Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Onsdagskväll 31 mars

Publicerad 2021-03-31 21:15:32 i Allmänt,

Ser på Aktuellt, handlar naturligtvis om Corona. 
Vad har jag gjort idag då? Joggade delar av Akademilen. Följde med Oscar och Belle ner till stan för att lämna in deras självtester för Covid. 
Sen åkte vi ut till Nova för att handla på Systemet. Det var kö ända ut men det gick ganska snabbt. 
Passade sedan Belle härhemma, hon sov mer än två timmar, jag väckte henne vid två. 
Vi var ute och lekte en stund, Belle var idel solsken. Cyklade upp med henne vid fyratiden. När Tomas kommit cyklade jag hem. Dammade av racern och gav mig ut på en kort cykeltur. Cyklade uppför Räftenbacken, blev så trött.  Får försöka cykla lite mer. 
Idag åt jag upp resten av godiset😋. 
(null)


Kan inte sova.....

Publicerad 2021-03-31 04:35:52 i Allmänt,

Trodde väl aldrig att detta skulle drabba mig, att inte kunna sova på morgonen. Vaknar på natten ibland också. Tänkte att vi ska försöka träffas på påskafton. Hade tänkt lax i ugn, men nu har jag tänkt om. Tror att det blir smörgåstårta. Det är mycket jobb dagen innan men det enda man sen har kvar är garneringen festdagen. Tänker en fräsch sallad till. Mindre saker att plocka bort. Mindre att diska. Nu har jag tagit bort ett stressmoment.  Vi hade långfredagen som en eventuell vandringsdag. Men ska säga att jag inte kan, får städa och fixa härhemma istället.
Och vad står på agendan idag då? Ska försöka ut och springa, sen ska jag passa Belle. Måste till Systembolaget också. Måste, måste, måste.......
(null)



En halv påse bilar...

Publicerad 2021-03-30 21:52:22 i Allmänt,

Har snart satt i mig en halv påse bilar, kanske blir det en hel. Få se....Min träning är en katastrof. Gick med Anki Ulastigen + lite av Romundspåret. Är helt slut. Ska snart lägga mig💤💤💤💤💤
(null)
Skryllesjön 

Redan tisdag och påskveckan 🐥

Publicerad 2021-03-30 12:44:50 i Allmänt,

Det har varit några intensiva dagar där inget blev som planerat. I söndags passade vi Belle, på dagen var det tänkt, men med en sjuk far och arbetande mor så blev det att hon fick sova över och de hämtade henne på måndag morgon. Vi bytte ju till sommartid  i söndags och den lilla damen hade svårt att somna på kvällen. Att hon dessutom klockan tre på natten uppträdde som en propeller i sängen i en timme gjorde det svårt att sova. Dock var det ett tungt sovande barn på måndag morgon när vi skulle väcka henne. 
Hade ju beredskap igår och först fick vi jobba över till halv åtta. Det skulle inte räcka med det, halv elva åkte vi in igen och jobbade till strax efter midnatt. 
Vaknade med huvudvärk 🤕, vi hade bestämt att jag skulle hämta mina glasögon på Specsavers och sen cykla upp till Oscar och Belle. Men den sjuka fadern ville gärna ha hjälp innan. Så jag duschade och cyklade upp till Mätaregränden. Oscar bakade scones till oss och jag fick äntligen lite kaffe. 
Han körde mig ner till stan, jag hämtade mina glasögon och Belle sprang glad runt på Mårtenstorget. 
Han släppte av oss på Margaretavägen, vi stannade ute i det fina vädret en stund. Barnet är nu matat och sover gott. Få se om vi hinner ut en stund till. Planen är att hinna ut till Skrylle ikväll, få se om det går. Huset är i en röra men det får väl åtgärdas sen. 
(null)



38000 steg

Publicerad 2021-03-27 23:35:24 i Allmänt,

Dagen har gått i vandringens tecken. Först Fulltofta och Magnhilds runda med Karolina och Dervla. En jättefin vandring. Vi hade tur med vädret. Det regnade lite. Men solen tittade fram en liten stund. 
Var hemma en liten stund, lagade mat till oss. Månskensvandring sen med Anki och Magnus och ikväll var månen framme mesta delen av tiden. Vi fikade på Billebjer med en del av Skåne framför oss. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredagskväll😊

Publicerad 2021-03-26 21:25:09 i Allmänt,

Var så trött efter jobbet idag. Hade flera paket att hämta ut. Cyklade först ner till Malmborgs där jag hämtade ut två paket. En bok till Belle och en linnepläd  till Tomas ( julgåva från jobbet, man kunde gå in och välja på nätet). 
Cyklade hem med paketen och cyklade sedan upp till Fäladens pizzeria åt en pizza och drack en öl tillsammans med Tomas. 
Hämtade ut ännu ett paket på Instabox på Ica. Handlade matsäck till morgondagens vandring. 
Sett en fransk film, pratat med en av mina bröder. Förberett kläder och matsäck till i morgon. 
(null)
(null)




Fredagsmorgon

Publicerad 2021-03-26 06:33:19 i Allmänt,

Körde mitt korta pass, har klarat det varje morgon den här veckan💪. Har dock inte tränat på kvällarna förutom måndag och tisdag. Så en helt ok träningsvecka. Orkar inte så mycket när jag jobbar. 
Fick min medicinboll igår. Budbee hade lämnat av den utanför dörren när jag kom hem från jobbet igår. 10 kg var kanske i mesta laget. Men var rädd för att den skulle vara för lätt.
Snart väntar jobbet....
(null)

Fredag i morgon

Publicerad 2021-03-25 22:48:08 i Allmänt,

Körde mitt pass i morse. Segt var det... 
hade beredskap idag och vi fick jobba ikväll. Hann åka hem och äta innan jag åkte tillbaka till jobbet. Vi jobbade till tjugo över nio. 
Har ätit lite, sett lite på TV sen jag kom hem. 
En helt vanlig dag. Nu hoppas jag bara på att vi får sova inatt. 
(null)

Onsdag 24 mars

Publicerad 2021-03-24 21:52:39 i Allmänt,

Tränade mitt korta pass på morgonen. Det är segt när man ska göra det men det känns bra att ha gjort det. Fast det bara tar drygt 10 minuter. 
Efter jobbet cyklade jag upp till Mätaregränden. Tomas kom sen så vi gick ut med Belle som var sprudlande glad trots att hon verkade trött när vi kom. 
Vi cyklade hem, handlade på Ica Fäladstorget. Jag handlade några vegetariska biffar, färska, från Hälsans kök. Så äckliga 🤢. Hatar när maten jag lagar blir så dålig som den blev idag. Sett på nyheterna, kommer knappt ihåg vad de sa. Massor om Covid och vaccinexporter. Är så trött på Covid nu. 
Sen hade vi ett kort zoommöte som blev ett Messengermöte, jag, Dervla och Karolina. Vi ska försöka starta en bokcirkel. Hade ett bokförslag Patient 67 av Dennis LeHane. Om 6 veckor ska vi diskutera boken. 
Dagen blir längre och längre. Natten mellan lördag och söndag ställer vi om till sommartid. 
(null)

(null)


Tisdag 23 mars

Publicerad 2021-03-23 21:33:33 i Allmänt,

Började morgonen med kort styrkepass. Helt ok på jobbet. Efter jobbet blev det Skrylle och backträning med Anki och Magnus. 
Riktigt bra träning. Vad har jag gjort sen då?
Duschat, ätit lite, ser på Aktuellt. Ska snart sova.  (null)

Så trött💤💤💤😴

Publicerad 2021-03-22 22:02:26 i Allmänt,

För att börja med gårdagen. Gick och lade mig strax efter tio. Halv tolv ringer telefonen, jobb mellan midnatt och ung halv fyra. Försökte sova lite längre, gick upp vid halv niotiden. Tvingade mig själv att utföra mitt träningspass ( är bara drygt 10 minuter)
Var på jobbet vid 10-tiden. 
Slutade kl fyra. Hade planerat att springa och gjorde det!  Springa är att ta i. Tog ett varv på Sankt Hans backar på Extremebanan. 
Åkte sedan till Mätaregränden där jag träffade Belle en stund. 
Handlade på Willys på vägen hem, lagade mat till Tomas som jobbade sent. Det blev en måltid bestående av saker som höll på att bli för gamla i kylen. Grönsallad och rödbetssallad med fetaost, créme fraiche sås och några vegetariska biffar från hälsans kök som var mycket goda. 
Nu ska jag sova 🛌 💤💤
(null)

Söndagskväll och slut på ledigheten

Publicerad 2021-03-21 21:42:31 i Allmänt,

Idag har det inte blivit mycket gjort. Hade inga planer eftersom jag har beredskap fram till i morgon bitti. Oscar hörde av sig och frågade om vi ville passa Belle och det ville vi förstås även om det fanns en risk att jag skulle få åka in och jobba. Erika dök upp en liten stund, vi pratade med Emelie i Singapore. Efter att Belle sovit middag så gick vi upp till Mätaregränden, Tomas cyklade på min cykel ( om jag skulle bli inringd). Oscar bjöd på mat, efterrätt blev det också. 
Vi gick sen tillbaka hem, jag gick, Tomas snigelcyklade bredvid( han har ont i sina knän)
Sen har vi softat i soffan. Tittat kort på Aktuellt. Beställt en bok till Belle på Ad Libris. 
Sugen på att beställa en medicinboll, har lagt den i varukorgen men inte skickat efter den. Har inte varit på gymmet på flera månader. 
Borde avsluta abonnemanget. 
Funderar mycket på när jag ska gå i pension. Hade tänkt sista mars nästa år. Men nu vet jag inte, det blir kanske tidigare. 
Planer för veckan? Måste träna, nu har det varit två veckor av mycket dålig träning. Förvisso har jag inte varit helt frisk, men nu måste det till nya tag. 🏋️‍♀️   
(null)


Firat svärmor

Publicerad 2021-03-20 20:09:40 i Allmänt,

Vaknade som vanligt tidigt. Dammsög, bäddade sängen, fixade salladen som vi skulle ha med oss till Erika. 
Vi åkte och hämtade tårta på Ramklints, köpte baguetter på Coop, blommor på torget. 
Tomas lämnade av mig hos Erika och Lennart, han åkte sen för att passa Belle medan föräldrarna tränade. 
Hjälpte till med pajer, skalade räkor. 
Kl 13 kom gästerna. 
Det blev en trevlig eftermiddag. Vi kom hem strax efter sex. 
Har lyssnat färdigt på min ljudbok: Diamantrosen av Lucinda Riley. Det är som att skiljas från en vän när boken tar slut. 
Vet inte om jag ska lyssna på patient 67 av Dennis LeHane. Har läst den tidigare och förstod den inte. Mitt förslag till Dervla, Karolina och Kristiina var att vi skulle bilda en bokcirkel. Skulle vilja att någon annan läste boken och att vi kunde diskutera den. 
Vi ska ha första träffen på Zoom på onsdag. 
Ser på en halvdålig film. Har beredskap i morgon. Känns lite konstigt eftersom jag jobbar så sällan. 
(null)

Hostigt värre....

Publicerad 2021-03-19 18:17:16 i Allmänt,

Har fått en envis hosta. Men är säker på att det inte är Covid-19 eftersom både Tomas och  Jeanette som var förkylda förra veckan testade negativt för Covid. Men det är ganska jobbigt. Har lite förhöjd temperatur. Jag har dessutom fått båda vaccinationerna. 
Vi började morgonen med att gratta Erika som fyller 85 idag. Vi hade med tårta och blommor. 
Vi satt alla på behörigt avstånd så jag tror inte att det fanns någon smittrisk. De har dessutom fått sin första vaccination. 
Sen åkte vi ut till Skrylle och testade våra orienteringskunskaper. Det gick väl så där...
Åkte till Flyinge där vi köpte penséer. 
Efter att ha suttit i solen på balkongen en stund cyklade vi ner till stan för att besöka Alice och Katten men det var fullbokat där. 
Gick en runda på stan men jag frös så mycket så jag cyklade hem innan Tomas. Jag hade inga vantar. Har sedan suttit i soffan och hostat och druckit te med honung och citron 🍋 och lyssnat på min ljudbok. Tomas har åkt och tränat. Vi får väl laga lite mat när han kommer hem. 
(null)





Fortfarande inte bra...

Publicerad 2021-03-18 21:56:33 i Allmänt,

Känner mig fortfarande inte bra. Vaknade som vanligt tidigt. Trots att jag varit ute på kvällen med Karolina och Kristiina på Hjulet. Åt torskrygg, riktigt gott. Det blev 3 öl 🍺. 
Kände inte av något när jag vaknade i morse. Det blir lätt så när man sitter och pratar. 
Trots att jag inte är helt bra bestämde jag mig för att träna på Sankt Hans backar med Anki. 
I morgon får jag väl veta om det var ett klokt beslut, kanske är jag sämre, kanske är jag bättre. 
Cyklade upp till Belle och Oscar en stund. Jag och Belle var i trädgården och hon tyckte att det var roligt att upptäcka den. 
Cyklade hem. Hade möten med idrottsföreningen på Teams. 
Ska lägga mig och sova och hoppas på en natt med god sömn. 
(null)


Sitter i solen på Stortorget

Publicerad 2021-03-17 11:53:56 i Allmänt,

Trodde att jag skulle springa en runda på förmiddagen. Men jag kände mig inte helt bra. En vag sjukdomskänsla. Så jag strök tvätten istället innan jag begav mig ner på stan. 
Köpte en påskklänning till Belle. Hade bestämt mig för att köpa en bra kikare och hade tittat ut en kikare på Mattssons. 
Den var dyr men tänkte att jag är värd den och så länge jag ändå jobbar så har jag råd med den. 
Sitter här i solen på Stortorget, attackeras av tiggare hela tiden. 
Köpte rågbrödsbulle och kaffe på Espressohouse, bullen var rätt äcklig. Sitter nog kvar här en stund och njuter av solen. 
(null)

Fin vandring

Publicerad 2021-03-16 21:40:45 i Allmänt,

Gick tillsammans med Anki Vandring 10 från boken Evighetsträd. Det var en trevlig vandring och man hade velat uppleva den när träden slagit ut. Dock ville inte solen titta fram förrän slutet på vandringen. 
Kom hem vid fyratiden, duschade, åkte upp till Mätaregränden, när Tomas kom gick vi ut med Belle. Oscar och Johanna bjöd på mat. Grillad lax med grillade grönsaksspett. Mycket gott. 
Har fixat lite här hemma. Ska snart sova💤💤
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tidig tisdagsmorgon

Publicerad 2021-03-16 07:26:45 i Allmänt,

Sovit dåligt, har vaknat flera gånger. Vaknade sedan när Tomas gick upp och har försökt somna om. Känner mig lite sjuk också, bara en vag sjukdomskänsla 
Ska ändå vandra med Anki idag. Måste ta bättre vara på livet. Inte låta gnälliga tankar ta över. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det är så många tankar som far runt i huvudet. Är så kluven när det gäller jobbet. Mer och mer blir man "utanför" bl.a för att jag jobbar halvtid. Att snart finns det inga "gamlingar" kvar. Det är mina tankar och min känsla. Jag gillar mina arbetskamrater, de unga som börjat hos oss är trevliga. Men...faktum kvarstår jag är typ 30-40 år äldre. Nej nu ska jag ta mig an den här dagen. Det är ju vad jag gör den till, om den blir bra eller dålig. 
(null)

Måndagskväll

Publicerad 2021-03-15 20:53:47 i Allmänt,

Cyklade ner till stan för att prova ut nya glasögon. Min syn hade förändrats en hel del på de här åren, senaste besök 2017. 
Det är så svårt att bestämma vilka bågar man ska ha. Dyrt blir det förstås. Så "får" man solglasögon i samma styrka så då tar man det förstås. 
Fixade mitt ärende på banken också, fick vänta minst en halvtimme i kö. 
Köpte ett nytt kuddfodral på Indiska för att ha utanpå vår "vinterkudde". 
(null)

Cyklade hem, åt en banan och cyklade och hämtade bilen på verkstan, så mycket billigare än Toyotas förslag. 
Vi körde ut till Elon och beställde en induktionshäll. Vi kunde ha den större varianten. De kommer och installerar den den 12 april. Blev glad efter att ha kontrollerat att det bara är en kastrull som inte kommer att fungera. Fick lära mig att man kollar med en magnet. 
Sedan åkte vi upp till Oscar och Johanna. Vi passade den söta Belle. Hon var söt och glad mesta tiden. 
Började känna mig kass, lite sjukdomskänsla. Ont i magen. Så vi åkte hem. Med stor möda handlade vi på Willys på vägen hem. 
Efter en Alvedon och Ipren och mat i magen känns det bättre. 
Och jag har betalat in min restskatt. 
(null)


Vilken morgon!

Publicerad 2021-03-15 09:31:19 i Allmänt,

Lämnade av Jeanette vid tåget 07:15. 
Alltid tufft när ens barn reser iväg. 
Hon kommer hem i maj igen. Sedan åkte jag och lämnade bilen på verkstad ute på Gunnesbo. Cyklade hem och hamnade som vanligt ända nere vid Kung Oscars bro. Man får väl se det som bonus. Jag fick lite extra motion. Vet inte hur det blir med motion idag. 
Nu närmast ska jag cykla ner till Specsavers. 
Det regnar ☔️. Sedan måste jag väl ut och hämta bilen. Jag blir trött....
Ska försöka beta av lite andra tråkiga 
"måsten" också så dagen blir fullständigt tråkig. 
Tror jag ska fördjupa mig i Buddismen. Buddha säger ju att livet är ett enda långt lidande. Är det verkligen så? Tycker det är bättre att tänka att det kanske inte finns ett bara lyckligt liv men det kan bestå av många lyckliga stunder. Och till stor del är det jag själv som bestämmer, bli herre över sina tankar. Låter lätt,  är så svårt. 
Nej nog om livet tror jag ska börja med att betala in min restskatt på 12700kr. Nu när dagen på något sätt ändå är lite "förstörd". 
Har också, tror jag, bestämt ett datum då jag går i pension. Sista mars nästa år. Ett år kvar att jobba.. eller borde jag sluta tidigare?
(null)

Söndagskväll

Publicerad 2021-03-14 21:21:05 i Allmänt,

Helgen slut, började dagen med en promenad upp till Mätaregränden. Vi passade den söta Belle medan föräldrarna tränade. 
Handlade på vägen hem. Chillade lite här hemma innan vi gick en kortare runda för att hämta Rubens airboard i Lennart och Erikas garage. Lagade vegetarisk lasagne, Oscar och Johanna och lilla Belle gjorde oss sällskap. 
Känns bra att jag är ledig i morgon och resten av veckan. 
(null)

Lördagskväll

Publicerad 2021-03-13 22:51:55 i Allmänt,

En lång dag. Vi började dagen med att åka ut till Erikshjälpen. Fyndade ett par skor, lite leksaker till Belle och lite annat smått.  
Fyndade ett par skor. 
(null)
På agendan sedan stod att träffa Niclas och hans nya flickvän Camilla. Vi gick en runda nerom stadsparken sedan åt vi god sallad på Café d’ITALIA. Riktigt trevligt ställe. 
(null)

Efter att ha handlat på Willys blev det chill i soffan ett tag. Lagade Fuskfisksoppa ’à la Kelda. Träffade sedan Lennart och Erika och firade Erika lite. Hon fyller 85 på fredag. 
Tittade lite på Melodifestivalen. Tusse vann. 
Nu ska vi sova💤💤💤💤

Fredag - tidig morgon.

Publicerad 2021-03-12 06:35:06 i Allmänt,

Hann inte skriva igår. Och vad gjorde jag? Tränade ett kort pass på morgonen i alla fall. Vet inte om det är lönt men de säger ju att den träning som blir av är bra....
Efter jobbet hade jag tänkt soringa men det var så trist väder, några grader varmt och regn och blåst. Så jag avverkade en del "måsten" som blivit liggande. Övervägde om jag skulle handla, kylen är ganska tom. Men jag orkade inte. 
Veckans sista arbetsdag och en ledig vecka väntar. Men en maffig dag på MR väntar, bara att se dagen an. Har i alla fall 🏋️‍♀️. Och mannen i mitt liv ligger helt utslagen, ont i halsen och kroppen. 
(null)

Onsdag

Publicerad 2021-03-10 20:45:02 i Allmänt,

Ingen träning alls idag. För att börja med igår. Gick och lade mig kvart över åtta. Jag var så trött. Och vad händer kvart i nio? Telefonen ringer-jobb. Nu blev det inte så länge. Vi gick hem strax innan tolv. Försökte sova lite längre i morse, men det gick inte. 
Ganska mycket att göra på jobbet. 
Cyklade upp till Mätaregränden, vi var ute med Belle en stund. Hemma igen vid halv sju. Enkel mat bestående av vegetarisk ärtsoppa, köpt, och knäckebröd med ost. 
Men är så trött nu. Klockan är kvart i nio. Tror jag ska lägga mig.....
(null)

Tisdagskväll och beredskap

Publicerad 2021-03-09 20:10:35 i Allmänt,

Dagen i korthet, kort styrkepass på morgonen. 
Ganska bra dag på jobbet. Cyklade upp till Mätaregränden, Tomas och jag gick ut med Belle en stund. 
Cyklade hem, tittade på lite nyheter, men är sååå trött. Klockan är bara strax efter åtta men jag ska nog lägga mig. 💤💤💤💤
(null)

Måndagskväll

Publicerad 2021-03-08 21:16:20 i Allmänt,

Internationella kvinnodagen och min namnsdag. Ganska trött nu, vaknade innan klockan ringde. Körde mitt korta styrketräningspass. Helt ok dag på jobbet. 
Efter jobbet tog jag mig ut och sprang eller rättare sagt joggade/ gick Sankt Hans Extremebanan. Det var lerigt och halt. 
Åkte sedan till Fäladstorget och hämtade ett paket till Jeanette. Passade på att träffa Belle. 
Sen jag kom hem har jag mest sett på tv. Rapport, husdrömmar och nu intervjun med Harry och Megan. 
Lite om igår, vi hämtade Jeanette på Sturup strax efter elva. Vi passade på att gå en promenad innan vi åkte till Oscar och Johanna. 
Tomas körde sedan Jeanette till Malmö på kvällen. Hon ska passa på att studera nu i veckan. På fredag kommer hon hit. Och stannar till måndag morgon. 
(null)




Söndagsmorgon

Publicerad 2021-03-07 07:51:42 i Allmänt,

Vaknade strax innan sju. Sitter och ser något relationsprogram, " Tillsammans med Strömstedts har aldrig sett det tidigare. Ändå lite intressant. 
För att berätta om gårdagen. Oscar ringde och frågade om vi ville passa Belle. Det vill vi förstås alltid. Kruxet igår vara att vi skulle träffa Niclas och barnen. Julia och Emma skulle få sin tredje TBE- vaccination. 
Så vi gick ner med Belle i vagnen. På Stortorget träffade vi Karro och Sanna. 
Tomas, Belle och Niclas umgicks med Karro medan jag, Julia och Emma stod länge i vaccinationskön. 
Fikade på Espressohouse med Emma. Julia åkte hem med Niclas. 
Vi gick tillbaka till Margaretavägen. Belle skulle sen med föräldrarna till Sjöbo. 
Emma följde med oss till Skrylle, där vi tränade orientering. Det hann bli nästan helt mörkt innan vi var tillbaka vid Skryllegården. Men jag tror att jag ändå har mer hum om det nu. 
Utfodrade Emma på MacDonald’s, enligt hennes önskemål. 
Vi lagade till vegetariskt pytt när vi kom hem. Slöade sedan framför TV:n. Niclas hämtade sedan Emma. 
Inga planer för dagen mer än att vi ska hämta Jeanette på Sturup. 
(null)

(null)

Veckan slut

Publicerad 2021-03-05 21:36:04 i Allmänt,

Orienterade med Anki i Skrylle. Vi hade så fint väder. Men trots att solen sken så var det ordentligt kallt inne i skogen. Åt lunch på Skryllerestaurangen efteråt. Jag tog en räkmacka de åt ordentlig lunch. 
Hämtade Tomas, vi åkte först ut till Nova. Handlade vin på systemet, handlade mat på Coop. 
Sen har det blivit soffan, förutom att jag lagade mat till oss. 
Lyssnar på min ljudbok. 
(null)

(null)

Fredagsmorgon och ledig dag

Publicerad 2021-03-05 08:01:55 i Allmänt,

Ser på TV 4 Nyhetsmorgon som så många andra morgnar. 
Gick upp strax efter sju, hade då legat vaken länge. Eftersom det inte blir någon löpning idag så körde jag ett kort styrkepass. 
Har sällskap i soffan av Tomas som känner sig bättre men ännu inte helt bra. 
Planer för dagen? Orientera med Anki. Handla mat. Kanske hinna till Systemet. 
(null)

4 mars.

Publicerad 2021-03-04 21:28:55 i Allmänt,

Den här dagen har jag inte hunnit med så mycket av det jag " måste" göra. 
Ringde till Julia och hörde om jag kunde komma ut till henne. Det kunde jag så jag joggade min runda, hoppade styrketräningen och körde till Kävlinge. Emma var också hemma från skolan, var på bättringsvägen från sin förkylning. Vi åkte och handlade en kombinerad lunch/ frukost. Sen satt vi och pratade. Spelade kort. Lärde Emma att lägga patiens. Åkte sedan förbi Mätaregränden, passade Belle medan Oscar tränade. 
Ganska trött när jag kom hem och lagade mat till oss. Tomas som fick sin  Covid-19vaccination i går blev sjuk med feber och influensaliknande symptom. 
Så det har varit en lång dag idag med. I morgon ska jag orientera med Anki i Skrylle. 
Känner mig utsliten efter min lediga vecka. Har sovit dåligt. Dessutom är det jobbigt att passa barn även om det är jätteroligt. 
Ska sova nu 😴💤💤💤💤

Onsdagskväll 3 mars

Publicerad 2021-03-03 20:02:28 i Allmänt,


Det har varit en intensiv dag. Gick upp tidigt, kunde inte somna om sedan väckarklockan ringt. Tomas går ju upp halv sex. 
Sprang/joggade 7 km. Styrketräning efteråt och samma yogaövningar som igår. 
Cyklade ner till stan sen. Skulle fixa så att jag får inloggning på Handelsbanken för arbetet med bostadsrättsföreningen. 
Beställde tid för nya glasögon på Specsavers. 
Sedan gick jag igenom min låda med " papper", viktiga och oviktiga. De har bara blivit liggande. Har tänkt göra det länge. 
Tog sedan bilen upp till Mätaregränden, för att följa med och hämta Belle på dagis. Det gjorde jag i går också. Sen passade jag henne tills kl var halv sju. Lagade mat när jag kom hem. Kollade min deklaration på Kivra. Ska betala mer än 12000kr i restskatt. Det var egentligen förväntat. Men känns ju lite trist förstås. 
Har sett nyheterna, druckit kaffe. 
Lyssnar på Spotify. 
(null)

Tisdag 2 mars

Publicerad 2021-03-02 11:30:19 i Allmänt,

Klockan är halv tolv. Jag har tränat, joggat drygt 5 km. Styrketränat ett av mina korta pass. Körde några Yogaövningar och höll på att svimma, tror att jag andades för djupt. 

Fick den här boken av Erika. Tittade i den innan jag körde övningar från en annan bok. Jag skrattade lite åt de sittande övningarna. Och jag tror kanske att jag ännu inte är i det skicket att jag behöver sitta - ännu. Det kommer väl. Får andas som vanligt. 
(null)
(null)
Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och troligtvis säsongens sista semla. 
(null)

Måndagskväll

Publicerad 2021-03-01 21:13:17 i Allmänt,

Joggade en runda på förmiddagen, körde ett av mina korta pass efter löpningen. 
Åkte till Nova, handlade en cykelhjälm till Belle på Team Sportia, cykelsitsarna var slut på Clas Ohlson så det fick bli Biltema där det fanns gott om. 
Köpte en infravärmare till balkongen på Clas Ohlson. 
Körde och handlade på Willys, åkte till Oscar och Johanna sen. De hade precis hämtat Belle på dagis. 
Föräldrarna tränade och jag gick ut en kort stund med Belle. Men hon uppskattade inte riktigt utevistelsen. Stannade kvar hos dem tills Tomas kom. 
Mest soffan efter det att jag kommit hem. 
Lyssnat på nyheterna, sett på Husdrömmar. 
Städat bland mina papper. 
Har en del "måsten" att göra. Hatar att ha den känslan. 
(null)

Måndag 1 mars

Publicerad 2021-03-01 08:52:09 i Allmänt,

Gick upp kvart över sju. Har sovit ganska bra. 
Ser på TV4 Nyhetsmorgon. Väntar på att Emelie ska ringa. En del planer för dagen, måste jogga en runda. Ska ut till Nova. Kanske träffa Belle i eftermiddag. 
Vi får se...det är en ny månad, jag har en ledig vecka framför mig. 
(null)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela