermiddag blir det väl Mätaregränden. Det gör att dagen går fortare. 

Onsdagskväll

Publicerad 2023-10-11 21:53:42 i Runningforward.blogg.se,

Varit i Skrylle på förmiddagen, hade sedan lite ärenden. Oscar behövde ett vitt lakan för att fixa en " halloweenvarelse", hittade ett på Erikshjälpen till honom. Åkte sen till ÖB. Hämtade därefter  mina födelsedagsrosor på plantagen. 
Packade upp lagade mat, cyklade upp till Mätaregränden och följde med Oscar och hämtade barnen. Regnet öste ner på hemvägen. Stannade tills klockan var strax efter sju innan jag cyklade hem. 
Tog rätt på fallfrukt hos Oscar så jag har gjort äppelskivor och satt på tork. Gjorde några små äppelpajer också. 
(null)


10 oktober

Publicerad 2023-10-10 20:51:56 i Runningforward.blogg.se,

En ganska bra dag eller? Varenda morgon vaknar jag med vetskapen om att du inte finns  med mig Tomas. Anki och Magnus hämtade mig strax efter halv nio. Orientering i Fulltofta. En trevlig runda, tror att Anki är den bättre orienteraren av oss. 
Hemma och lagade mat, cyklade sedan till Mätaregränden. Så mysigt att träffa de små sötnosarna. Stannade till klockan var närmare sju innan jag åkte hem. 
Ännu en dag. 
(null)

Trött

Publicerad 2023-10-09 21:51:04 i Runningforward.blogg.se,

Gick till gymmet i morse. Handlade på Willys till Oscar och Johanna, de kommer hem i natt. Räfsade gräsmattan innan jag gick hem igen. Gick på Suzans spinning halv sju, tror att det är ett halvår sedan sist. Jobbigt och svettigt. Ska orientera i morgon med Anki och Magnus i Fulltofta. Ska förbereda lite innan jag stupar i säng. 

Måndag 9 oktober

Publicerad 2023-10-09 07:38:32 i Runningforward.blogg.se,

Grå morgon. Vill knappt se på nyheterna. Bara elände. Efter Hamas attack mot Israel är det fruktansvärda bilder som kablas ut. Man borde kunna lösa konflikter utan terror. Att se någon hoppa på en död kropp och glädjas. Det är så fruktansvärt. Känns som världen blivit så ond. Så långt ifrån vår vandring i Fulltofta. I vacker natur. Kanske borde man flytta ut i skogen och aldrig läsa tidningar eller se på TV. 
En ny dag väntar. Ska göra det bästa av den. 

Kväll på min 69:e födelsedag

Publicerad 2023-10-08 22:35:24 i Runningforward.blogg.se,

Fantastiskt fin vandring i Fulltofta. Fikade på deras servering. Åkte sen till Kävlinge, tanken var sushi men den restaurangen hade inte öppnat. Kinamat som vi tog med hem till Niclas. Åt, spelade lite triangelspel och sedan kaffe. Fick presenter. Hade Erika och Lennart här på kvällen. Kaffe och äppelpaj och lite bubbel. Och present 🎁. 
Det har väl varit en så bra födelsedag det kan vara. 
(null)

(null)

(null)

(null)

69 år 🍾🥂🎂

Publicerad 2023-10-08 07:29:58 i Runningforward.blogg.se,

Så gammalt det låter. 69 år. Tänk då, nästa år! Å andra sidan, alternativet är värre. Att inte få fylla 69. Men att inte få höra Tomas säga grattis. Att vara utan honom. Det gör så ont. Det kommer nog att bli en ganska bra dag. De flesta dagar är ganska bra dagar. 

69 år 🍾🥂🎂

Publicerad 2023-10-08 05:31:54 i Runningforward.blogg.se,

Så gammalt det låter. 69 år. Tänk då, nästa år! Å andra sidan, alternativet är värre. Att inte få fylla 69. Men att inte få höra Tomas säga grattis. Att vara utan honom. Det gör så ont. Det kommer nog att bli en ganska bra dag. De flesta dagar är ganska bra dagar. 
Det är många ensamma stunder. Men det finns också roliga stunder. 
Nu ska jag ta mig an den här dagen. 

Lördag

Publicerad 2023-10-07 22:21:55 i Runningforward.blogg.se,

En intensiv dag. Först fixardag, efter att ha städat lokalen så var kl ett. Körde ut till Skrylle och joggade femman. Hem sen, åt, drack kaffe. Cyklade till Erika med papper från IVO och sedan ner till stan för att träffa Kristiina. Hon hade fått biljetter på en revy, HSB, 100-årsrevy. Den var trevlig. En öl på John Scott sen. Cyklade hem, var hemma nio. Åt upp en massa godis som jag köpt för att ha till Belle och Lykke. Nu ska jag sova, i morgon fyller jag 69 år. 69 år! 

Fredag 6 oktober

Publicerad 2023-10-06 17:49:49 i Runningforward.blogg.se,

Halvligger i soffan, dricker ett glas rött vin 🍷. 
Har vandrat med Anki i Bökeberg, Svedala. Trots regnigt och blåsigt väder så blev det en fin runda. Totalt 14 km. Har ätit, druckit kaffe och lyssnar nu på min ljudbok.  I morgon är det fixardag här i bostadsrättsföreningen. 
(null)

Torsdag 5 oktober

Publicerad 2023-10-05 13:13:18 i Runningforward.blogg.se,

Skrev inget igår. Förmiddagen vigdes åt förberedelser för gäster, Leif och Helena, Erika och Lennart. Gjorde äppelpaj, bakade franskbrödbullar, förberedde till fisksoppan. Jag, Leif och Helena gick i Botaniska trädgården en stund innan vi åkte tillbaka till Margaretavägen. Fixade fisksoppan medan gästerna kunde sitta och prata. Vi spelade triangelspelet, pratade, tittade på bilder, drack kaffe. De åkte strax innan fem. Borde ha tränat sen, men jag kunde inte övertala kroppen till detta. Hämtade upp mina vinterjackor. Det börjar bli kallt nu. 
Idag torsdag, sov dåligt. Vaknar, lyssnar på ljudbok, somnar, vaknar. Har sömntimer på boken men svårt ibland att veta var jag slutade. 
Har pratat med Oscar, Lykke verkar bättre. Men de är fortfarande på sjukhuset. 
Har varit på gymmet också, körde det gamla vanliga, trappmaskinen och styrka. Tio minuter på roddmaskinen som avslut. Cyklade till Mätaregränden, räfsade gräsmattan, hade tänkt rensa ogräs men kände inte för det. 
Ska på bio idag. Hoppas att jag kan hålla mig vaken. Känner mig trött. Har ätit och druckit resterna från igår. 

Tisdagskväll

Publicerad 2023-10-03 23:10:02 i Runningforward.blogg.se,

Klockan är snart elva. Åkte ut till Nova. Gick " varvet". Åkte upp till Mätaregränden, vattnade blommor. Hittade äntligen maskinen som fyller däck med luft på Circle K. "städade bland mina magneter", patetiskt eller hur? Började montera ner saker på balkongen, den ska tvättas och eftersom jag ska vara borta i november så måste jag se till att den är tom då. Blev hämtad av Anki, vi gick en promenad i Skrylle. Innan vi gått klart, hade det hunnit bli mörkt. Har fixat lite härhemma. I morgon kommer Leif och Helena. Erika och Lennart kommer också. 
Och lilla Lykke är sjuk, hon och Oscar ligger inlagda på sjukhus på Cypern. Hon hade ett CRP på 178. De blev helt nonchalerade på barnakuten i Lund. Två gånger besökte de barnakuten, både lördag och söndag. De tyckte också att det var ok att åka på semester. Nu har hon fått intravenös antibiotika. 
Nu ska jag sova 😴. 

Tisdagsmorgon 3 oktober

Publicerad 2023-10-03 07:49:01 i Runningforward.blogg.se,

En grå morgon. Tänkte först skriva lika grå som mitt liv. Men sen tänkte jag att det stämmer ju inte. Jag har så mycket i mitt liv som inte är grått. Jag har mina barn, mina barnbarn. Jag har en del nära vänner. Jag har min syster Gerd som jag träffar för sällan. Min bror Arne pratar jag med ibland. Jag har min svärmor. Det som fattas är Tomas och det är en stor del av mitt liv som är borta för alltid. Men jag måste lära mig leva utan honom. Det kommer alltid att finnas en stor sorg och saknad. Tankarna på honom finns alltid, jag försöker tänka att han står bredvid mig. Jag drömmer så sällan om honom och då har det mest varit drömmar som liknar mardrömmar. En ny dag framför mig, en ny dag att leva utan dig Tomas. Det värsta är när jag inser vilken smärta du måste ha burit, en smärta som inte går att förstå, en smärta som ingen vill uppleva. Och jag förstod inte. 

Måndagskväll

Publicerad 2023-10-02 21:06:09 i Runningforward.blogg.se,

Snart är den här dagen slut. Har väl varit en ok idag. Handlade på Willys. Tränade på gymmet, körde trappmaskinen 30 minuter, sen styrketräningspass. Åkte till Mätaregränden, rensade lite ogräs. Körde hem, lagade mat, lyssnade på min ljudbok. Styrelsemöte med LLIF, 16:45. Hemma sen, löst korsord, satt i mig godis. Lyssnat, lyssnar på min ljudbok. Har fixat äpplen till äppeltorken. Gjort några 5 små miniäppelpajer, som gräddas i detta nu. Plockade med mig fallfrukt från Mätaregränden. 
Jag saknar dig så Tomas ❤️. Livet utan dig är så tomt och ensamt. Att aldrig mer få prata med dig. Varför?

Måndag 2 oktober

Publicerad 2023-10-02 07:34:14 i Runningforward.blogg.se,

Ser på en meningslös film. Vaknade tidigt men lyckades slumra till halv sju. Oscar och Johanna och barnen kom iväg till sist. In i det sista var det tveksamt. Lykke hade hög feber i morse. Skönt att de kom iväg. Tror att de behöver komma iväg. Kusinerna kommer att ha roligt tillsammans. 
Vad ska jag göra idag då? Träna 🏋️‍♀️. Har möte med LLIF ikväll annars inget.  (null)


Söndagsmorgon

Publicerad 2023-10-01 06:25:45 i Runningforward.blogg.se,

Oktobers första dag. Nu är det höst 🍂. 
Vad gjorde jag igår? Gick på ATC. Belle hade sovit över så jag lämnade över henne hos föräldrarna. Gick dit efter passet. Lykke var så sjuk. Belle följde med mig hem. Oscar åkte till doktorn med Lykke. Åkte tillbaka med Belle på eftermiddagen. Åkte hem, gick en runda på Sankt Hans backar och gjorde rundan med Adventure Lab. Erika kom på kvällen, vi tittade på 3 avsnitt av studio 65. 
Planer för idag då? Tanken är att ge mig ut och springa en kortare runda. Ska passa Lykke sen medan föräldrarna och Belle gör ärenden. Sen har jag inget planerat. Ska kolla om det finns någon bio att se eller kanske bara något på TV:n. 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela