Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Flyget inställt

Publicerad 2019-04-30 13:47:40 i Allmänt,

SASpiloterna strejkar, de har strejkat i flera dagar och tanken har funnits där att vår resa kanske skulle bli inställd. Fram till bara för en timme sedan såg allt ok ut men sen lyste det rött: cancelled. 
Ringde Resia, de skall höra av sig under dagen sa de. Så nu vet vi inte hur det blir. Så trist. 
Så jag sitter och deppar och ser på Bonusfamiljen. Ser på TV mitt på dagen!
Tidigare idag så stack jag ut till Skrylle och sprang 5 km och passade på att hämta Lundarundorna hos Torill. 2 skall vara vinster till klubbmästerskapet. 
Det fina vädret försvann och nu är det helt molnigt. 

(null)

Sista avsnittet av ” Hemma igen”

Publicerad 2019-04-29 22:39:48 i Allmänt,

Efter pubkväll med Kristiina kom jag hem vid halvtio,  kände starkt för kaffe och glass. Satt i mig två glassar. Lite trött i huvudet efter ölen kan man ju säga men jag såg det absolut sista avsnittet av Hemma igen. 6:e säsongen och den höll nästan hela vägen kanske lite segare på slutet. Nu väntar sängen och sista utmaningen på Actics armhävningar. 


Vilken ljuvlig dag

Publicerad 2019-04-29 12:32:15 i Allmänt,

Har dammsugit, tvättat, varit på Nova och fixat priser till vårt klubbmästerskap. Handlat på Willys, rensat lite ogräs. Sprungit en kortare runda i det fina vädret. Hade tänkt en långrunda idag. Men ibland blir det inte som man tänkt sig. Nu sitter jag på altanen och solar. Dricker kaffe och har ätit en macka. Just nu känns livet rätt ok. 
(null)

(null)

(null)

Ledig idag😊

Publicerad 2019-04-29 08:25:57 i Allmänt,

Är glad att jag tog ledigt idag och i morgon. Trots att vi har haft en helg utan jobb, helt otroligt! Det finns så mycket oro runt omkring oss just nu. Har så många tankar i huvudet. 
När Emelie läste så inför vissa tentor brukade vi förbättra hennes karma genom att ge till djurrättsorganisationer. Så igår tänkte jag att min familjs karma skulle förbättras lite och gav till djurrättsalliansen för plågsamma djurförsök. 
 
Jättefint väder ute. Ser på TV4 nyhetsmorgon. Just nu är det Petter Stordalen. En mycket karismatisk man. Det han säger är ju vad många andra sagt och man vet. Bara så svårt att leva efter. 
Lev för vardagen, längta in till fredag på måndag, då går du miste om de flesta dagar i livet. Gläds åt de små sakerna. Visst låter det enkelt och ändå så svårt. 
Men man behöver påminnas om det. 
Planer för dagen? Springa kanske, rensa i rabatter, växla pengar, träffa Kristiina klockan fyra. 
Har bäddat rent i våra sängar så lite nyttigt har jag gjort idag. 
(null)


Ännu inget jobb

Publicerad 2019-04-28 19:22:26 i Allmänt,

Att ha beredskap och inte jobba alls är alltid en konstig känsla. Man är hela tiden beredd att åka in till jobbet. 
Vad har jag då gjort idag? Först fixade vi här hemma. Sen fick jag ut kroppen på en runda på Klosterängshöjden. Ville hela tiden att min beredskapstelefon skulle ringa. Men det blev en dryg mil på backarna. Det gick väldigt sakta men är nog bra träning. 
Har jobbat lite i trädgården. Gräset var högt. Massor av ogräs. Jag känner nu att det skall bli skönt att slippa trädgården när vi en gång flyttar. 
Jag har lagat mat, vi har ätit, druckit kaffe. Jag ser på " Störst av allt". Ganska hemsk den serien. 
Nu hoppas jag på en lugn natt och en bra dag i morgon😊. 

(null)


Söndagsmorgon och lite ångest

Publicerad 2019-04-28 10:20:05 i Allmänt,

Har bäddat rent i sängarna. Lagt in tvätt i maskinen. 3:15 stod taxin härutanför. Alltid jobbigt när ens barn reser iväg. De har också en hel del problem att lösa den familjen. Och jag tycker så synd om dem alla. 
Svårt att Emelie är så långt borta också och att hon inte mår bra. Och att hon har träffat på en så klumpig läkare. Skulle vilja vara där. 
Så har vi det här hängande över att Oscar vill köpa huset. Det är säkert i rätt tid. Men då och då hugger det tag i en. Prylar, prylar överallt. 
Varför är livet så svårt ibland och den j-kla beredskapstelefonen kan lika gärna ringa tror att jag i nuläget hellre jobbar. Vill inte ha mina tankar flygande runt i huvudet. Jag vill inte springa heller. Jag får hoppas att någon av mina jag tvingar ut mig på en löprunda som ändå måste vara begränsad eftersom jag har beredskap. 


Redan lördagskväll

Publicerad 2019-04-27 22:44:53 i Allmänt,

Hann inte skriva igår. Eller hann och hann, mest lättja tror jag att jag inte gjorde det. Jag uträttade inte mycket i går. 
För att börja med gårdagen då, gymet på morgonen. Skulle sedan ha sprungit på kvällen efter jobbet, men varken hjärnan eller benen var särskilt sugna på det så....ingen träning☹️. Blev lite Uterumshäng istället. Mitt onyttiga ätande fortsätter också dessvärre och det har varit lika illa idag. 
Jag har beredskap hela helgen, men konstigt nog inget jobb, i alla fall inte ännu så länge. 
I dag då? Vi började med att städa och fixa tvätt. Handlade gjorde vi också. 
Hade ingen lust att träna, det regnade och blåste hela förmiddagen. Mot kvällen blev det riktigt bra väder. 
Men träna måste jag, även om kroppen inte vill så är hjärnan mer bestämd ibland. 
Jag värmde upp 10 min på löpbandet, körde sen Tabata 10 x 45 sek med 15 sek vila x 3 med 10 min löpband emellan varje Tabata, minuersintervaller på bandet ( ganska moderata sådana) avslutning 10 min löpband. 
Kanske inte den bästa träningen men i alla fall träning. 
Jeanette med familj sover över för att tidigt i morgon bitti åka vidare till Nairobi. Där de med största sannolikhet skall bo sedan. 
Jag blev i alla fall grymt svettig av min träning. 
(null)
Eftersom jag inte visste om jag skulle vara hemma eller jobba idag så blev det djupfrysta pizzor från Willys. 
(null)


Träning på Sankt Hans

Publicerad 2019-04-25 21:08:24 i Allmänt,

Vi bestämde för ganska länge sedan att vi skulle träna tillsammans på Sankt Hans backar efter jobbet. Som vanligt droppar folk av. Men vi blev 5 stycken till sist. Fantastiskt fint väder. Gick lite av Sankt Hans extreme banan sen körde vi Tabata pass. 
Väl hemma igen har jag satt i mig mängder av mackor. Glass och en massa lakrits, mackor igen och ett glas öl. 
Sett ett avsnitt av Hemma igen, läst lite i min bok. Nu skall jag förbereda träningskläder till i morgon, lägga mig tidigt. Kanske göra några yogaövningar. 

En helt vanlig onsdag i ett vanligt vardagsliv

Publicerad 2019-04-24 21:45:39 i Allmänt,

Har det varit en bra dag eller inte? Det har varit en ok dag. Gymet i morse. Efter jobbet var planen att springa och det gjorde jag men...benen var trötta. Varför går de inte fortare? Men...jag sprang i alla fall. 
Rester till middag. Hittade fisksoppa i frysen. 
Sen har jag satt i mig diverse onyttigheter. 
Sett två avsnitt av "Hemma igen". 
Nu skall jag bara bara hänga upp tvätten sen får det bli sängen😴. 

Så trött....

Publicerad 2019-04-23 22:28:16 i Allmänt,

Sov ju inte mycket mellan påskdag och annandag, så jag trodde att jag skulle sova som en stock inatt. Det gjorde jag inte. Vaknade 3:45 att fåglarna kvittrade. Kunde inte somna om sen låg jag och tänkte på allt möjligt. Kunde inte somna om. 
Gick till gymet✔️
Cyklade hem i kallblåsten. 
Orientering i Skrylle i kväll. 
Nu måste jag sova. 

Snart är påskhelgen slut

Publicerad 2019-04-22 20:11:19 i Allmänt,

Har solat, tvättat, handlat, lagat mat, sprungit 6 km. Sitter i uterummet, jag läser min bok " ett litet snedsprång". Tomas kollar på sin IPad.
Har gjort mins armhävningar i Actics utmaning.  
Solen håller på att gå ner. Funderar på livet. 
Oscar vill köpa huset. Kommer han och Johanna att mäkta med det? Hur blir det rättvist gör de andra barnen?
Det finns så många andra saker att oroa sig för i vår familj. För stort att skriva om. För personligt. Jag orkar inte oroa mig för allt. Det som sker, det sker. 
(null)


Hemma igen.

Publicerad 2019-04-22 10:46:26 i Allmänt,

Lämnade av Ruben i Sthlm. Kände att jag inte pallar att sitta en dag till i bilen i trafikköer. Medan solen skineroch det är nästan 20 grader varmt. Så vi åkte vidare mot Lund. Tomas körde drygt 100 mil jag körde resterade. Lite jobbigt att köra speciellt i början. Ljusen från de mötande bilarna bländades man av. Trafiken lugnade ner sig efter Mjölby. 
Chokladkaka och energidryck gjorde att man höll sig pigg. 
Strax innan Helsingborg drabbades vi av ett "Streetrace" ungdomar hade blockerat motorvägen med sina bilar. Totalstopp och man fattade inte vad som hade hänt. De som skulle "raca" körde på från påfarten. Helt sinnessjukt. Tomas som gick och protesterade höll på att åka på stryk. Men när polisen kom försvann de snabbt. 
Nu har jag packat upp. Tvättmaskinen är i gång. 
Skall planera dagen och vecka  vad vi skall handla, vad vi skall äta 
Det är en helt ljuvlig dag och jag är glad att vi åkte hem i natt även om det var jobbigt 


Påskdagen

Publicerad 2019-04-21 17:54:20 i Allmänt,

Sitter i bilen på väg mot Stockholm. Har haft mer än 2 timmars trafikstörning. Stått helt stilla eller rullat mycket långsamt. 
Vi startade från Spännviken kl 8 i morse. Vid 10- tiden var vi framme i Västansjö. Roligt att träffa släkten. 
Första stopp på McDonalds i Birsta i Sundsvall. Helt ok vegburgare. 
Sen kom eländet med bilköerna. Någonstans efter Gävle lossnade det. 
Vi funderar lite på att åka ända ner till Skåne idag. Det är jobbigt att lägga en dag till på resa. Men vi får se. 

Igår då. Vi höll på med veden nästa hela dagen. Som tur var fick Daniel låna en vedklyv. Jag fick återuppliva att klyva ved med yxa igen. Fint väder hela dagen. 
På kvällen lagade vi påskmat och lite annat. 
Medan de andra såg film, spelade Monopol så läste jag ut min bok. 
(null)

(null)

(null)


Långfredag

Publicerad 2019-04-19 22:34:12 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vaknade av att Jeanette och Daniel var uppe. Klockande  var väl halvåtta. Efter en kopp kaffe körde jag och Jeanette samma pass som i går.
Mulet på morgonen. Putte och Gerd kommer vid tiotiden. Vi åt frukost gick en vandring på 
"ägorna" igen.  Sen packade vi väskor o h ryggsäck och vandrade ner till Hetögeln. Solen hade tittat fram. Vi grillade korv och njöt av solskenet. Sen kom det ett ganska stort gäng bestående av några av grannarna i Spännviken.  Så vi valde att gå tillbaka till huset. 
På programmet sen stod pizzabakning. 
Daniel fixade pizzor med Gerds hjälp. Mycket goda pizzor. Efter kaffet åkte Putt och  Gerd vidare till kompisar i Gäddede. 
Kvällen avslutades som igår. Jag läste en bok, de andra spelade lite och såg sen en film. 

Skärtorsdag

Publicerad 2019-04-18 22:03:24 i Allmänt,

Blev samma träning som igår men idag hade jag sällskap av Jeanette. 
Efter frukost åkte vi till Gäddede, besökte den asiatiska affären, lanthandeln och deras påskmarknad. Handlade på ICA. Vi hade bestämt oss för att gå på SPA, så vi åkte till en liten by som heter Björkvattnet där man på vandrarhemmet har ett litet SPA. 
En liten grusväg dit som var slirig p.g.a. att snön har börjat smälta. 
Trevligt litet SPA, skönt att tvätta håret. Svårt att göra det här i stugan eftersom det är lågt vattentryck och jag tror inte att jag skulle kunna skölja ur schampot. 
Här hemma igen lagade vi ärtsoppa och stekte pannkakor till. Tomas och Daniel lekte skogshuggare idag med och hann med en hel del. 
Finbesök av en älgko med två kalvar lite senare på kvällen. 
Lugn kväll, jag har läst lite i min bok. De andra ser en film. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag 17 april

Publicerad 2019-04-17 21:13:25 i Allmänt,

Kunde inte avhålla mig från att träna i morse så det blev lite halvdan träning. Körde först armhävningar och lite annan styrketräning i vårt sovrum. Sen körde jag lite löpning fram och tillbaka på gårdsplanen varvat med lite löpskolning och lite andra övningar. Här finns inga bra ställen att träna på. 
Frukost och sedan åkte vi till Stora Blåsjön. Grabbarna åkte skoter medan jag och Jeanette satt på en restaurang och solade. 
När de kommit tillbaka från skoterturen åt vi alla på restaurang Fjällripan en mycket trevlig italiensk restaurang i Stora Blåsjön. Som tyvärr skall lägga ner till sommaren. 
Efter maten blev det ett besök till Ankarede. 
Handlade på ICA i Gäddede på vägen hem. 
Tomas kapade kvistar på stora granar som blivit fällda av kraftbolaget. 
Vi lagade mat och har efter det bara chillat. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdag 16/4

Publicerad 2019-04-16 15:32:57 i Allmänt,

Hann inte skriva i går. 
Vaknade igår av att det hela tiden plingade i telefonen. Gick upp gjorde frukost. Fixade mackor att ta med. Duschade, sen gick vi en runda längs Vinterviken i det fantastiska vädret. 
Åkte ut till Arlanda och hämtade Jeanette. Tomas körde till strax innan Gävle. Sen körde jag resten av vägen. Fika hemma hos Gerd. Stopp på ICA i Strömsund. Säg vad den affären inte har.  
Framme i Spännviken vid halv elvatiden. 
I morse blev det en promenad på Jeanette och Daniels ägor. Ganska stort område. Fantastiskt väder. Efter frukost blev det Gäddede och lite sightseeing där. 
Handlade på deras ICAaffär som var invaderad av norrmän. 
Hemma igen blev det grillning i det fina vädret och sedan pimpling och solande på isen. 
Hade tänkt lägga upp lite bilder men det vill inte min  sega telefon. 




På väg🚘

Publicerad 2019-04-14 12:20:01 i Allmänt,

Sitter i bilen på väg upp mot Stockholm. Vi har inte hunnit så långt. Svänger av i Helsingborg nu.  Inte lika roligt att åka till Stockholm längre. Emelie har flyttat, Jeanette m familj flyttar snart. 
Sprang en kort runda i det soliga men kalla och blåsiga vädret innan vi åkte. Tomas tränade på gymet. 
Vi åt upp lite av gårdagens rester. Och nu är vi på väg....

Söndagsmorgon

Publicerad 2019-04-14 08:12:32 i Allmänt,

Om man tittar ut så ser det rätt fint ut men det blåser och är bara ett par grader varmt. Vi åker till Sthlm idag för att sova där en natt och på måndagen hämtar vi upp Jeanette på Arlanda och sedan åker vi vidare mot Spännviken. 
Det mesta är packat. 
Avresedagar är alltid jobbiga. Jag har aldrig ro, det kryper i kroppen på mig, jag vill komma iväg, även om det sedan är så att kvittar när vi kommer fram. Vi skall inte göra något i Stockholm denna gång. 
Har ätit frukost, borde kanske träna något. 

Fullt upp hela dagen

Publicerad 2019-04-13 14:57:00 i Allmänt,

Låg till strax efter klockan åtta. Frukost och sedan ATC med Tanja på Actic. Hem och nästan direkt ut på en kort löptur. Ganska kallt i vinden. 
Efter det har jag stått som fastkedjad i köket enda korta utflykterna har varit att bädda sängen och fixa med tvätten. Det mesta är förberett nu. Gästerna kommer kl fem. 
En kort paus i soffan och lite bokläsning sedan är det bara att fortsätta. 
(null)

Fredagskväll

Publicerad 2019-04-12 21:12:33 i Allmänt,

Känner mig rätt utmattad vid det här laget. 
Gick till gymet i morse. 
Efter jobbet så blev det först ICA Fäladstorget hade tänkt att bara handla där men de hade inte så mycket lax kvar så det blev till att åka till Willys också. 
Kom hem med fyra tunga kassar och drygt 2000kr fattigare. 
Fick hjälp av Tomas att packa upp. Middagen blev fryst pizza uppvärmd i ugnen. Helt ok. 
Middagen intogs i soffan framför TV:n
Såg ett avsnitt av "Störst är allt" svårt att säga om den är bra eller dålig. 
Sen har jag fixat i köket. Vi skall ha familjen här i morgon och det skall bli inkokt lax med potatisgratäng. Och laxen måste fixas idag. Nu är det gjort och bordet är dukat. Vill jättegärna gå på ATC:n i morgon förmiddag så jag måste förbereda så mycket jag kan i kväll. 
(null)

Hemma igen

Publicerad 2019-04-11 22:54:39 i Allmänt,

Det har varit trevliga dagar men ändå skönt att vara hemma igen. 
Gick upp strax efter sex, körde lite styrketräning på rummet. Sen väntade en fantastisk frukost. Föreläsningar, fika, föreläsningar lunch. Eftermiddagen avslutades lite tidigare. Vi gick en stund i det ganska soliga men kylslagna vädret. 
Känner att jag vill uppleva lite mera av Göteborg. Får väl bli det sen när både Jeanette och Emelie flyttat från Stockholm. 
Inga tågförseningar på vägen hem heller. Tomas hämtade mig och Gunilla vid stationen. 
Det har varit lärorika dagar, mycket att ta med sig hem. Och också vetskapen att vi inte har det så dåligt. 
Sett ett avsnitt av Hemma igen och ett avsnitt av Bonusfamiljen.  
Gjort lite yogaövningar och nu är det dags att sova. 

Man blir trött att göra ingenting

Publicerad 2019-04-10 22:42:20 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

Tidig morgon, 7:10 gick tåget från Lund. Halv tio var vi framme i Göteborg. Hotellet vis kall bo på ligger precis vid stationen. Posthotellet. Gick lite på stan. Åt sushi som lunch. 13:30 åkte vi ut till Sahlgrenska med spårvagn. Trevlig och lärorik eftermiddag med studiebesök och workshops. Taxi tillbaka till hotellet. Snabb dusch sen middag på Pigalle. Trevlig restaurang men ganska hög ljudnivå. 
Några drog ut på stan vi gick hem till hotellet. Jag och Gunilla passade på att simma i takterassens pool. Häftigt med utsikten över Liseberg och Göteborg. 
Nu måste jag sova. Kanske blir det gymet i morgon bitti. 


Tisdag

Publicerad 2019-04-09 22:13:29 i Allmänt,

I går hann jag inte skriva alls. Låg sömnlös nästan hela natten mellan söndag och måndag. Låg och tänkte på lägenheten. Tänkte att det var fel fast jag blivit så förtjust i den. Flera anledningar, väldigt många pengar:2,8 miljoner.( vet att det inte är dyrt för en trea i Lund)  De sneda väggarna med endast takfönster, att området kommer att vara en byggarbetsplats länge. Och att Oscar vill köpa vårt hus och att den här lägenheten inte blir klar förrän sommaren 2021.  Bara så många tankar så på morgonen skrev jag att vi inte ville ha den. Rätt eller fel? Vet inte. 
Tränade på morgonen i går och efter jobbet blev det vanliga måndagsträningen på Actic. Löpbandet och spinningen och än en gång somnade jag till på spinningcykeln. 
Idag då? Gymet på morgonen och ikväll blev det milen med LLIFgänget. Vi sprang 40 sek intervaller med 30 sek vila. 
I morgonen åker jag till Göteborg. Har inte packat färdigt ännu. Är trött för det känns som det är så mycket som skall hända nu. 
Vet att jag måste chilla lite men förmår inte. 
Var på en föreläsning en gång där Blossom sa att det finns inga måsten, men det gör det...

Helgen slut....😢

Publicerad 2019-04-07 22:19:15 i Allmänt,

De går så fort helgerna. Satte upp resten av köksgardinerna. Handlade på ICAFäladstorget. 
Lagade mat. Premiär för middag i uterummet på baksidan. 
Läst lite, yogat lite och nu är det dags att sova. 
(null)


Söndag

Publicerad 2019-04-07 15:57:23 i Allmänt,

Måste bara sitta lite i solen. Det skulle bli så fint idag men det tog lång tid innan solen kom fram. Har satt upp gardiner i köket, har inte
Haft några sedan jag plockade ner julgardinerna. Och putsat en del av fönstren i köket, jag gillar inte att putsa fönster. 
Jag måste helst putsa fönstren framför diskbänken och sätta upp gardinerna där också. Jag måste handla. Men jag måste sitta lite i solen först. 
Idag var vi och tittade på Ikanos lägenheter på Brunnshög. Vi bestämde oss för en 3:a med två balkonger. Man kan ändra sig, då förlorar man 7000kr. Men området verkar bli trevligt. 
Jag har sprungit en runda på drygt 6 km och ja det går lika sakta som vanligt. Mina ben går inte fortare än så här☹️. 

Punkt nr 2 avklarad Stävie Trail

Publicerad 2019-04-06 15:16:43 i Allmänt,

2 varv på Stävie trailbanan. Jättefint väder, torrt underlag längtar bara tills det börjar grönska lite mera. 
Nu är det chill på altanen en stund. Måste göra något nyttigt idag också. 
(null)


Godmorgon lördag

Publicerad 2019-04-06 08:48:55 i Allmänt,

I soffan framför TV:n, precis sett hur man bakar en Doroteakaka. 
Planer för dagen? 
-ATC nu på morgonen. 
-ev springa Stävie trail och då måste det bli 2 varv. Vet inte om jag kan få min stela kropp till detta. Den är verkligen svårstartad. 
Det var alla planer😊 sen får vi se hur det blir....

Fredagskväll

Publicerad 2019-04-05 21:39:26 i Allmänt,

Äntligen är arbetsveckan slut. Brukar sällan tänka så. Men det har varit en ovanligt rörig vecka. 
Gick på gymet i morse. När jag cyklade hem i motvinden och uppförsbacken så kändes det som alla mina krafter var borta. 
Hade bestämt med Tomas att vi skulle åka ut till Nova och äta där. 
Behövde handla ett par nya jeans också. 
Så så blev det, Nova och Wok kitchen. 
Och ett par jeans från JC, provade ett par på Lexington men de var för små. 
Har sett en massa TV ikväll. Vet inte varför jag ser så mycket på TV nu?
Skönt att vara ledig en hel helg, planer för morgondagen? ATC på Actic. Springa Stävie trail. Packa för Göteborg. Packa för Gäddede. 
Måste testa lite Yoga innan jag somnar. Vet inte varför det är så svårt med Yoga. 
(null)
Wok kitchen ganska ok mat😋. 

Uterumshäng

Publicerad 2019-04-04 19:59:24 i Allmänt,

Klockan är snart åtta och det är fortfarande ljust. Vi sitter i uterummet. Vi har i och för sig fläkten på men det är ljuvligt att kunna sitta här. Gick inte på gymet i morse. Sprang en runda när jag kom hem. Hade inte klockan med och det var nog tur. Tror att det var mitt livs långsammaste runda
Har ätit, har löst ena korsordet i ICAkuriren. 
(null)

Beredskap idag igen

Publicerad 2019-04-03 21:23:35 i Allmänt,

Orkade inte träna efter jobbet. Istället fixade jag tvätten. Bar upp högar av vikt tvätt och sorterade. Packade lite inför påskresan. 
Handlade på Willys. Lagade mat, andra gången den här veckan. 
Pressbyrån säljer glass till halva priset. I går köpte jag åtta glassar och hade tänkt packa upp dem meddetsamma när jag kom hem. Glömde bort det och stack ut och sprang. Det låg glass i väskan för 94 kr. De hade klarat sig ganska bra. Antagligen för att väskan var stängd och att de låg tillsammans. 
Köpte glass idag med men kom ihåg att packa upp dem😊. 
Har provsmakat en Magnum Mint i kväll😋
Sett ett avsnitt av Hemma igen. Och ett av nedsläckt land. Känns lite fejkat på något sätt. Och hur satte man ihop grupperna? I teknikhuset akademiker i huset på landet mer arbetarna. Tänker ändå se det klart. 
Har alltid ångest när jag inte tränar. Det blev i alla fall 20 minuter på gymet i morse. 


Jag och Yoga går inte ihop

Publicerad 2019-04-02 22:49:16 i Allmänt,

Har försökt mig på lite yogaövningar ikväll igen. Jag får inte in nåt flow. Men jag skall fortsätta ett tag till. Trägen vinner heter det ju. Annars en ganska vanlig dag. Gymet på morgonen. Något rörig dag på jobbet. Har beredskap så jag åkte inte till Skrylle. Sprang på Klosterängshöjden istället. 10 backar armhävningar mot bänken när jag kom upp. 
Lagat mat ikväll, händer sällan på veckan, Chili sin carne.  Snabblagat och gott. 
Massor av TV sen, Hemma igen och Bonusfamiljen. Och nu sleeping time...💤💤

Veckans mesta träningsdag

Publicerad 2019-04-01 22:06:51 i Allmänt,

Alla mina måndagar ser lika ut. 
Gymet på morgonen✔️
Efter jobbet Löpbandet före spinningen✔️
Spinning med Lisa✔️
Varm chokladmjölk och mackor när jag kommer hem✔️
Ett avsnitt av Hemma igen✔️ ( den serien kommer förstås inte att vara för evigt)
Snart dax att sova, får bli en titt i Runners World som damp ner i brevlådan idag. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela