Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Dan före dan, Dan före dagen M.

Publicerad 2018-05-30 20:20:32 i Allmänt,

Sitter i uterummet och höll precis på att somna och kanske somnade jag lite. 
I morse blev det gymet,bara 2 dagar den här veckan. Men den träning som blir av är bra. 
Sprang efter jobbet med de senast inköpta skorna, Skechers, det blir nog inte dem på maran. Jag får ont i framfoten. Nu är jag mer osäker än någonsin. Fattar inte hur jag kunde hamna i den här situationen. Tror att jag kanske springer i mina gamla skor. Det gick ofantligt tungt idag. Det var varmt, det brände under fötterna. Det känds bra i början och jag började nästan se fram mot lördagen. Men slutet var tungt. Nu går läkare ut och varnar för Stockholm marathon eftersom det skall bli så varmt. 
Tomas är med jobbet i Alnarpsparken. 
Jag har uterummet för mig själv, men saknar honom
(null)

Tisdagskväll

Publicerad 2018-05-29 22:31:45 i Allmänt,

  • Inget gym i morse eftersom gymet har börjat med sina sommartider. Promenerade med Anki i Skrylle i kväll. Sen intog vi en god Vegetarisk hamburgare på Skryllerestaurangen i sällskap med Anki och Magnus. Lika varmt idag med. Otroligt att värmen håller i sig. 
  • I går då, gymet på morgonen. Efter jobbet kortare löprunda. Till middag blev det rester. Såg sista avsnittet av Grace and Frankie. Ser redan fram emot nästa säsong. 
  • Bild på den goda burgaren😊 (null)         


Mors dag🌹

Publicerad 2018-05-27 22:49:52 i Allmänt,

Bestämde mig att detta skulle vara en löpfri dag. Men vi har jobbet hårt i trädgården istället. Två lass till Sysav, jag hade en teori om att det inte skulle vara så många som slängde saker morsdag. Men vi fick stå i kö båda gångerna för att få köra in. Nu har det blivit lite ljusare på framsidan. Ännu mera måste bort. 
Niclas kom cyklande från Kävlinge,fick en bukett röda rosor. Oscar och Karro var bjudna på mat vid halv sex. Oscar hade en vacker bukett med sig. 
Resten av kvällen har gått åt till att fixa med tvätten, sett Grace and Frankie, tittar nu på Badhotellet. 
(null) (null)



Lördagskväll

Publicerad 2018-05-26 20:26:00 i Allmänt,

Himlen är mörk på sina håll. Kan det inte regna lite? Tomas och jag sprang 6 km i Billebjer. Efter löpturen blev det bad i stenbrottet. Precis då gick solen i moln. Det var ganska varmt i vattnet men det blev ingen längre simtur. Handlade på Willys på vägen hem. 
Lagade quorngryta med svartris och en sallad med lite extra som granatäpplekärnor, avocado och pinjenötter. 
Har sedan roat mig med att slänga ut bokhyllan som stod i uterummet på baksidan. Det blev mycket bättre utan. 
Nu sitter vi i vår pensionärskuvös på framsidan. Läser lite, lyssnar på musik och hoppas att det skall regna. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Osannolikt väder

Publicerad 2018-05-26 14:07:57 i Allmänt,

Sommaren håller i sig. Det är så torrt. Det behövs verkligen regn. Det känns så konstigt att inte ha en långrunda att springa. Nu är det nedtrappning som gäller. Hade tänkt springa 9 km men Tomas vill springa 5 km i Billebjer så jag springer med honom. Kanske badar vi efteråt. Vad har vi då gjort idag. Solat lite. Kört till Sysav. Handlat blommor på Plantagen. Rensat ogräs.  Kört Oscar lite fram och tillbaka eftersom han är på en svensexa. Varit på Erikshjälpen där jag köpte ett fat som skall vara damm till fåglarna. 
Sen har jag solat lite till. Snart skall jag skura soptunnan🤮. Plantera blommor. Rensa ogräs. Fundera på vad vi skall äta i kväll. 
Fatet jag köpte passar bra här. 
(null)

(null)
Vi har en liten fågeldamm till. Tror att det behövs i det här värmen. 

Fredagskväll

Publicerad 2018-05-25 22:09:52 i Allmänt,

Klockan är tio. Mannen i mitt liv har gått och lagt sig, trött efter en veckas hårt arbete. 
Gymet i morse, en ganska tuff dag på jobbet. Handlade på Willys efter jobbet, åkte hem lagade en paj som jag inte lagat tidigare. Tog fram en öl, då ringde telefonen. Jobb! Jag har inte beredskap men känner att jag inte kan säga nej så jag åker in till jobbet. Jobbade ett par timmar. 
Åt av pajen, suveränt god. Sett lite på Tv, en ganska tråkig fredagskväll😊💤💤💤

Torsdag jobbar kväll

Publicerad 2018-05-24 09:30:52 i Allmänt,

  • Dagarna går så fort. Tänker att jag skall skriva varje dag. Det är så bra att ja den här "dagboken" att gå tillbaka till om det är något man inte minns när det hände. ( och det är ganska mycket det) I går onsdag hände det inte så mycket i mitt liv. Morgonen började på Actic som så många gånger förr. Ganska jobbig dag på jobbet men rolig. Efter jobbet cyklade jag ner och köpte ett par inlägg till man skor men efter att ha sprungit med dem i dag är det inte säkert att jag törs springa ett helt marathon med dem. Med facit i hand: jag skulle ha gått till löplabbet när jag köpte mina första skor.                        Sen blev det Willys som man håller på att bygga om och man hittar ingenting. Lagade mat. Rensade ogräs. Såg ett avsnitt av Grace and Frankie.                          I detta nu sitter jag på altanen, solen gassar. Jag har sprungit en kortare runda, lite drygt 5 km och kört lite fartökningar. Nu skall jag njuta en lite stund av solen, äta lite och sedan bege mig till jobbet.  (null)

Tisdagskväll

Publicerad 2018-05-22 22:15:30 i Allmänt,

Gymet i morse✔️
Rolig dag på jobbet✔️
Sprang i Skrylle på kvällen. 7km.  Vi kom sent ut eftersom Tomas fick jobba över.✔️
För trötta för att laga mat åkte vi till en ny norsk pizzeria på Fäladen. Lite annorlunda pizzor, tjockare, crispigare. God tyckte jag✔️
Och nu är det dags att lägga sig. Ännu en dag....


Måndag en jobbig kväll

Publicerad 2018-05-21 21:40:47 i Allmänt,

I går ville inte vår tvättmaskin vara med längre. Den har tjänat oss väl i många år. Men eftersom den har några år på nacken så är det inte lönt att laga den. Så ikväll gav vi oss ut för att köpa en ny! Det blev en Bosch för 7000kr. På kort tid har vi nu lagt ut 20000kr på vitvaror. Att få ut den gamla, och att lyfta in den nya, lyfta upp och ner torktumlare har varit ett tufft jobb. Mest för Tomas förstå. Men nu är det mesta klart. 
Ingen löpträning, kände av mitt knä efter lördagens löpning. Nu har jag vilat i 2 dagar. Skall springa i Skrylle i morgon. 
Hann inte skriva igår. Vi hade en jättefin dag på Sofiero. Det var så vackert med alla rhododendron. En fantastisk blomprakt. Vi hälsade på Helena och Leif oå vägen hem. Det var länge sedan vi träffades. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördagskväll i uterummet

Publicerad 2018-05-19 20:45:09 i Allmänt,

Piggnade så småningom till så jag hann rensa lite ogräs. Sen kom Tomas på att vi kanske ändå skulle åka ner till stan och insupa lite karnevalsstämning. När vi gick där på Mårtenstorget så träffade vi på Oscar och Johanna. Efter att ha kollat ett antal  restauranger fick vi så småningom bord på Italia. Mysigt ställe men maten var kanske inte så bra. Men ölen var god, sällskapet var trevligt. Cyklade hem och nu sitter vi här i uterummet och tycker att livet är ganska bra. 
Här är grodan jag släpade genom Lund. Den pryder nu en blomkruka i vårt uterum. 
(null)


Nu är det gjort!

Publicerad 2018-05-19 14:45:33 i Allmänt,

Har sprungit min långrunda. Det blev inte 30 km men väl 29. 3:18 tog detta. 6:50 i snitt per km. Fick springa till Kävlinge över Västra Hoby sen till Furulund och cykelbanan till Lund. Det gick väl ganska bra fick ont i mina tår och nu är kroppen helt slut och jag försöker stoppa i mig saker för att återfå balansen. 
Under löpturen var det ganska mycket moln. Men just nu gassar solen från en blå himmel. 
Sitter på altanen och har slumrat till några gånger. 
Förhoppningsvis får jag krafterna tillbaka. Jag måste rensa ogräs. 
Vilar benen😊
(null)

Lördag 19 maj

Publicerad 2018-05-19 09:03:10 i Allmänt,

Soligt och fint. Sitter i uterummet, äter frukost, tänker ut en löprunda. Nu blir det inte Skrylle, Tomas har övertalat mig om att inte springa där. Varför vet jag inte. 
Tror jag skall springa till Kävlinge- Furulund. Vi får se...
I går var det en både sorglig och ljus dag. 
Begravning för M, i Tottarps kyrka. En fin kyrka i en liten by. Det var en fin begravning. Efter begravningen åkte några av oss arbetskamrater till Tirups örtagård. Vi hade vår minnesstund där. 
Jag och två andra arbetskamrater avslutade dagen med öl på Le Café. Och tankarna och samtalet gick hela tiden tillbaka till vår arbetskamrat som inte fanns med oss längre. Men det kändes bra att prata om henne. Sen tog jag mig hem genom Lund bärandes på en groda på en metallpinne, inhandlad på Tirups örtagård. Lund som myllrade av  folk. En härlig karnevalsstämning. Kanske var det inte den bästa uppladdningen för en långrunda, men för det mesta är inte livet perfekt. 
Skall peppa mig med lite Paolo Roberto. 
(null)

Torsdag 17 maj

Publicerad 2018-05-17 21:10:19 i Allmänt,

Gymet i morse. Ingen löpning idag tänker spara mina ben till lördag då min plan är att springa Skryllemilen x 3. Fick löparskorna jag beställde på nätet. Känns som om de är lite för stora. 
Vi hade föreläsning efter jobbet idag tillsammans med Anestesi. För att kunna förbättra omhändertagandet med strokepatienter. Det var bra tycker jag. 
Handlade på Willys efter jobbet, fick gå med cykeln hem, helt fullastad. Sitter i uterummet och lyssnar på gamla CD skivor som Lasarettsbiblioteket gallrat ut. Skall snart in och se ett avsnitt av Grace and Frankie. 
Får massor av mail nu från Iform. Mycket handlar om att gå ner i vikt, få plattare mage....
(null)

(null)

(null)

Uterumshäng

Publicerad 2018-05-16 20:03:50 i Allmänt,

Gymet i morse✔️
Helt ok dag på jobbet✔️
Sprang 6 km efter jobbet✔️
Lagade mat som intogs i uterummet på baksidan. ✔️
Rensade ogräs i en halvtimme. Vet inte hur många taggar jag fick i händerna. Jag fastnade också med håret i rosenbuskarna✔️
Kaffe och glass i andra uterummet.✔️
Lyssnar på musik och njuter av livet✔️
(null)

Tisdag 15maj

Publicerad 2018-05-15 22:43:33 i Allmänt,

Hjälp, nu har halva maj gått. Tiden skenar iväg. 
Gymet i morse. Lugn dag på jobbet. Skrylle efter jobbet. Sprang milen fram till 9 km sen femman baklänges. Blev drygt 13 km. 
Tomatsoppa, knäckebröd och lite olika ostar till kvällsmat. Badhotellet har börjat igen. Det är en lite lagom mysig dansk serie. 
Lite läsning i "The subtle art of not giving a fuck" har gått lite dåligt med läsandet nu ett tag. Sen💤💤💤

Måndag kväll

Publicerad 2018-05-14 21:58:34 i Allmänt,

Gymet i morse✔️
Efter jobbet gick jag och Gunilla en runda i Botan. Tog en fika. Cyklade hem rensade ogräs i en timme. Drack kaffe i uterummet. Har sett 3(!) avsnitt av Grace and Frankie. 
Klockan är snart 22. Dags att sova💤

Underbar dag

Publicerad 2018-05-13 11:21:34 i Allmänt,

Sprang 14,7 km, det stod det på min klocka. 6:45 fart inget att skryta över. Lite tunga ben efter gårdagens träning kanske. Även om jag lägger ihop det jag sprang i går med dagens runda kommer jag inte upp i ett marathon. Det skrämmer mig. Jag vet tankarna  som kommer  att dyka upp, att bryta, att gå....
Sen har jag solat lite. Rensat 1 rabatt. Vattnat lite fast man kanske inte får. Men det är så torrt. Oscar har hälsat på. 
Planerat vad jag skall handla och vad jag skall laga för mat. 
Har lite planer för nästa veckas träning. 
Måndag: promenad med Gunilla om vi inte jobbar. 
Tisdag: milen och femman i Skrylle. 
Onsdag: marathonschemats Tisdagsträning 400-300-200-100x3 uppv och nedjogg
Torsdag: 9-10 km här hemmavid
Fredag: 5 km
Lördag: milen x 3 i Skrylle ( det blir tufft)
Söndag: vandring ( om jag kan övertala Tomas)
(null)

(null)




Söndags morgon och 🌞 skiner.

Publicerad 2018-05-13 09:35:33 i Allmänt,

  • Sitter på altanen. Har druckit morgonkaffet. Läst artikeln om Birgit Nilsson i Sydsvenskan och blivit nyfiken att se hennes hem. Har aldrig gillat opera men man förstår att hon var stor nom den världen. 
  • Har ett problem. Jag har köpt 2 nya löparskor och ingen av dem kommer att fungera att springa marathon med. Jag får ont i tårna, jag får ont under foten. Därför sitter jag nu med fötterna i fotbad. Tänker att jag ska fila på diverse ställen. Ett annat alternativ är att gå till en fotvårdsterapeut. 
  • Planering för dagen. Ta skräp och rens från trädgården till Sysav, springa, handla inför veckan. Tänka ut vad jag ska laga för mat. Rensa ogräs = never ending story.  (null)

Lördag eftermiddag

Publicerad 2018-05-12 15:50:31 i Allmänt,

Solen kom inte tillbaka. Det har varit mulet hela dagen. Men ganska varmt. Sprang Skryllemilen, bytte skor och tröja, hade dem i bilen på parkeringen. Drack en proteindryck och vatten och begav mig hemåt. Det var ganska tråkigt, sprang först vägen förbi Rögle dammar och sen Hardebergaspåret, förbi Ericson, min klocka visade bara 21,5 men min telefon 23 km. Känns som om det borde vara mera än 21,5 men jag vet inte. 
Pustade ut lite sen har jag rensat rabatter. Nu vet jag varför jag vill flytta till en lägenhet, det är så jobbigt innan man rensat första gången på våren. 
Är inte så trött som jag brukar vara efter att ha sprungit. Vi skall gå på bio i kväll med Erika. 
Men innan dess måste jag laga mat, vet inte vad bara......

Lördag morgon

Publicerad 2018-05-12 09:07:28 i Allmänt,

Det ser ut att bli en fin dag. Har druckit morgonkaffet på altanen. Fick ta på en varm tröja. Solen försvann. Så hoppas inte det blir så resten av dagen. Naturen är bedövande vacker. Men solen gör den ännu lite vackrare. 
Min plan idag är att springa Skryllemilen och sen springa hem till Lund. Det är ändå inte så långt som det står i träningsschemat. Där står 29 km. I början var jag ganska disciplinerad och även om jag inte sprang på "rätt dag" så fullföljde jag veckans träning på en annan dag. Men de senaste 2 (3?) veckorna har det varit lite si så där och inga långa sträckor alls. 
Ja fortsättning följer....jag hoppas att den blir av, min planerade träning. Men man vet aldrig...
(null)


Fredag och ledig hela helgen.

Publicerad 2018-05-11 21:42:50 i Allmänt,

Det känns grymt skönt att veta att jag är ledig hela helgen. Gymet i morse. Går ganska tungt på gymet nu. Blir inte så ofta som det borde. 
Gick hem lite tidigare. Handlade på Ica. Sprang en kortare runda när jag kom hem. Funderade först om vi skulle gå ut och äta men bestämde att äta hemma istället. Det blev gott. Laxburgare av salmalax. Lundasparris, färskpotatis ugnsstekt. Kaffe efteråt. Till vilket vi har satt i oss en massa onyttigheter.  Delade en Karl fazer chokladkaka.   Sen delade vi på en halv liter Siaglass. 
(null)

(null)

Livet är helt underbart just nu😊

Publicerad 2018-05-10 18:55:18 i Allmänt,

Sitter i uterummet  i vår pensionärskuvös, vi åt middag i det andra uterummet som ligger på skuggsidan. Nu är vi ju inte pensionärer ännu. Men vi njuter av vår fritid så mycket vi kan. Jag tror att man måste lära sig att glädjas åt de små sakerna. Vad har jag då gjort idag. Jobbade ju i morse. Efter det har jag umgåtts lite med barnbarnen. Solat. Rensat ogräs, det är ett stort projekt innan man gått igenom hels trädgården. Sen är det dags att börja om igen....sprungit har jag gjort, sprang i linne. Det var riktigt varmt. Rensat lite mera ogräs. Lagat mat.....
Vi har släpat in vår "fontän" i uterummet. Det kommer så mycket skräp i den ute så den slutar alltid att fungera. Vi köpte den till Lufsen som gillade att dricka i den. 
(null)

Kristi himmelsfärdsdag eller som man säger i Skåne Kristiflygare

Publicerad 2018-05-10 11:13:46 i Allmänt,

Vaknade ganska abrupt i morse av beredskapstelefonen. Var på jobbet strax innan halvåtta. Kom hem strax innan elva. En helt underbar dag. Solen skiner, det är varmt. Emma och Julia har sovit över. Tomas har fått vara barnvakt medan jag jobbade. Efter slimetillverkning såg inte köket helt perfekt ut. 
Men de verkar att ha haft roligt. 
Just nu befinner de sig i kojan i plommonträdet.  (null)

Jobbar kväll

Publicerad 2018-05-09 09:56:38 i Allmänt,

Sitter på altanen, känner mig rätt nöjd med livet. Trots att jag snart ska till jobbet och vara där till kl åtta i kväll. Eller längre eftersom jag har beredskap. 
Har sprungit en kortare runda med fartökningar. Har kört armhävningar x 30, utfall och squats. Planen var att köra mera men någonstans sa latmasken stopp. Istället sitter jag här och svettas. Har ätit frukost. Och en glass till efterrätt. 
Lite om igår eftersom jag inte hann skriva. Gymet på morgonen, men det gick riktigt trögt. På kvällen hade vi klubbmästerskap i Skrylle så den kvällen gick till det. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken härlig årstid vi har nu

Publicerad 2018-05-07 21:55:46 i Allmänt,

Ganska tufft att gå till jobbet idag efter den intensiva helgen. Satt ute på lunchen och åt. 
Efter jobbet blev det en löptur först upp till Klosterängshöjden och avslutning på Sankt hans backar. Fantastiskt sommarväder. Tomas och Oscar hade handlat pizza till oss. Vet inte vad jag tycker om pizza någorlunda ok att äta ute men den blir snabbt kall och förlorar det krispiga. Och så måste de ha massor av salt i för jag blir alltid så törstig efteråt. 
Från kvällens löprunda. 
(null)

(null)

Söndag hemresedag

Publicerad 2018-05-06 17:39:56 i Allmänt,

Att skiljas är alltid så svårt. Det känns tungt i bröstet. Jag och Emelie vaknade först. Vi gick ut en runda i det vackra vädret. Träden hade blivit ännu lite grönare sen i går. Vi åt frukost. Packade våra väskor. Tomas och jag åkte ut till Axelsberg där vi blev bjudna på lunch. Promenad längs vattnet i det fina vädret. 
Inhandlade glass på Ica. Kaffe på deras balkong. Tunnelbanan in till stan. Jeanette och Daniel åkte med för att sedan gå till Kungsträdgården för att se körsbärsträden som står i full blom. 
Emelie överraskade oss med att dyka upp med lite matsäck till oss❤️. Lite goda röror, grönsaksstavar  och ett fantastiskt gott knäcke. Mmmmmm....
Tåget rullar på. Det har gått en dryg timme. 3 återstår. Skall snart se en film😊. 
(null)

(null)


Lördag 5 maj

Publicerad 2018-05-06 16:52:45 i Allmänt,

Vi sov ganska länge eller sov och sov. Låg länge i sängen i alla fall. Det har gått förvånansvärt bra att sova i en 120 säng med ett täcke ned Tomas. 
Efter gårdagens fantastiska uppladdning: 
Ett glas vitt vin
Drink på vägen till restaurangen
2 japanska öl ( små) till maten
15 sushibitar 
1 pannacotta 
Lägg därtill att jag gick nästan 25000 steg på Stockholms gator och affärer. 
Det kändes lite oroligt inför loppet. Men det gick jättebra. Jag har ju tränat ganska mycket. 
Lunch på Rörstrands slottscafe’. God räksallad  och underbart väder. 
Vi drog till Jeanette och Daniel på kvällen. Emelie och Jakob skulle ut på egna äventyr. 
Tomas stannade hos Daniel medan jag och Jeanette träffade Gerd med 2 svärdöttrar på Ramblas i Hornstull. 
Vi avslutade kvällen med en drink på en bar nere vid vattnet. 
Sen tog Tomas och jag oss tillbaka till Vasastan. 
(null)

(null)

(null)


Fredag 4 maj

Publicerad 2018-05-06 16:38:30 i Allmänt,

Följde med Emelie till Spotify. Verkligen spacigt. Sen gick jag runt på stan fick kontakt med en gammal arbetskamrat som bor ute i Hammarbysjöstad. Fikade hos henne, följde med henne när hon skulle klippa sig. Sen gick vi en runda i mysiga Hammarbysjöstad. 
Hämtade sen ut våra T-shirtar till Kungsholmen runt på Runner Store. Träffade Emelie och åt lunch på Hawai pok’e. 
Vi gick runt på stan lite. 
Sen åkte vi Podtaxi hem. Ett äventyr i sig. 
Sen blev det sushi på ett trevligt ställe på Kungsholmen, Senshi. Fantastiskt gott och fint upplagt. Och jag åt ett ostron😊. 

Tomas anlände från Lund vid tiotiden. Det blev tidig kväll med tanke på att vi skulle springa på lördagen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Stockholmsvistelse

Publicerad 2018-05-06 16:28:50 i Allmänt,

Dagarna går så fort. Och det händer så mycket så jag har inte hunnit skriva. Tänker därför ta dag för dag. Börjar med torsdag. 
Begav mig till Elite Karolins Tower där Cerenovus höll sin neurokurs. Träffade gamla arbetskamrater. Det var en intressant kurs. Studiebesök på Neuroröntgen på KS. Det nya först och sedan på kvällen en runda med Constance och Leena. Kaffe sen hos Leena.  Constance hängde med en bit på vägen hem. Vi tog en öl på en pizzeria innan jag gick hem till Emelie och Jakob som jag bor hos. 
(null)

Snart framme....

Publicerad 2018-05-02 21:25:20 i Allmänt,

Snart framme i Sthlm. Klev på tåget 17:22. Har sett 2 filmer, "What to expect, when expecting..." rolig film. 
Sen såg ja "A good thing". Det var not a good film. Den var hemsk. 
Lite om i går. Vi hann med det vi tänkte göra. Sprang milen i Skrylle. Gick med Anki och Magnus till Dalby. Picknick sen i kylan. Mat hos Niclas och Anette kl 17:30. Så det gick i ett verkligen. 
Skall bli roligt att komma till Sthlm😊
(null)

(null)

(null)


1:a maj välkommen!

Publicerad 2018-05-01 07:57:38 i Allmänt,

Hade beredskap i går. Då börjar jag 11. Eftersom det blåste mycket så blev det löpbandet på Actic innan jobbet. 
Jobbade till kl 20, åkte hem, satt mig i soffan, då ringde telefonen. Var hemma halv två igen. Så idag är jag lite trött. Schemat för idag är tight:
Skrylle nu på morgonen. Planen är att springa milen sen gå ut till Dalby Söderskog med Anki och Magnus. Sen picknick. 
I eftermiddag skall vi ses ute hos Niclas och Anette. 
Och helst skall jag packa för Stockholmsresan. 
Och fixa en picknickkorg till idag. 
Fint väder. Solen skiner men det blåser. 
Bara att ta sig an den här dagen😊. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela