Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Trött nu....

Publicerad 2020-09-30 21:28:00 i Allmänt,

Har varit en intensiv dag. Styrketränade, körde Jeanettes 🧘‍♀️ yogaövning efter träningen. Sprang sedan en i det fina vädret. Det blev en ganska lång runda med mina mått mätt. Mer än de 5 km jag brukar springa. Nu gick det inte så fort förstås. 
Lagade pannkakor med grahamsmjöl och Havremjölk 🤮. Bl.a. gillade dem inte alls. Blir vanliga pannkakor i framtiden. Tomas har ätit upp de som blev över och han påstår att han gillade dem. 
Har jobbat ikväll, lugnt och skönt på kvällen. Inte mycket som stör. 
Men nu är jag rätt trött. 
Mina piller, vet inte om man behöver så många. Tar C-vitamin, Q10, mitt val Sport, Vegan, D-vitamin och förstås min Trombyl. 
(null)



Sista september

Publicerad 2020-09-30 08:27:33 i Allmänt,

Tiden rinner iväg. Fick ta en extra kväll idag. Helt ok att vara ledig på dagen, tar ut flex också så jag börjar inte förrän kl 3. 
Hade tänkt träffa Belle ikväll det kan jag inte nu och de skulle vara på mammaträff på dagen. 
Gick upp rätt sent, tog mig långsamt upp ur sängen. Vad står på agendan?
Har gjort den vanliga rensningen i köket, med sopor och avfall. Startat diskmaskinen. Borde nog kolla tvätten också. Så har jag min bok som ligger och väntar. Måste bli klar med mitt sekreterarjobb också. 
Först av allt måste det bli styrketräning 🏋️‍♀️. 
Vet inte hur jag ska få igång den här kroppen bara. 
(null)


Borde gå och lägga mig....

Publicerad 2020-09-29 23:09:51 i Allmänt,

Bra dag på jobbet. Innan jag åkte till Skrylle handlade jag på Willys. Gick med Anki drygt 6km. Hann bli mörkt innan vi kom tillbaka till Skryllegården. 
Här hemma har jag sett två avsnitt av "Älska mig". Satt i mig hela den här påsen, Frankfurt Vegan Tortilla Chips. 
Det är drygt 500 kalorier, helt otroligt många. Jobbar kväll imorgon men börjar inte förrän kl 15. 
(null)

Äntligen Spinning

Publicerad 2020-09-28 22:01:26 i Allmänt,

I kväll blev det ett spinningpass, vet inte när jag senast var på ett. Det kändes bra. Ska försöka gå på spinning minst en gång i veckan i alla fall. 
I kväll har jag bara suttit och svurit över min sekreterareuppgift här i föreningen. Blir smått deprimerad. Mac är så jobbig, när man är van vid PC. Får bara inte till det. 
Hela kvällen har gått åt till detta. Tror jag bryter ihop snart......
(null)

Helgen slut..,

Publicerad 2020-09-27 20:06:36 i Allmänt,

Och en arbetsvecka väntar....Den här dagen har gått snabbt. Efter frukost, åkte vi till Oscar och Johanna. Oscar bakade frukostbullar till oss. Jag, Tomas och Emma gick en lång runda med Belle. Otroligt fint väder idag, över 20 grader. Vi körde hem Emma och Julia efter ett  kort stopp på MacDonalds för att utfodra barnen. Vi åkte hem sen. Jag lagade mat och gjorde ännu en nyttig äppelpaj. 
Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka. 
(null)

(null)


Söndagsmorgon

Publicerad 2020-09-27 08:28:46 i Allmänt,

Det har gått ganska bra att sova på soffan i vardagsrummet. Har vaknat till min gamla klocka ibland, den slår hel och halvtimme, dubbla slag, 24 slag klockan tolv. 
Gick upp kvart i åtta, sitter i soffan, ser TV 4 Nyhetsmorgon. Dricker kaffe. Borde ha en 2:dag idag. Ni vet den där 5:2 dieten. 
Vet inte vad som hände igår, men jag gick loss på allt som gick att äta. Har inte kunnat regga maten i Lifesum. Godis, glass, läsk och mer mat. Idag måste det bli ordning och reda. 
Planer för dagen? Inga direkta. Efter att vi har träffat Belle kör vi nog hem Emma och Julia till Kävlinge. 
Och jag har skrivit mötesprotokollet och skickat ut det till styrelsen. Känns skönt. Bara infobladet kvar och sedan skriva ut och lägga upp dokumenten i box. 
(null)

Lördagskväll

Publicerad 2020-09-26 22:45:28 i Allmänt,

Lugnet har lagt sig i lägenheten. Jag och Tomas ligger på varsin del av soffan. Inte så ofta vi har två gäster. Emma och Julia sover över. De kom ikväll vid femtiden. Vi åkte ganska direkt till Fäladstorgets pizzeria. Oscar, Johanna och Belle anslöt. 
Jag åt en grekisk sallad. De andra åt pizza förutom Julia och Emma som delade på en kebabrulle. Vi har tillbringat kvällen med att titta lite på TV. Vi kunde dock inte enas om vilken film vi skulle se. Vi började på en 4-5 stycken men det var inte direkt i deras smak. Så nu ligger de i våra sängar och kollar på sina mobiltelefoner. 
Jag blev hämtad av Karolina 10 i åtta i morse. Vi åkte till Falsterbo där Dervla anslöt. Det blev en trevlig runda vid havet. Verkligen en fantastisk natur där nere. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tidig lördagsmorgon

Publicerad 2020-09-26 07:08:55 i Allmänt,

Vi är båda uppe tidigt. Tomas ska jobba extra. Jag ska vandra med Dervla och Karolina. 
Regnet har upphört ska bli hyfsat väder idag. 
Så här tidigt på morgonen är det bara skräp på TV. Lyssnar på Akustisk höst på Spotify och ska försöka vakna till. 
(null)

Fredagskväll

Publicerad 2020-09-25 18:01:11 i Allmänt,

Idag har det verkligen regnat ☔️. Gjorde mitt styrketräningspass innan jag cyklade ner till stan och träffade Kristiina. Vi åt lunch på Ariman. Fyndade kläder både på Lindri och Flash. Två butiker som inte klarat Coronaviruset verkningar och  ska  läggas ner. Cyklade upp till Mätaregränden. Passade den söta Belle medan Oscar tränade. Tomas kom sedan och hade handlat med sig mat så vi åt en mycket enkel måltid. Sedan festade vi loss på muffins och en chokladkaka som Tomas hade med sig från jobbet. Oscar och Tomas tog sig an projektet få Belle att somna. 
Jag cyklade hem för att fixa med tvätt och planera inför morgondagens vandring. 
Har också roat mig med att rensa i min mail. Skapat nya mappar, kommer nog aldrig att bli klar känns det som. Har inte rensat på väldigt länge. Just nu känns det som mission impossible. Men jag orkar inte göra mer  så det får bli en annan gång. 
Klockan är 22, snart dags att sova och jag måste hitta en ny ljudbok att lyssna på. 
(null)





Fredag😊

Publicerad 2020-09-25 06:26:27 i Allmänt,

Så är jag då framme vid min sista lediga dag. Nästa vecka är jobbvecka. 
Igår var verkligen en " busy" dag. Det blev inte Stadsparken som vi först hade tänkt. Det började regna och då bestämde vi oss för att ta hämtmat från chop chop. Sen gick jag och Erika en runda med Belle. Hann inte med att träna men gick till och från Mätaregränden. Hämtade Julia och körde henne till Lomma. 
Innan styrelsemötet på kvällen satt jag en stund på balkongen och vilade innan det var dags för sammankomsten i lokalen. 
Det blev ett långt möte och sen tog det minst en timme att skriva rent. Ska kolla det en gång till innan jag skickar ut det till de andra för att de ska kolla på det. 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. 🏋️‍♀️ träna helst, träffa Belle och Oscar. 
Vi får se.....
(null)
I Chip Chops lyckokaka 


3 månader till julafton

Publicerad 2020-09-24 08:06:21 i Allmänt,

Det betyder att snart svämmas affärerna över av julsaker. Svårt att föreställa sig vinter nu när vi precis haft temperaturer över 20 grader.  Fast i Skåne blir det nästan aldrig vinter, inte riktig  vinter. 
Vaknade strax innan sju, låg kvar i sängen till halvåtta. Vet inte om jag ska träna något idag. Har skavsår på ryggen efter sit-ups. 
Det står en massa på min agenda:
  • Träffa Erika, Oscar och Belle ❤️
  • Köra Julia till basketträning i Lomma
  • Styrelsemöte på kvällen 
  • Slutföra tvätt av sängkläder i gästlägenhet och sätta ner papper i samlingslokalen 
Ser som vanligt på TV4 Nyhetsmorgon, nu har man kommit fram till att istället för att vara hypokondriker ska det nu heta att man har hälsoångest. Kanske ett bättre namn och vem har inte hälsoångest i dessa tider. 
Nej ska snart ta mig an den här dagen. 
Den här boken ligger också och väntar:
(null)


Lyssnar på 60-talsmusik

Publicerad 2020-09-23 20:37:53 i Allmänt,

(null)

Har hunnit med en massa i dag. Städade kyl, frys och skafferi. Körde mitt träningspass som nästan tar en timme. 
Har tvättat det mesta av sängkläderna i gästlägenheten. Har handlat till både lägenhet och lokal. Det har varit en massa nu men blir förhoppningsvis lugnare. 
Satt en stund på balkongen i det fina vädret, lyssnade på min ljudbok och löste korsord i ICAKURIREN. 
Sprang en runda sen. Ett helt underbart väder. Lagade mat, satt på balkongen och drack kaffe. Åkte och kompletteringshandlade ännu lite till till lokalen och lägenheten. 


Onsdag- mitt i veckan

Publicerad 2020-09-23 08:01:15 i Allmänt,

Vaknade strax efter sju. Har suttit och tittat på TV 4 Nyhetsmorgon. 
Dimmigt ute, det ska bli fint väder. Har en lång lista för dagen. 
I går då? På morgonen körde jag ett nytt pass
(null)
Tanken är att man tränar de bokstäver som ens namn innnehåller. Siv är ju inte så långt. Körde hela alfabetet istället. Det var ganska jobbigt. 
Åkte och handlade, körde till Skrylle på eftermiddagen. Hann också leka med Belle innan jag träffade gamla arbetskamrater på Spisen. 
Det blev en intensiv dag som från början hade verkat bli lite småtråkig. 
Ingen Bron längre.... sov bättre inatt. 


Inte herre över mina tankar...

Publicerad 2020-09-22 07:25:55 i Allmänt,

Såg sista avsnittet av bron igår kväll. Jag skulle vilja att den fortsatte men är ändå glad att det är slut. Den har påverkat mig så att jag tänker på den nästan hela tiden. Sover dåligt, drömmer om hemska saker. Ser de hemska bilderna framför mig. Så i framtiden...inga hemska filmer, inga hemska serier. 
Nu kan jag börja med normala kvällar igen. 
Lösa korsord i ICAKURIREN. se feelgoodfilmer. 
En ny dag framför mig. Har inte bestämt vad jag ska göra. Ser på Nyhetsmorgon, mest elände. Just nu pratar man om gängkriminalitet och alla dessa skjutningar. 
Vet inte om jag ska gå ut med gamla arbetskamrater i kväll , träna i Skrylle eller bara ingenting. 
Vi får se, träna bör jag också.....


Måndag morgon

Publicerad 2020-09-21 09:11:14 i Allmänt,

Och en massa lediga dagar framför mig. Har förstås en massa som måste in i planeringen men ändå... känns bara så skönt. 
Har precis kört mitt styrketräningspass. Tänker att jag ska göra det varje morgon den här veckan när jag är ledig. Jag kommer nog att kunna hitta på någon ursäkt för att slippa någon dag. 
Ska passa den söta Belle nu på förmiddagen. Har ett spinningpass inbokat kl 18:00 men är 9:e reserv så jag tror att jag ska avboka. Idag är det 1 år  sedan vi flyttade. Det har gått fort, det har varit ett märkligt år med Coronaviruset ankomst. 
Nej nu ska jag fixa lite, hänga upp tvätt, ta ur diskmaskinen och duscha. 
(null)

Söndagskväll

Publicerad 2020-09-20 20:50:15 i Allmänt,

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Blev inringd en gång till i går. Vi jobbade till kl 23. Men resten av natten blev lugn. 
Gick upp tidigt. Dervla hämtade mig kl åtta. 
Vi vandrade Skåneleden i Skrylle. Till en början tät dimma men efterhand sprack det upp och till sist var det riktigt varmt. 
Glasstopp i Torna Hällestad, god Ottoglass. 
Satt en stund i det fina vädret på balkongen innan jag lagade mat. Erika gjorde oss sällskap och stannade en stund, hon och Tomas tittade på dansvideos. 
Ser på Bron.....


Balkonhhäng

Publicerad 2020-09-19 15:25:15 i Allmänt,

Om det är något jag saknar från Mätaregränden så är det nog det växthus vi byggde på framsidan. Där satt vi många kvällar. Nu har vi en blåsig balkong. Men idag blåser det inte. Det har varit en bra dag så långt. Hann med att fixa tvätt och stryka i morse  innan jag blev inringd på min beredskap. Vi jobbade till halv tre ung. Tomas och jag åkte ut till Nova sen där det  blev lite shopping. Vi köpte 2 nya lampskärmar, jag köpte ett par sandaler på rea. Jag köpte en vattenkokare till gästlägenheten. 
Så nu sitter jag här på balkongen, hade tänkt träna men just nu känns det inte så. Kanske blir jag inringd igen. Tror att jag sitter härute och njuter av det sköna vädret och försöker läsa ifatt mina Ica-kurirer. Jag har en hel hög nu, hann inte läsa så mycket när Emelie var hemma. Den tiden var för dyrbar, jag ville hellre vara med henne. 
(null)



Lördagsmorgon 19 september

Publicerad 2020-09-19 08:29:06 i Allmänt,

Gick upp halvåtta, duschade, har nu ätit frukost, ser på TV 4 NYHETSMORGON. 
Vi har pratat med Emelie som befinner sig i karantän på ett hotell i Singapore. 
Har inte så många planer för dagen eftersom jag har beredskap.
  • Träna 🏋️‍♀️
  • Handla matsäck inför vandringen 
  • Städa 🧹 
  • Måste läsa alla mina ICA-kuriren 
  • Se minst ett avsnitt av bron
Efter att ha sett så många avsnitt av Bron så förstår jag hur mycket starka och våldsamma scener kan påverka en. Jag sover oroligt och drömmer mardrömmar. Och ändå vill jag se den klart. Märkligt. 


Fredagskväll

Publicerad 2020-09-18 22:06:32 i Allmänt,

En lugn dag på jobbet. Lyckades övertala kroppen att träna 🏋️‍♀️ när jag kom hem. 
Maten blev klar precis när Tomas kom hem efter att ha passat Belle. 
Erika kom strax efteråt, vi såg en gammal film som byggde på en verklig historia. Den var ganska bra men jag har redan glömt vad den hette. 
Ser på Bron, tycker att den är hemsk men den är så bra. 
Har beredskap i morgon men hoppas att det blir lugnt. 

Fredag

Publicerad 2020-09-18 06:33:23 i Allmänt,

Skönt att det är fredag men jag är inte ledig i helgen. Jag har beredskap i morgon lördag. 
Reggar just nu min mat i Lifesum. Tror inte att den gillade min frukost. Rent kalorimässigt ok men att Bärry inte håller måttet. 
Det är ganska intressant att se hur många kalorier vissa saker innehåller. Kanske köper jag betalversionen av Lifesum för den ger mer info. 
Planer för idag?
Träna efter jobbet 
Laga mat. 
Vi får se hur det blir. 
(null)

(null)


Ser på bron

Publicerad 2020-09-17 21:28:51 i Allmänt,

Gick hem tidigare från jobbet. Sprang en runda i det fina vädret. 30 armhävningar när jag kom hem. Tog sedan bilen till Oscar och Johanna. Tomas var redan där, vi gick med Belle till lekplatsen. Soligt men lite kallt. 
Åkte hem vid sjutiden, handlade på Willys på vägen hem. Lagade mat. Gjorde en äppelpaj till jobbet. Och nu ser jag på Bron. 
Hoppas att jag slipper mardrömmar i natt. 
(null)

Tidig morgon

Publicerad 2020-09-17 06:30:40 i Allmänt,

Svårt att vakna idag. Drömde mardrömmar, tror att det är så att jag inte kan se så hemska serier som Bron. Tänker ändå se den klar. Men det var roligare att se den tillsammans med Emelie. Det blev lite mindre hemskt. I går satt jag själv och såg den. Tomas hade lagt sig. 
En ny dag ligger framför mig. Vi får se hur den blir. 
Planerna för kvällen är att springa och sen åka upp till Oscar och Johanna. 
(null)

Så tomt här hemma nu.

Publicerad 2020-09-16 21:11:15 i Allmänt,

Emelie åkte igår, först till Göteborg och idag vidare mot Singapore. 
För att skingra tankarna igår så åkte jag till Skrylle och sprang 5 km. Vi körde ett kortare träningspass efter löpningen. 
Hemma igen såg jag ett avsnitt av Bron. 
Idag då? Efter jobbet cyklade jag hem, förberedde maten och körde ett styrketräningspass. Det var tungt idag. 
Lagade mat, tofu, ugnsstekt potatis, 
Ser på Bron sista säsongen, första avsnittet. 
Har blivit så konstigt bara. 
(null)

Klumpen i bröstet

Publicerad 2020-09-15 07:31:54 i Allmänt,

Nu är den där, klumpen i bröstet. Ångestkänslorna som ger kramp i hela kroppen känns det som. De har funnits i bakgrunden de senaste dagarna eftersom vi har närmat oss avresedatum med stormsteg. 
Men det normala är ju att barnen har ett eget liv och är lyckliga. Det är alltid avresedagen som är den värsta. Jag är så glad att Emelie får chansen att bo i Singapore, får resa och se många nya länder. Vi kommer så sakteligen tillbaka till vardagen. Men nu just idag är det hemskt. Jeanette bor långt i väg i Nairobi. Deras familj verkar ändå ha hittat en tillvaro som fungerar just nu efter att ha haft det ganska turbulent. 
Nej nu ska jag rycka upp mig och fixa lite saker innan jag åker till Emelie. 
(null)


Måndag 14september

Publicerad 2020-09-14 18:02:19 i Allmänt,

(null)

Ingen träning idag. Men igår tränade jag till sist. Körde mitt styrketräningspass här hemma. Cyklade sedan till Oscar och Johanna. Stannade inte så länge. 
Tomas och Emelie handlade på vägen hem. 
Vi åt tacorester  såg ett avsnitt av Bron. Jag lagade nyttig och grymt god äppelpaj. Till den hade vi vaniljkvarg. Erika tittade in. Vi såg "LyckoPer". 2tim och 47 minuter. Det blev en sen kväll. Jag kunde inte somna sen. Tror att klockan hann bli ett innan jag till sist somnade. Men jag slapp jobba mera. 
Tillbaka till idag då. Sommaren har kommit tillbaka. Det ska bli fint i morgon också. 
Efter jobbet åkte vi till Oscar och Johanna. Tomas och Emelie tränade på gymmet, jag gick en runda med Belle. 
Vi blev bjudna på god mat innan vi begav oss hemåt. 
Här hemma har jag sett ett avsnitt av Bron. Är ledig i morgon. Emelie åker då, först till Göteborg sen vidare till Singapore. 
Det har varit en ynnest att ha henne hemma så länge och så tomt det blir. 




Söndag eftermiddag

Publicerad 2020-09-13 13:22:42 i Allmänt,

Väcktes i morse av beredskapstelefonen. Vi jobbade fram till halv tolv någon gång. 
Vi fick ett pass igår kväll också, precis när jag skulle börja laga mat. Kom hem strax innan elva på kvällen. Roligt att det har blivit så mycket. Man blir annars lite ringrostig när man inte har placering dagtid där. 
Har sedan suttit med uppdrag för bostadsrättsföreningen. Det är ändå en hel del jobb. 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Borde träna få se om kroppen kan tvingas till det. 
(null)

Lite långtråkigt....

Publicerad 2020-09-12 16:15:49 i Allmänt,

Har ju beredskap hela helgen. Vi jobbade en kort stund inatt mellan midnatt och två ungefär. Efter det har det varit lugnt. 
Emma sov över, vi började morgonen med att se Bron. Sen blev det Nova där jag shoppade hygienartiklar, te och vitaminer på Apoteket. 
Anette hämtade Emma på Nova. Jag och Emelie åkte hem. Följde sedan med henne ner till stationen där hon tog tåget till Malmö för att träffa kompisar. Och jag...cyklade hem, körde mitt styrketräningspass. Sitter nu nyduschad i soffan och bevakar telefonen. Ska jag bli inringd eller inte? 
Tomas hjälper Oscar. Vet inte när han kommer hem. Kanske borde jag dammsuga, eller rättare sagt, jag måste. Det behövs verkligen. 
Så det är bara att rycka upp sig från soffan och sätta i gång. 
(null)

Fredagskväll

Publicerad 2020-09-11 19:08:52 i Allmänt,

Har beredskap hela helgen. Fick jobba över ung 1 timme. Först lite fixande med gästlägenheten. Har sen roat mig med att stoppa i mig en massa onyttigheter. Var så hungrig när jag kom hem. 
Orkar inte träna.....har sett ett avsnitt av Morden i Sandhamn. Emelie och Johanna har tränat på gymmet. Emma och Tomas passade Belle. 
De kommer hit sen och lagar mat. 
Hoppas på en lugn natt. 
(null)



11 september

Publicerad 2020-09-11 06:33:40 i Allmänt,

Fredag, jobbedag, Oscars födelsedag. För 33 år sedan kom han till världen. Tiden går fort. 
Tänkte först skriva lite om gårdagen, körde mitt styrketräningsprogram på morgonen, gick sedan ner till stan där jag träffade Emelie, Erika, Oscar och Belle på Espressohouse. 
Medan Oscar gick runt på stan med en sovande Belle så fick vi andra tre massage. 
Det är alltid så skönt att ligga helt avslappnad och känna att någon masserar ens kropp. 
Vi åkte med Oscar hem, passade Belle medan han tränade. Körde sedan Julia till basketen i Lomma. 
Handlade på Lidl på vägen hem. Emelie fixade tomatsoppa medan jag gjorde nyttig äppelpaj. 
Erika kom och åt med oss. Vi tittade på en film. Jag och Emelie följde sedan med Erika hem. 
Ja det var den dagen. Ny dag idag. Ska jobba sen inga flera planer. 
(null)

(null)

(null)


9 september

Publicerad 2020-09-09 19:20:22 i Allmänt,

(null)

För att börja med igår. Det var Tomas födelsedag .  Körde mitt styrketräningsprogram på morgonen medan Emelie jobbade. Sedan åkte vi upp till Oscar och Johanna. Vi passade den söta Belle medan päronet åkte till frisören. Emelie fixade omelett till oss. Jag körde och gjorde lite ärenden, hämtade Tomas. Han och Emelie tränade. Vi åt sushi på kvällen hos Oscar och Johanna. 
Tomas fick sina presenter när vi kom hem. 
Så blev det ett avsnitt av Bron. 
Idag då. Pallade inte att träna. Fixade istället lite här hemma innan jag och Emelie gick ner till stan. Gick lite i affärer, åt lunch, jag handlade en " anslagstavla" på Granit. Köpte en bok om programmering också. På enkel nivå. 
Jag cyklade till Oscar och Johanna medan Emelie skulle på ett jobbmöte. 
Gick en lång runda med den söta Belle i regnet. Hon sov i mer än en timme. 
Tomas hämtade mig. Gjorde enkel mat och njuter av ett glas rött vin 🍷. 
Inget avsnitt av Bron heller eftersom Emelie sover hos Oscar och Johanna. 


Måndag 7 september

Publicerad 2020-09-07 20:34:49 i Allmänt,

Gick upp vid halv åtta. Efter att ha fixat disk och ätit frukost så körde jag mitt styrketräningsprogram. 
Fixade en del härhemma. Sen åkte jag och Emelie till Oscar och Johanna. Träffade en något mindre glad Belle. Cyklade ner till stan för en AW med gamla arbetskamrater. Vi träffades på VED. Det var trevligt. 
Var hemma strax efter åtta. Nu ska vi se ett avsnitt av Bron😊. 

Söndagskväll

Publicerad 2020-09-06 21:22:31 i Allmänt,

Vi hade tänkt åka till Skrylle och springa idag men....Emma ringde och sa att hon hade tråkigt. ...så vi ändrade planerna och hämtade henne körde till Järavallen där vi joggade runt gula rundan. Jag sprang/gick/joggade med Emma. Sen åkte vi ner till Barsebäckshamn, där jag och Tomas badade i havet. Sen åt vi lunch på Lucys i Löddeköpinge. Rätt trevligt ställe. 
Vi körde sen till Oscar och Johanna, lämnade av Tomas och Emma där. Emelie och jag gick hem. Klockan gick fort och vi hade lovat att laga mat till Niclas och Julia så vi fick brått men Emelie fixade det. 
Resten av kvällen har vi tillbringat med att se Bron. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sur kärring 😡

Publicerad 2020-09-05 11:56:21 i Allmänt,

(null)
Plötsligt händer det. När händer det mig? Tror inte att det blir idag. 
(null)
Det hände inte idag heller. 
Ibland är jag en sur trist kärring. Vet inte varför. Är det hormonerna som spökar? Vet bara att jag är sur 😡 på allt. Är allmänt tråkig. Retar upp mig på allt. Är jag bitter? Borde inte vara det. Det mesta av mitt liv är bra. Har mycket att glädjas över. 
Om jag inte tränar mår jag dåligt. Men nu när jag knappt kan springa så känns det som om jag aldrig tränar riktigt. Jag saknar verkligen att kunna springa. Det jag gör nu kallar jag inte för att springa. Jag plågar min kropp runt i 5 km i joggingfart. Kommer det att vara så här resten av mitt liv? Måste hitta en ersättningsträning. Men vad? Jag gillar inte att cykla. Att gå tar lång tid. Styrketräning känns ganska ok men det ger ingen direkt kondition. Kanske är det bristen på träning som gör mig så ojämn i humöret. 
Ingen träning idag. Mesta tiden har gått åt till att förbereda för kvällen. 17:30 kommer gästerna. 
Vi skulle ha varit hos Oscar och Johanna och firat där. Oscar är sjuk så nu är vi här istället. 



Ätit onyttigt och inte tränat

Publicerad 2020-09-04 22:29:23 i Allmänt,

Fredagskväll. Inte tränat men satt i mig chips och druckit vin. Förberett smörgåstårtan till i morgon. Emelie lagade mat till oss. 
Sett 3 avsnitt av Bron jag fick se om avsnitt 9 med Emelie. Riktigt trött nu. Mycket att göra i morgon bitti. Gästerna kommer dock inte förrän 17:30. Förhoppningsvis hinner vi träna 🏋️‍♀️ lite också.  (null)

Fattar inte varför jag springer överhuvudtaget.

Publicerad 2020-09-03 22:02:19 i Allmänt,

Idag efter jobbet gav jag mig ut på en kortare löprunda. Det var en av de jobbigaste rundorna någonsin. Mina ben värkte, det kändes som jag hade riktig kramp i dem speciellt när det gick lite uppför. 
Det gjorde också ont i tår på höger fot. Sockan var alldeles blodig efteråt. 
Cyklade sen till Oscar och Johanna, passade den söta Belle medan föräldrarna tränade. Emelie lagade tacos till oss, vegetariskt förstås. Väldigt fint upplagt och mycket gott. 
Nu är jag trött, sängen väntar. 💤💤💤💤💤
(null)



Onsdagskväll i TV-soffan

Publicerad 2020-09-02 21:49:05 i Allmänt,

Ser på Bron, har fastnat nu för den serien. 
Den är egentligen lite för hemsk för mig. 
Körde styrketräning när jag kom hem från jobbet. Cyklade ner till Malmborgs och handlade en del av de ingredienser jag behöver till lördagens smörgåstårta. 
Lagade mat när jag kom hem, druckit kaffe, ser nu på ytterligare ett avsnitt av Bron. 
Måste lägga mig lite tidigare idag......
(null)

2 september

Publicerad 2020-09-02 06:35:47 i Allmänt,

Klockan är snart halv sju. Det ser ut att bli en fin dag. Hann inte skriva igår. 
Gick hem från jobbet vid halvfyratiden. Skyndade mig att köra mitt styrketräningspass innan vi åkte till Skrylle. Vi sprang 5 km Tomas och jag. De andra sprang Skåneleden. 
När vi kom hem höll Emelie och Jenny på att laga mat. Jättegott var det. Efter att vi ätit och Jenny åkt hem såg vi två (!)  avsnitt av bron så klockan hann bli halv tolv innan vi kom i sängen. 
Jag vaknade tio över fyra i morse, kunde inte somna om. Låg nog i någon slags dvala och försökte tänka att även om jag inte kan sova så vilar jag. Lätt att drabbas av panik när man inte sover fler timmar än så. 
Ny dag, nya möjligheter och det är redan september.  (null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela