Livet efter fjortonde januari.

Jag startade den här bloggen/dagboken 2012 då jag blev opererad för ett stort bukaorta-aneurysm. Jag ville komma tillbaka till livet. Det har jag väl gjort nu. Mina mål att springa ett marathon och Lidingöloppet 30 km är uppfyllda. Nu januari 2022 skulle "Livet börja", jag blev pensionär på"riktigt". Tomas min man skulle bli halvtidspensionär. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Det som sen händer den 14 januari 2022 är det värsta som hänt mig hittills i mitt liv. Min fina Tomas avslutar sitt liv efter en kort tid av psykisk ohälsa. En del av mitt liv tar slut där. Jag har en stor fin familj och nu tar vi en dag i taget tillsammans. Men saknaden är så stor. Så min blogg fortsätter, jag behöver komma tillbaka ännu en gång. Men den här gången blir det så mycket svårare.

Lite om tisdagen

Publicerad 2015-03-18 17:55:00 i Allmänt,

På morgonjoggen fick vi uppleva en vacker soluppgång. Det blev de vanliga 6 km. Det blåste så hårt så vi tordes inte simma ut i havet. Vi fick nöja oss med att ligga på stranden och låta vågorna skölja över oss.


Vi gick en runda på stan. Handlade ett linne på en Sportaffär. 
Sen gick vi mest och njöt av alla vackra byggnader som finns i denn gamla staden.
Dagens träning: Stafett, man springer från olika håll med en sten i handen , överlämnar stenen till den andre, springer samma sträcka tillbaka, stenen överlämnas till den som hade den först, man växlar över till nästa par, slänger den första stenen. Vi var fyra i varje lag. 5 sträckor blev det per man.
Rolig träning, men jobbig.
Gerd och jag joggade bort till trapporna, gick upp för dem och räknade stegen, vi fick det till 416 trappsteg. Sen sprang vi den branta nedförsbacken hem.
Inget bad eftersom det blåste så mycket 



På kvällen blev det en kall öl när vi kom hem. Sen gjorde vi en Irish coffe på en gräddsprayburk. Urkk....men det smakade ganska bra. 



Ja så middagsbuffé, hälften av gänget var ute och åt så vi var bara sex stycken.
Och natten blev ganska jobbig, jag sov dåligt, massor av ljud utifrån och Tomas hade inte satt på sitt "Snarkplåster".


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela